Προς το περιεχόμενο

imazehost

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  51
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

24 Excellent

Σχετικά με imazehost

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όλη η καθυστέρηση γίνεται από το Τελωνείο, το ξέρω από πρώτο χέρι. Αν δεν κάνει την κίνηση το Τελωνείο να ανοίξει τον Σάκο, μην περιμένεις από τον ΕΛΤΑ να προωθήσει για διανομή σε καμιά περίπτωση.
 2. Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, γιατί εάν σου δείξω εγώ την δική μου λίστα. Περιμένω 63 πράγματα από Aliexpress και ΟΛΑ έχουν κολλήσει πάνω από μήνα Ολλανδία, όχι όταν έρθουν εδώ πάει καλύτερα το πράγμα, αλλά γενικά και η Ολλανδία είναι ένα μάτσο χάλια. Τ' ότι έφυγε από Ολλανδία σε 5 ημέρες στην δική σου περίπτωση είναι πάρα πολύ καλό και μακάρι να γινόταν σε όλους μας.
 3. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω με αυτό που θα γράψω, ήδη και σ' εμένα περιμένω πράγματα που τα δείχνει στο τελωνείο άνοιχτα εδώ και ένα μήνα, απλά να γνωρίζεις πως το ίδιο θα πω λοιπόν για τους Ολλανδούς. Σε πληροφορώ όποτε μου στείλουν κάτι από Κίνα και περάσει Ολλανδία, το πρώτο πράγμα που θα πω είναι ΩΧΧΧ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει από Ολλανδία για Ελλάδα εάν δεν περάσει ο μήνας, οπότε καταλαβαίνεις όλοι τους τι είναι. Δεν το γράφω, κατάλαβες. Αν έρθει συστημένο θα σε βρει ο ταχυδρόμος να υπογραψεις και να το πάρεις χέρι χέρι, εάν είναι απλό και στο αφήσει πχ στην πολυκατοικ
 4. Στο ίδιο τσουβάλι με το δικό σου πρέπει να έχω και εγώ κάτι. Ίδια ημερομηνία περιμένω κάτι και έχει κολλήσει ίδια ημερομηνία. Μου ήρθαν άλλα πιο αργότερα και αυτό σε αυτή την ημερομηνία έφαγε κόλλημα. Λες και το έχουν σε μια άκρη και το λιβανίζουν Συνήθως σου έρχεται μήνυμα και μία συστημένη επιστολή με τον ταχυδρόμο, που μέσα σου γράφουν τα ίδια πράγματα. Δηλαδή να μας στείλεις την απόδειξη πληρωμής κλπ. Εγώ συνήθως το κάνω με email και εννοείται δεν στέλνω επιστολές να καθυστερώ.
 5. Μόνο που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε Disney+ και ούτε καν ημερομηνία δεν γνωρίζουμε. Έχουμε βέβαια θα μου πει κάποιος cosmote tv που τους ακουμπάμε 22 το μήνα και βλέπουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
 6. Για βοήθησε λίγο δηλαδή να μπω στο BIOS και τι να κοιτάξω; Τι να αλλάξω !
 7. Καλησπέρα σας ! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Επιλέγω με το mouse κανονικά όπως κάθε φορά να κλείσω τα windows 8.1 που έχω και ενώ κάνει όλη την διαδικασία σωστά και βλέπω στην αρχή κλείνει η οθόνη και ο δίσκος, εξακολουθεί να δουλεύει πίσω το τροφοδοτικό. Δεν κλείνει δηλαδή εντελώς ο υπολογιστής όπως θα έπρεπε. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να πατήσω μέσα με το δάκτυλο το Power Button για 3-4 δευτερόλεπτα και μόνο τότε κλείνει το τροφοδοτικό και φυσικά εντελώς ο υπολογιστής. Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα να μου δώσει κάποια ιδέα πως θα το λύσω ? (Έχω δοκιμά
 8. Σ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω, αλλά κανονικά πρέπει να το φτιάξουν, γιατί εάν είναι να κλείνω τις συζητήσεις, τότε δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν messenger αλλά μόνο για SMS που χρεώνει. Οπότε δώρο άδωρο είναι να μην μπορεί να κάνει και τις δυο λειτουργίες. Ευχαριστώ !!!
 9. Χρησιμοποιώ το Android Messages για αποστολή μηνυμάτων, αλλά διαπιστώνω (και δεν έχω μόνο εγώ αυτό το πρόβλημα, το γράφουν πάρα πολλοί και μέσα στο google play) πως δεν μπορούν να στείλουν κανονικό SMS σε κάποιον. Εμένα μου γράφει Αποστολή περιμένω και σε 1-2 λεπτά μου βγάζει πως δεν μπόρεσε να σταλθεί. Αυτό γίνεται μόνο εάν εκεί που στέλνω το μήνυμα, δεν έχει κάνει εγκατάσταση και αυτός το android messages. Σε φίλο που το έστειλα και το έχει, ανταλλάσουμε κανονικά. Μήπως κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα και εάν έχει βρει κάποια λύση;
 10. Ένα λεπτό γιατί μπερδεύτηκα λίγο. Το ΕΛΤΑ γιατί σου απάντησε στα Αγγλικά ? Στα Ελληνικά δεν τους ρώτησες περίεργο μου φαίνεται. Πάντως σήμερα που κοιτάζω τον κωδικό σου στο σύστημα του ΕΛΤΑ το λέει από 2/9 στάτους και αναμονή για παρουσίαση στο τελωνείο. Κάποια στιγμή θα το εκτελωνίσουν στο αεροδρόμιο. Κάνε υπομονή λίγο και πες στον Κινέζο να μην σου στείλει άλλο.
 11. Μην το πάρεις. Όπως γράφεις και εσύ ζήτα επαναϋπολογισμό και δεν θα πληρώσεις τίποτα.
 12. Το πακέτο σου είναι στο αεροδρόμιο και το έχει το τελωνείο. Θα το ανοίξει το τελωνείο και αφού το εκτελωνίσουν θα το παραλάβει ο ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο και μετά θα το λάβεις σύντομα. Όλη η ιστορία και όλη η καθυστέρηση γίνεται στο αεροδρόμιο από το τελωνείο. Εγώ που είμαι ταχυδρόμος και επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο, μου είχαν πει για δικό μου πακέτο: Συνάδελφε δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα για να το προχωρήσουμε. Εάν δεν φύγει από το τελωνείο μην περιμένεις να προχωρήσει. Λίγο υπομονή λοιπόν φίλε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ποτέ μην περιμένετε την αποστο
 13. imazehost

