Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gassim

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  471
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.829 προβολές προφίλ

gassim's Achievements

 1. Μόλις κόψεις τιμολόγιο γίνεται ψεύτικη η οικονομία;
 2. Πουλησα χτες καποια νομίσματα και θέλησα να στείλω ενα ποσό στην τράπεζα Πειραιώς. Για να αποφύγω ερωτήσεις μπλοκαρίσματα κτλ. τα έστειλα στο paypal με το σκεπτικό οτι αν με ρωτήσει κανένας απο την πειραιως να πω οτι τα δανείστηκα απο φίλο, κάτι πούλησα κτλ. Το θέμα ειναι οτι η paypal, ενω παλαιότερα σε αντίστοιχη περίπτωση δεν υπήρξε πρόβλημα, τώρα μου έχει μπλοκάρει τις μεταφορές προς τράπεζες και θέλει να κάνω verified τον λογαριασμό μου με έγγραφα. Τα έστειλα τα έγγραφα και μένει να δούμε αν θα τα δεχτούνε γραμμένα στα ελληνικά.
 3. Λέει να στείλεις xrp σε μια διεύθυνση για να σου επιστρέψουν και καλά τα διπλά. Προφανές scam, εκανα report.
 4. Εννοεί οτι θα βασίζεται σε τεχνολογία blockchain.
 5. Εγω έχω το ipad pro 2018 και η γυναίκα μου έχει το surface pro 7. Σε σχεδιαστικά προγράμματα που χρησιμοποιείται η γραφίδα δεν έχουν καμία σχέση, το ipad είναι πολύ μπροστά.
 6. Εχει γίνει κάτι και ανεβαίνει ή έτσι του ρθε;
 7. Η μεγάλη δυστυχία των εταιρειών είναι οτι το φορματ που έχουμε τώρα στα κινητά και τάμπλετ είναι ήδη το καλύτερο. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια βελτίωσης του σχεδιασμού.
 8. Ξ κινούνται ιδανικά ώστε να πάρω τα κέρδη απο το doge και να τα ρίξω xrp. Το θέμα είναι να βρεθεί η σωστή στιγμή. Ξέρει κανεις ποιές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες για την δίκη του xrp που θα δημιουργήσουν FOMO ;
 9. το 1,75 μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο να το πιάσει, να ενεργοποιηθεί μέσα στην νύχτα το stop loss και να ξυπνήσεις το πρωί και να είναι στα 2,1 κι εσύ στην απ έξω.
 10. Έχετε βάλει κανένα stop loss για την περίπτωση διόρθωσης και αν ναι που;
 11. Αυτό με τις κάρτες που βγάζουν για κρύπτο ποτέ δεν το κατάλαβα, για να κρατάς xrp πάει να πει οτι πιστεύεις οτι στο μέλλον θα ανέβει η αξία τους. Αν ήταν να τα χαλάς για ψώνια δεν θα τα είχες εξ αρχής.
 12. Καλό μήνα, έχουμε κανένα νέο σχετικά με το airdrop του flare ?
 13. οχι δεν γίνεται καθώς το ledger βρίσκεται ταυτόχρονα σε όλους τους υπολογιστές που πραγματοποιούν συναλλαγές.
 14. Γιατί όμως περιμένεις άνοδο του ADA μέσα στο σαββατοκύριακο;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.