Προς το περιεχόμενο

ikorolis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.082
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

750 Excellent

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με ikorolis

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 28/01/1972

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές - Κονσόλες - Διαδίκτυο - Παιχνίδια - Μουσική - Ταινίες - Τηλεοπτικές Σειρές

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.112 προβολές προφίλ
 1. θα πρέπει να καταλάβεις η κάθε σύμβαση εκτός του μισθού - ωραρίου - τμήμα/θέσης - ειδικότητα έχει κάποια δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις έτσι είναι διαφορετικό πράγμα να σε καλέσουν να υπογράψεις την ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης άρα προσθήκη προυπηρεσίας στο βιογραφικό σου και άλλο πράγμα η υπογραφή νέας σύμβασης Προσωπικά (χτες) θα είχα υπογράψει την εθελούσια έξοδο χωρίς να το σκεφτώ καν κοιτάς το μέλλον σου απλά Για την ιστορία να ξέρεις το έχω κάνει πιο παλιά όταν δούλευα σε μεγάλη αλυσίδα τεχνολογίας η οποία που εξαγοράστηκε από πολυεθνική εταιρεία/όμιλο
 2. όπως είπα έχει πολλά (-) ΜΕΙΟΝ αν θα παραμείνεις από την στιγμή που τέθηκε το ζήτημα περί εθελούσιας εξόδου/αποχώρησης και αυτός που έχει στήσει το ΙΤ στα 11.000τμ έχει ήδη υπογράψει για να φύγει και φυσικά τα έχει γράψει όλα στα παλιά του τα υποδήματα θα κληθείς να κάνεις αποψίλωση/αποεγκατάσταση τα πάντα στα 11.000τμ και φυσικά (πάντα με τα λεγόμενα σου) από θέμα εμπειρίας θα συμφωνήσω (ότι θα μάθεις πράγματα αν δεν τα ξέρεις) αλλά δεν σου εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνεις και φυσικά τι σύμβαση θα υπογράψεις γιατί είναι διαφορετικά να σε "απολύσουν" αφού έχεις σύμβαση από το 201
 3. Εγώ θα σου πω τα παρακάτω Από την στιγμή που ως ΙΤ είστε (2) δύο άτομα και αυτός που τα έφτιαξε όλα στον χώρο και δεν τα έδειξε σε εσένα τον πιο καινούργιο για τους δικούς του λόγους έχει υπογράψει ήδη την "εθελούσια έξοδο/αποχώρηση" προφανώς έχει κάτι στο μυαλό του για να το κάνει. Θα σε συμβούλευα να κάνεις και εσύ το ίδιο να υπογράψεις την "εθελούσια έξοδο/αποχώρηση" και να αρχίσεις να στέλνεις βιογραφικά ανάλογα με τα προσόντα σου. Καθώς πολύ σωστά φοβάσαι αν καταργηθεί το ΙΤ τότε απλά θα σε φωνάξει να υπογράψεις "νέα σύμβαση 2021" με διαφορετικά κριτήρια Επίσης πολύ σω
 4. Δεν ξέρω τα κριτήρια - Δεν με αφορούν - Δεν με νοιάζει Εγώ απλά ανάφερα ότι σε όλα τα πράγματα που δίνονται υπάρχει αυστηρός έλεγχος έτσι αν κάποιος μπορεί να ξεγελάσει το σύστημα την πρώτη φορά αλλά δεν θα υπάρξει επόμενη καθώς θα τον πιάσει το σύστημα και θα τον πετάξει έξω τόσο απλά.
 5. απλά σου υπενθυμίζω ότι δικαιούχος ΚΟΤ Α σημαίνει δικαιούχος ΚΕΑ αλλά όπως και ο δικαιούχος ΚΟΤ Β έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια (οικονομικά) άρα το σχόλιο σου είναι άστοχο για την μισή ελλάδα που λες γιατί αν έχουν δηλώσει "ψευδή στοιχεία" πάρα πολύ εύκολα θα γίνει η επιβεβαίωση και θα τους πετάξει έξω το σύστημα.
 6. Μακάρι φίλε μου Εγώ στην Ελλάδα πάντως με το προσωπικό μου (hotmail/outlook) account στην microsoft δεν έχω κανένα θέμα ούτε με το outlook (office 365) επαγγελματικό μου account με την microsoft δεν έχω κανένα θέμα η ταυτοποίηση τους / επιβεβαίωση τους γίνεται μέσω του Microsoft Authenticator App στο κινητό μου και όλα είναι μια χαρά.
