Προς το περιεχόμενο

/Wandering

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  2
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με /Wandering

 • Κατάταξη
  Newbie

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  twitter.com/tokyopwn

Πληροφορίες προφίλ

 • Ενδιαφέροντα
  ΙΤ

Πρόσφατες Επισκέψεις

790 προβολές προφίλ
 1. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Παίδες για στρατονομία πληροφορίες γνωρίζει κανείς και κυριώς όσον αφορά την εκπαίδευση ? (Οτι βρίσκω είναι προ δεκαετίας.) Ευχαριστώ εκ των προτερών.
 2. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Παίδες Καλησπέρα αύριο ορκίζομαι (Τελειώνω τα ΣΥΠΟ) και μου στείλανε χαρτί μετάθεσης για Στρατονομία (Καρδίτσα). Εχει κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Διαβιβάσεις φίλε μου.
 4. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Παίδες Smartphone στην αρχή παίρνω κανονικά ? (Σουφλί παρουσιάζομαι) Επίσης παίζουν κλεψίματα κλπ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλή θητεία σε όλους.
 5. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Παίδες κανείς για 640 Μ/Κ ΤΠ (Σουφλί Έβρου) ? Και αν γνωρίζει κανείς παλιός πως είναι τα πράγματα εκεί πάνω ? Thanks.Καλή θητεία σε Όλους μας!
 6. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Guys, όποιος γνωρίζει μετά την Βασική Εκπαίδευση & Ορκομωσία πόσες μέρες άδεια περίπου πέρνεις ; (Γιατί διάβασα 4 και έχω φρικάρει λίγο, μερικοί μιλάνε και για 10 όμως).
 7. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Παίδες,σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά η Βασική Εκπαίδευση είναι ίδια για όλους? (π.χ , Αυτοί που είναι Διαβιβάσεις θα κάνουν ότι κάνουν και αυτοί που είναι τεθωρακισμένα?) Η κάθε ειδικότητα κάνει τα δικά της? Ps.Σόρρυ αν ρωτάω μ@λ@κίες! Thanks for your time 😉
 8. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
 9. /Wandering

  Κινητα απο skroutz

  E-Karavasilis το προτείνετε ? (Ps. Είναι πολλά τα φράγκα μη γίνει καμία βλακεία και δεν το πάρω πότε,αυτό φοβάμαι για αυτό και η ερώτηση.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 10. /Wandering

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλησπέρα σε όλους,και καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σύντομα. Επειδή παρουσιαζομαι και γώ στο Σουφλί (640 Μ/Κ ΤΠ) τον Ιούλιο έχω μία δύο απορίες. α)Μήπως έχεις κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί (Αν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα?) β) Περνάς με smartphone ή θέλει κάποιου είδους μυστικότητα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.