Προς το περιεχόμενο

Realakias

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  267
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

64 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Realakias

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εγώ Ολλανδία δίνω 11€/μήνα (κανονικά είναι 10, αλλά πληρώνω 1€ παραπάνω για να μπορώ να διακόψω όποτε θέλω το πρόγραμμα) και παίρνω 5 GB και απεριόριστες κλήσεις και μηνύματα. Σήμα παντού με 4G
 2. Τα Fritz είναι συνήθως προ-ρυθμισμενα από τους παροχους άρα τα συνδέεις όπως θα συνδεες και το Speedport και τελείωσες. Για άλλο ρουτερ (πχ Tplink) χρειάζεται να βάλεις πρώτο το μοντεμ ρουτερ που θα πάρεις να κάνει συγχρονισμό στο ίντερνετ και από κει να μοιράζεις, με μια θύρα lan, ίντερνετ στο Speedport ώστε να "παίζει" η τηλεφωνία. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ ακολουθώντας οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ. Αν ψάξεις θα το βρεις.
 3. Σε συνεργασία με τα ΙΚΕΑ γίνεται. Build your own IPhone system
 4. Δεν είχα δει ποτέ από κοντά κατάστημα Microsoft, και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται.
 5. Realakias

  Speedport Entry 2i

  Ναι. Ή αυτό ή αλλιώς φέρνεις τον τεχνικό να δει την ταχύτητα στο κουτί της πολυκατοικίας σου (και την συγκρίνεις με του ρουτερ σου εννοείται). Ότι σου είναι πιο εύκολο.
 6. Realakias

  Speedport Entry 2i

  Ναι. Καφαο εννοεί. Επίσης το γεγονός ότι σου είπε ο ΟΤΕ έχει 50αρι σημαίνει ότι όντως έχει. Θέμα με την καλωδίωση σου (όπως συνήθως, πχ και σε μένα) φαίνεται να είναι.
 7. Εγώ πληρώνω Disney+ και δίνω ένα λογαριασμό σε έναν φίλο (4 δίνει η Disney) και ο φίλος με δίνει ένα λογαριασμό του στο Netflix. Έτσι βολευόμαστε και οι δύο. (Και οι δύο μένουμε σε χώρα η οποία έχει συμβατότητα 100% με Disney+.)
 8. Η Google γνωρίζει τα πάντα για μένα αλλά δεν γνωρίζει έναν κεντρικό δρόμο στην Θεσσαλονίκη/Πολίχνη. Ελλάδα μεγαλείο. 😂
 9. Realakias

  ZXHN H267N απο NOVA

  Οκ, τώρα μένει να δεις αν έχεις VoIP (λογικά ναι). Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να βάλεις το Archer σε λειτουργία Router/Modem συνδεδεμένο στην γραμμή και από πίσω της Nova για τηλεφωνία. Θα βοηθούσα αλλά ρουτερ νόβα δεν έχω πιάσει ποτέ. 😅
 10. Realakias

  ZXHN H267N απο NOVA

  Θα μπορούσες αλλά δεν θυμάμαι η Νόβα να δίνει τα στοιχεία ίντερνετ (Pppoe αλλά ούτε και pppoe pass-through). Χωρίς στοιχεία δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
 11. Άρα να θυμάμαι ότι Σεπτέμβριο κάνω ενημέρωση τα Windows.
 12. Το έκανα. Τίποτα "είδα ότι υπάρχουν κανονικά άδειες χρήσης μικροφώνου στις εφαρμογές". Το είπα στο original μήνυμα. 😅
 13. Τα Minecraft από πάντα ήταν πολύ παρεξηγημένο. Συνήθως το κράζουν για τα γραφικά του, χωρίς να ξέρουν ότι είναι το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο μπορούν να αλλάξουν τα texture packs και να τα κάνουν όπως θέλουν αυτοί (πχ μέσω paint.net). Γενικότερα όλοι έχουν στο μυαλό τους ένα απλό survival με το βασικό 16*16 texture pack, χωρίς να σκέφτονται για τα διάφορα διαφορετικά game modes που παρέχουν οι σερβερ στο minecraft. Άσχετο σχετικά με τους περισσότερους ανθρώπους: Το Minecraft είναι μια απλή ιδέα η οποία έβγαλε δισεκατομμύρια και θεωρείται και από πολλούς, ως ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάποιος να προγραμματίζει (μέσω redstone). Έχω να παίξω κοντά τρία χρόνια (δεν είμαι τόσο των Pc games, και το Minecraft σε κονσόλα δεν με αρέσει), προσωπικά παίζω μόνο Ps4 πλέον.
 14. Η Cosmote αποκλείεται να σε δουλεύει τόσο λέγοντας 50αρα και δίνοντας σου 18. Αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα καλωδίωσης. Το ίδιο θα διαπιστώσει ο τεχνικός του ΟΤΕ όταν δει το πόσο κλειδώνει το κουτί της μονο/πολυκατοικίας σου.
 15. Θέμα καλωδίωσης σπιτιού είναι, το είχα και εγώ. Άλλαξε καλωδίωση. Στο Ωραιόκαστρο πολύ πιθανώς να μένεις σε μονοκατοικία άρα βρες το κουτί του εργολάβου (που κουμπώνει ο πάροχος) και τράβα καλώδιο εξωτερικού χώρου κατευθείαν από κουτί σε ρουτερ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.