 7. ΟΧΙ τα έχεις σκεφτεί όλα ΛΑΘΟΣ για να κάνεις αίτηση ΚΟΤ Α/Β στο ΗΔΙΚΑ θα πρέπει να είσαι ο φορολογικά υπόχρεος θα πρέπει να έχεις ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ στο όνομα σου θα πρέπει να έχεις ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΗ στο όνομα σου (άρα θα πρέπει να έχεις υπογράψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ΔΕΗ , να έχεις πληρώσει τα 130 ευρώ εγγύησης , να έχει πάει ο ΔΕΔΔΗΕ να πάρει τις απαραίτητες μετρήσεις , να έχει βγει λογαριασμός στο όνομα σου άρα πλέον θα φαίνεται στα συστήματα και θα έχεις ολοκληρωμένο τον αριθμό παροχής) και μετά θα επικοινωνήσεις με την ΔΕΗ ώστε να σου επιστρέψει
 8. μια λύση είναι το Microsoft Authenticator App το κατεβάζεις στο κινητό σου και περνάς εκεί τον λογαριασμό σου (hotmail) έτσι νομίζω ότι θα ξεπεράσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
 9. θέλει 11 ψηφία ο αριθμός παροχής στο ΗΔΙΚΑ
 10. αν έχεις ενεργοποιημένο το E-BILL στην ΔΕΗ μόλις θα δεις στα ΑΚΙΝΗΤΑ μου το συγκεκριμένο ακίνητο πας στο ΗΔΙΚΑ και κάνεις την αίτηση σου.
 11. η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας την υπογράφει άμεσα σε 7 ημέρες το μέγιστο θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ να πάρει τις μετρήσεις η δυσκολία είναι ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός στο όνομα του ή αν έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία E-BILL στην ΔΕΗ να δει στα ακίνητα μου το συγκεκριμένο ακίνητο ώστε τότε να κάνει την αίτηση στην ΗΔΙΚΑ.
 12. για να μπει το ρεύμα στο όνομα σου από την στιγμή που θα υπογράψεις την σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (διαδοχή συνέχειας) θέλει μέγιστο 7 ημέρες να πάει το ΔΕΔΔΗΕ να πάρει τις μετρήσεις για να βγει ο τελικός λογαριασμός στον παλιό και να μετράει για εσένα. αλλά θέλει χρόνο καθώς θα πρέπει να βγει λογαριασμός ΔΕΗ στο όνομα σου οποίος θα φαίνεται ο αριθμός παροχής για να κάνεις μετά την αίτηση στο ΗΔΙΚΑ για το ΚΟΤ.
 13. είδες που τα πράγματα είναι απλά πληρώνεις τα 130 ευρώ της εγγύησης στην ΔΕΗ παίρνεις το ρεύμα στο όνομα σου μετά αφού κάνεις την αίτηση στο ΗΔΙΚΑ και εγκριθεί για το ΚΟΤ στέλνεις το email και σου επιστρέφουν τα 110 ευρώ πίσω και κρατάνε 20 ευρώ για την εγγύηση άντε παραπονιάρη... απλά να προσέχεις τις καταναλώσεις μετά ως δικαιούχος του ΚΟΤ Α/Β. έπρεπε να σου γράψει ακριβώς το email για να καταλάβεις το αυτονόητο καθώς αν έμπαινες στο ΗΔΙΚΑ https://www.idika.gr/kot/Home/Info και στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ από την ΔΕΗ https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia-
 14. πήγαινε σε κατάστημα της ΔΕΗ και πες τους ότι είσαι δικαιούχος ΚΟΤ Α ή Β αν δεχτούν να πληρώσεις 20 ευρώ για εγγύηση αντί 130 ευρώ κανένα πρόβλημα εγώ με αυτά που γνωρίζω τα 130 ευρώ της εγγύησης τα πληρώνεις κανονικά στην ΔΕΗ όταν υπογράφεις σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. αρκεί επαναλαμβάνω το μισθωτήριο να είναι στο όνομα σου όπως και η αίτηση ΚΟΤ Α/Β στην ΗΔΙΚΑ και να έχει εγκριθεί η οποιαδήποτε έκπτωση/επιστροφή θα γίνει μετά εφόσον προβλέπεται κάτι τέτοιο (Δεν το ξέρω)
 15. τα 130 ευρώ είναι εγγύηση που την πληρώνεις στην ΔΕΗ για όσο θα έχεις το ρεύμα στον συγκεκριμένο αριθμό παροχής του συγκεκριμένου ακινήτου στο όνομα σου όταν φύγεις θα την πάρεις πίσω ή θα συμψηφιστεί με οφειλές σου δεν πρόκειται να σου δώσει η ΔΕΗ πίσω τα 130 ευρώ της εγγύησης επειδή είσαι κάτοχος ΚΟΤ Α/Β (τουλάχιστον από όσα ξέρω δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.