Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Carrion

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  366
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.461 προβολές προφίλ

Carrion's Achievements

 1. Χαρίζονται τα παρακάτω, Βlu-ray player pionner BDP-150. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Blu-ray-Disc/Pioneer-Blu-ray-Disc-Players/BDP-150 Δεν είναι σε σούπερ κατάσταση. Παλεύοντας να το βάλω σε λειτουργία για να δω αν έχει μείνει κανένας δίσκος μέσα, κάποια στιγμή δούλεψε αλλά μετά ξαναμουλάρωσε και δεν ανοίγει. Επίσης δεν μπορώ να βρω το remote του. Θα ψάξω και στην αποθήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί. Αν κάποιος θέλει να την παλέψει μαζί. Coolermaster Trigger Λειτουργικότατο και ήταν το βασικό μου πληκτρολόγιο για περίπου 2 χρόνια. Εδώ και χρόνια έχει παροπλιστεί. To wrist rest του είναι ταλαιπωρημένο αρκετά από την χρήση βέβαια. Φαίνεται και παρακάτω. Μαζί με το usb καλώδιό του. Για την πλάκα της υπόθεσης δείτε και αυτό στο yt https://www.coolermaster.com/catalog/peripheral/keyboards/trigger/ Πολύμπριζο turbox με 45672 μπρίζες πάνω του!!! Μια χαρά λειτουργικό χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πρώτα post εδώ και μετά pm. Όπως πάντα, η σειρά των replies δεν σημαίνει και προτεραιότητα. Όποιος ενδιαφέρεται περνάει και παραλαμβάνει από το σπίτι μου στην Αθήνα (περιοχή με τα pm). /Edit Έχουν ήδη βρεθεί άτομα για όλα τα πράγματα από τα posts και τα pm.
 2. Τυχαίνει να έχω αυτό που βάζει τώρα στις tv, που είναι ίδιο χωρίς το Disney κουμπί. Είναι πολύ βολικό και το χέρι το συνηθίζει αμέσως. Από τα παλιά remote βέβαια άλλαζα κανάλια με το -+ch. Βοηθάει το tizen που είναι γρήγορο.
 3. Ελπίζω να μην πιστεύεις πως γράφοντας κάτι στην google, τα suggestions που σου βγάζει είναι τα ίδια για όλους τους Έλληνες. Φιλικά πάντα δεν το πάω για αντιπαράθεση.
 4. Δεν έχω απαντήσει σε όσους μου έστειλαν pm γιατί όλη μέρα έτρεχα. Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε (reply / pm) από 5 άτομα. Για να νιώθω δίκαιος πάμε μια μικρή κλήρωση και όπου κάτσει. Θα κληρώσει μόνο του σε καμιά ώρα (00:30) https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2734426UR465 @TasSou @tasosv1 @Crybal @MessengerOfGood @krsgiannis /Edit μετά την κλήρωση. @MessengerOfGood κανονίζουμε με pm τα παιρετέρω .
 5. Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73
 6. Να ενημερώσω ότι υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον. Για την ώρα περιμένω τηλέφωνο να συνεννοηθούμε με έναν από εδώ ή θα πάει σε επόμενο που μου έχει στείλει pm αν στραβώσει.
 7. Χαρίζεται μια οθόνη DELL ultrasharp u2414h. https://www.dell.com/gr/enterprise/p/dell-u2414h/pd Εδώ και 10 μέρες έβγαλε το πρόβλημα που φαίνεται στην εικόνα. Μάλλον ένα dimming zone την άκουσε και στο κέντρο της είναι πιο σκοτεινή. Αν την θέλει κάποιος να την παλέψει με επισκευή ή για ανταλλακτικά περνάει από το σπίτι μου και την παραλαμβάνει. Συσκευασία εννοείται πως δεν υπάρχει. Την βάση της κάπου την έχω και θα την ψάξω. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM, και η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας.
 8. https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2669417KB8M3 Αρχικά να τονίσω ότι έβαλα στην λίστα τα usernames που είχαν απαντήσει πριν από το post μου, όπως αναφέρθηκε σε αυτό. Δυστυχώς δεν έβαλα τα επόμενα 2-3 usernames γιατί πιστεύω πως θα ήταν άδικο για τους υπολοίπους, εφόσον το είχα γράψει ρητά. Ο picker έδειξε τον @dhmak Ευχάριστη έκπληξη η φάση που πραγματικά δεν την περίμενα και μας οδήγησε στην κλήρωση.
 9. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μαζευτούμε τόσοι. Για να μη υπάρχει παρεξήγηση, όσα posts έγιναν μέχρι τώρα θα τα βάλω σε ένα picker το μεσημέρι και θα γράψω εδώ το αποτέλεσμα.
 10. Έχει ήδη δοθεί. Το παρακάτω airfryer της blitzwolf αγορασμένο πριν από 6 μήνες. Δεν με βόλεψε ποτέ και επειδή είναι κάπως μεγάλο σε όγκο μου πιάνει πολύ χώρο στον πάγκο. Συνολικά να το έχουμε χρησιμοποιήσει και 10 φορές. Πρώτα μια απάντηση εδώ, αν το θέλει κάποιος. Μετά pm για τα υπόλοιπα και τέλος περνάει μια βόλτα από τον Άγιο Δημήτριο (Αθήνα) για να το πάρει. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και προτεραιότητα.. Είναι αυτό εδώ
 11. Εδώ είμαστε για να τα θυμίζουμε! Τέτοια διαμαντάκια δεν χάνονται!!!
 12. Άσε με να μαντέψω.... με το coinbase όλο αυτό;
 13. Ποτέ δεν ξέρεις, σε λίγο μπορεί να λες "πάλι καλά που την ακύρωσα".
 14. Ένα up για το στρώμα μήπως το θέλει κάποιος πριν πάει άδικα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.