  iCARD Wallet

  Αν ήταν αυτό το πρόβλημα, τότε δεν θα έκανε καμία συναλλαγή. Απλά σκέφτομαι μήπως κάποια συγκεκριμένη τράπεζα έχει μπλοκάρει την icard για κάποιο λόγω. Και όταν πχ πάει κάπου που γίνεται η συναλλαγή είναι το POS της Α τράπεζες πχ και εκεί που δεν το δέχεται είναι μιας δεύτερης τράπεζας. Πάντως θα της στείλω να δοκιμάσει και με την κανονική κάρτα, οπότε όταν πάει να πληρώσει με μπρελόκ μετά να δοκιμάζει με κανονική κάρτα να δούμε εάν στο ίδιο POS κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν δεν το κάνει, τότε κάτι παίζει με το NFC μπρελόκ.
 14. imazehost

  iCARD Wallet

  Στο μπρελοκ. π.χ. πήγε πριν λίγο στα macdonald και πήρε κανονικά κάτι και πλήρωσε χωρίς πρόβλημα, μετά πήγε σε ένα κατάστημα με αθλητικά ήδη τίποτα. Δεν της το δέχεται το μπρελόκ με NFC
 15. imazehost

  iCARD Wallet

  Όχι δυστυχώς. Βασικά το NFC μπρελόκ το έχω δώσει στην κόρη μου. Από την icard μου απάντησαν να τους ζητάμε να δοκιμάσουν σε άλλο POS και επίσης να κρατάει το μπρελόκ λίγο περισσότερο πάνω στο POS. Το δοκίμασε τίποτα, αλλά τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν όλα πολλά POS π.χ. το lidle έχει ένα κεντρικό που από εκεί γίνεται η δουλειά. Το θέμα είναι πως το λειτουργούμε τόσο καιρό και εγώ έχω NFC και κάρτα και μπρελόκ και η κόρη μου, αλλά ποτέ δεν μας έκανε πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από χτες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.