Προς το περιεχόμενο

Tasos429

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Tasos429

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Tasos429

  Γνώμη για Ζάντες.

  Ευχαριστώ πολύ παιδιά ειλικρινά. Δεν νομίζω να τις αλλάξω γιατί μόνο τα λάστιχα κάνουν 280€ (του 20 μπροστά , του 19 πίσω) οπότε θα το αφήσω για την ώρα και θα το δω αργότερα. Πάντως σε μεγάλες διαδρομές η κατανάλωση είναι κομπλέ. Φίλε jmmys το λάστιχο λέει 215/40 ZR 17 87w Αν κοστίζουν τα ζαντολαστιχα 200€ δεν το βλέπω για την αλλαγή σε 16 γιατί δεν παίζει και χρήμα για τέτοια διαφορά .
 2. Tasos429

  Γνώμη για Ζάντες.

  Εκτός πόλης η κατανάλωση που έχω είναι 4,5λ/100 ενώ μέσα στην πόλη περίπου 9λ . Οντως μαζί με τα λάστιχα μόνο 180-200€ ? Σε κατανάλωση πίστευα ότι θα πέσω στα 6λ περίπου γι'αυτό. Την λύση του υγραερίου δεν την σκέφτηκα η αλήθεια είναι. Άρα δεν αξίζει αυτή η σκέψη τελικά .
 3. Tasos429

  Γνώμη για Ζάντες.

  Γεια σας παιδιά , έχω ένα ibiza του 11 (tsi) 1.2 και σκέφτομαι να αλλάξω ζάντες λόγω κατανάλωσης. Μέσα στην πόλη καίει αρκετά. Οι ζάντες είναι 17άρες και λέω να βάλω 16 ή 15. Αξίζει?? Οι ζάντες που έχω τώρα έχουν μερικές γρατσουνιές με λάστιχα του 19. Μια λογική προς καλή τιμή ποια θα ήταν ? Δεν έχω ιδέα από ζαντες. Ίδια με αυτή ειναι
 4. Λογικά το έχω αλλά δεν θα το κάνω γιατί τα seat είναι πολύ μπελαλιδικα σε τέτοια θέματα. Μήπως υπάρχει τρόπος να βγουν τα κουμπιά ?? Ή δεν βρίσκονται καν εκεί οι επαφές?
 5. Γεια σας παιδιά έχω ένα Ibiza του 2011 και έχω θέμα μετά ηλεκτρικά παράθυρα. Από την θέση του οδηγού λειτουργούν κανονικά και τα τέσσερα παράθυρα. Από την θέση του συνοδηγού το παράθυρο κατεβαίνει κανονικά, αλλά δεν ανεβαίνει ! Τα πίσω παράθυρα ανεβαίνουν αλλά δεν κατεβαίνουν ( το αντίθετο με του συνοδηγού δλδ ). Αλλά από την θέση του οδηγού όλα λειτουργούν ρολόι. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει? Μήπως θέλει κάποια ριθμυση ? Και αν αξίζει να φτιαχτούν. Ευχαριστώ πολύ.
 6. Ο πίνακας που έχουμε είναι από τους παλιούς, θα το κοιτάξω πάντως , σε ευχαριστώ
 7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Ρελέ διαρροής δεν ξέρω καν τι ειναι. Πως γίνεται να μην λειτουργεί σωστά η αντίσταση εφόσον είναι καινούργια? Μάλλον θα πάω για καινούργιο θερμοστάτη. Να σημειώσω πως είχαμε φέρει τεχνικό επειδή είχε "πεταχτεί" το κουμπάκι που είναι στον ηλιακό και μας είχε πει ότι είχε κάνει μια βραχυκύκλωση. Ανοίγοντας το καπάκι του ηλιακού το πάτησε , αφού είχε σκουπησει με χαρτί το ελάχιστο νερο.
 8. Γεια σας παιδια! Ο ηλιακός θερμοσίφωνας που έχουμε είχε γεμίσει άλατα , έβγαλα μια σακούλα και του άλλαξα αντίσταση. Ρυθμισμένος στους 80° , πέφτει το διακοπτάκι με αποτέλεσμα να μην δουλεύει με το ρεύμα. Ανεβαίνω στην ταράτσα ,ανοίγω πάλι το καπάκι , το γυρνάω στους 70° , πατάω το διακοπτάκι όλα καλά. Μετα από κάποιες μέρες ξαναπετάγεται το διακοπτάκι έξω. Το βάζω στους 60° το ιδιο. Τώρα το έβαλα στους 50° αλλά αργεί να αναίβει το νερό και δεν είναι παρά πολύ ζεστό το νερό. Τι φταίει? Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα περί ηλιακούς. Ευχαριστώ πολύ
 9. Tasos429

  Ibiza 11' tsi φιμέ τζάμια

  Έχεις δίκιο , στο μέρος που είμαι ίδια τιμή κάνουν. Απλά στο ίντερνετ κοστίζουν πολύ φθηνά και επειδή έχω δει πώς μπαίνουν πιστεύω πως είναι αρκετά εύκολο. Αν πάλι δεν τα καταφέρω απλά θα είμαι ζημιωμένος κατά 5-10€. Επίσης το κανω για να μαθαίνω κιόλας 😁
 10. Tasos429

  Ibiza 11' tsi φιμέ τζάμια

  Ναι αλλά δεν έχω σκοπό να πάω σε μάστορα . Μόνος μου θέλω να τις αγοράσω και να τις βάλω. 😋😋
 11. Tasos429

  Ibiza 11' tsi φιμέ τζάμια

  Σε site που βλέπω για μεμβράνες είναι ακριβώς το αντίθετο. Π.χ το 5% είναι πολύ σκούρο και όσο αναιβενει πάει λέγοντας. Δλδ το 75% είναι ελάχιστα σκούρο. Σκέφτομαι να πάρω το 75% ή το 50% απλά φοβάμαι μην τυχόν και φαίνεται άσχημο δλδ να έχει μεγάλη διαφορά με τα πίσω τζάμια τα εργοστασιακά. Τώρα περί νομιμότητας είναι άλλο κομμάτι.
 12. Tasos429

  Ibiza 11' tsi φιμέ τζάμια

  Το 1ο στάδιο είναι το 70% και το δεύτερο είναι το 50% ??
 13. Tasos429

  Ibiza 11' tsi φιμέ τζάμια

  Γεια σας , έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπου έχει εργοστασιακά φιμέ τζάμια πίσω. Θέλω να βάλω και μπροστά αλλά να είναι το ίδιο με τα πίσω. Πως μπορώ να μάθω τι ποσοστό % τζάμι είναι τα εργοστασιακά ώστε να βάλω και μπροστά? Ευχαριστώ πολύ
 14. Tasos429

  Κάρτα Καυσαερίων

  Βγάζουν και στα συνεργεία ? εννοείς σε καποιον μηχανικό ? ευχαριστω πολυ
 15. Tasos429

  Κάρτα Καυσαερίων

  Κτέο πέρασε τον Ιανουάριο φέτος πάντως!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.