Προς το περιεχόμενο

kostast86

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με kostast86

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

540 προβολές προφίλ
 1. Καντο track στα ελτα courier. Στο εμφανίζει κανονικά.
 2. Δεν χάνεις κάτι... Elta courier..
 3. Σας ευχαριστώ. Έστειλα κ e mail αλλά δυστυχώς δεν απαντούν. Άρα όταν έρθει η ώρα, κακώς εχόντων των πραγμάτων, θα ζητήσω refund μέσω PayPal.
 4. όχι συστημένο. Δεν έχει πολλές μέρες αλλά μου έκανε εντύπωση η χώρα προορισμού, μην έγινε κάνα λάθος.
 5. Αγορά από μαγαζί στη Κίνα. Κατάφερα να μαι με δύο tracking number... Άλλο μου δώσε το μαγαζί αλλά μου εμφανίζει στη 4px. Και τα δύο μου εμφανίζουν ότι το δέμα έχει φτάσει στη χώρα προορισμού και συγκεκριμένα.... Λονδίνο, ενώ εγώ ναι βρίσκομαι Ελλάδα.... Οποίος μπορεί να βοηθήσει καλό δεχόμενος... 3024000395874 ., 400258604720 τα δύο νουμερα.
 6. Όπα όπα μην σ ανέβει η πίεση πρόσεχε... Το δέμα πράγματι έχει σταλεί με 4px. Ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος με ποια έρχεται στην Ελλάδα. Ξεκάθαρη ερώτηση. Ξεκάθαρη απάντηση.. Τα λοιπά πάρτα σα περιττή πληροφορία.
 7. Καλησπέρα. Αγορά από Κίνα, με 4px πως έρχεται εδώ, μέσω ΕΛΤΑ? Το tracking βέβαια που μου χει δώσει δεν εμφανίζεται πουθενά πάρα μόνο στο trackingmore.com. Ούτε καν στο ίδιο το site της 4px. Το tracking είναι της μορφής 13 νούμερα...
 8. Απο ολλανδικό site συγκεκριμένα. Εδώ έρχεται με elta courier
 9. Το ίδιο και μένα απο Ολλανδία με postnl international από 4/12
 10. Καλησπέρα. Παραγγελία από Ολλανδία και αποστολή με postnl international με tracking number να ξεκινάει από 3S, από 2/12 σε κατάσταση αποστολής(in transit). Και στο site postnl και στα ελτα courier. Τι προτείνετε? Να ζητήσω refund μέσω PayPal? Με το κατάστημα που μίλησα μου πε να περιμένω και είναι θέμα χρόνου. Βέβαια αυτό μου το λέει από τέλη Δεκέμβρη? Περιμένει κανείς παρόμοιο δέμα με τους αντίστοιχους χρόνους?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.