Προς το περιεχόμενο

Death_In_Paradise

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  281
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

63 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Death_In_Paradise

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Larissa

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.455 προβολές προφίλ
 1. Μας έβγαλε την ψυχή με το G2/3. Καλό κλείσιμο, ας επικεντρωθεί σε άλλους τομείς.
 2. Death_In_Paradise

  Δικαστηριο

  Δεν γίνονται.
 3. Καλό Παράδεισο, τον διάβαζα εδώ μέσα, στεναχωρήθηκα πραγματικά.
 4. Ζητήστε ιστορικό κλήσεων και άμα δεν σε πιστευουν, πρόβλημα δικό τους
 5. όταν δεν σχετίζεται με όνομα, δεν ειναι προσωπικό δεδομένο. π.χ. ο αριθμός 6945789654 ΔΕΝ ειναι προσωπικό δεδομένο, εφόσον δεν δίνεται μαζί με ενα όνομα π.χ. Κίκος Κίκου και ταυτόχρονα δεν υπάρχει σε τηλεφωνικό κατάλογο.
 6. Standar εδωσε πρόσβαση η Cosmote σε εξωτερική εταιρεία για ανάλυση των ανωτέρω και κάπως τους "ξεφυγε" η πρόσβαση... Τρεχάτε τώρα να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα
 7. H συμβουλή μου ειναι να μην "πειραματιστείτε" με το δίκτυο της δημόσιας υπηρεσίας. Από το πιο απλό να υπάρχουν IP conflicts μέχρι να το wifi να είναι το μέσο για μια επίθεση hacking. Ποιος θα διασφαλίσει οτι δεδομένα & υπηρεσίες των υπολογιστών δεν θα είναι προσβάσιμα απο το wifi; Καλύτερα πάρτε κάτι βασισμένο στο 4g (p.x. SimpleFi της Wind) ή κάντε αίτηση να σας βάλουν μια ADSL/VDSL γραμμή που θα είναι ανεξάρτητη από το υπόλοιπο δίκτυο και μοιραστείτε το κόστος.
 8. IT / γραφείο πληροφορικής δεν έχει υπηρεσία σου; Το δίκτυο που έχετε σας παρέχει (και) ιντερνετ μεταξύ όλων των άλλων (διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες κτλ) Το "παίρνω ενα router και το κουμπώνω σε μια ethernet που δεν χρησιμοποιείται", πέρα απο το προφανές οτι μπορεί να μην δουλέψει διότι οι IP στο δίκτυο ειναι καρφωτές, ενέχει και κίνδυνο για την γενικότερα ασφάλεια του όλου δικτύου".
 9. Death_In_Paradise

  Formula 1 2020

  Χάστη μου δεν ειχε ατυχήματα σήμερα !
 10. Αν σου κάνει εξουσιοδότηση να τρέξεις εσύ όλες τις διαδικασίες (εξόφληση, άρση παρακράτησης, μεταβίβαση) δεν βλέπω γιατί να έχεις θέμα. Σου κάνει εξουσιοδότηση, παίρνεις το αμάξι και ξεκινάς: εξόφληση ποσού, άρση παρακράτησης, μεταβίβαση. job done. Αν τώρα τα χρωστούμενα είναι 5000ε και αυτός ζητάει 5500, του δίνεις και 500ε χέρι/τράπεζα και όλα καλά.
 11. Το Rpi 4 έχει ~60ε, πως θα το κανεις χωρίς να δώσεις πάνω απο 20-30 ευρώ;
 12. Να μιλήσεις με κτηνίατρο το σκέφτηκες;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.