Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

phmpasio

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  70
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με phmpasio

 • Κατάταξη
  Member
 1. Γεια σου φίλε. Έβγαλες καμιια άκρη με αυτό ? Έχω το ίδιο θέμα απο οταν έφυγα απο τον ΟΤΕ (σταθερό) και πήγα Wind (με τον ΟΤΕ είχα ειδοποίηση κανονικά) Ευχαριστώ.
 2. Όπως εγραψα και στο 1ο Post με ΟΤΕ δουλευει μια χαρά κάποιο θέμα εχει η Wind σταθερή φαίνετε.
 3. Καμία αλλαγή στο σταθερό επίσης, αλλα σαν τι αλλαγή θα μπορούσε να το επηρεάσει μιας και το ρωτάς (wind ειχα και τότε wind εχω και τώρα) .
 4. Γεια σας. Να κάνω μια ερώτηση μιας και έχω στείλει τόσο σε Forthnet αλλά και Wind σχετικό ερώτημα και δεν κατέχουνε. Όταν κάνω εκτροπή απο το σταθερό μου στο κινητό *21*.... # , και με καλούνε στο σταθερό η κλήση εκτρέπετε στο κινητό αλλά δεν εμφανίζετε πλέον το εικονίδιο οτι η κλήση έρχετε απο εκτροπή όπως εμφανιζότανε μέχρι πριν κάτι μήνες (και δεν ξέρω γιατι πλέον δεν εμφανίζετε, δεν έχω κάνει κανενα upgrade στο κινητό μου ή κατι) . Αλλά εμφανίζετε λές και ειναι απευθείας κλήση. Και έτσι δεν μπορώ να ξέρω οτι η κλήση έρχετε απο το σταθερό μου. Αυτό είναι θέμα κινητού μου τηλεφώνου
 5. phmpasio

  Apple iPhone 3GS

  Παιδιά θα έχει το νέο iphone δυνανοτήτα για maps offline ? Δηλ. εννοώ στρίψε εδώ στρίψε εκεί εφτασες μπράβο σου ?
 6. phmpasio

  Apple iPhone 3GS

  Εσύ λες να κλαιγόμαστε για Front camera και να μην εχουμε κάνει Video κλήση ? Πλάκα μας κάνεις φίλε μου ?!
 7. phmpasio

  Apple iPhone 3GS

  Η παρουσίαση του ειναι λες και παρουσιάζουνε κινητό πριν απο 3 χρόνια που βαλάνε κάμερα και άλλα! Μεγάλη απογοήτευση απο την Apple, περιμενα 1 χρόνο να βγει το νέο iphone και μάλλον θα πάρω αλλο! Ελεος να μην μπορείς να κάνεις Video κλήση!
 8. phmpasio

  Apple iPhone 3GS

  Ρε παιδιά ειναι δυνατόν να πάρεις κινητό 500 ευρω και να μην έχει μια Front camera? Πανε οι video κλήσεις! Ολα καλα και χρυσά αλλά η ξενέρα που έφαγα με αυτό ειναι απίστευτη! ΕΛΕΟΣ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.