Προς το περιεχόμενο

God

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  362
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

112 Excellent

Σχετικά με God

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1983

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πειραιάς

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Πειραιας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. God

  Πλήρες PC AMD Opteron

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/12/2020 09:38 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το παρακάτω σετάκι, ως έχει: AMD Opteron 148 2.2GHz MSI K8N SLI Platinum 1GB RAM ATI X1600XT με Passive Cooler Maxtor 120GB HDD Lite-On DVD-RW Case Asus με τροφοδοτικό Είναι αδούλευτο εδώ και πολλά χρόνια αλλά δουλεύει άψογα. Τιμή 40€, μόνο όλα μαζί. Παραλαβή από Πειραιά Αττικής ή αποστολή κατόπιν προπληρωμής (τραπεζικά, Revolut, ή Curve). Δεν αποστέλλω αντικαταβολή.

  40 €

 2. Το να χαλάσει δεν είναι το θέμα. Το θέμα είναι πως δεν θα κάνεις δουλειά. Όλα τα πιεστικά που έχω δει τέτοιου μικρού μεγέθους έχουν αστεία απόδοση. Δεν μπορείς να καθαρίσεις καλά αυτοκίνητα ή να κάνεις άλλες απαιτητικές εργασίες. Αυτά είναι για περιοχές που η πίεση του δικτύου είναι υπερβολικά χαμηλή ακόμα και για τα βασικά. Για να πλύνεις καμία βεράντα και παντζούρια κάνει, στην καλύτερη περίπτωση. Από την δική μου εμπειρία με πιεστικά, μόνο ό,τι έχει πίεση εξόδου τουλάχιστον 130 bar (πραγματικά) και παροχή πάνω από 500 l/h μπορεί να κάνει εύκολα τέτοιες δουλείες. Με οτιδήποτε μικρ
 3. Όχι, καμία σχέση δεν έχει η έκδοση του πρωτοκόλλου με την απόσταση. Μόνο η κλάση. Ανάλογα την ισχύ του πομποδέκτη, οι συσκευές κατηγοριοποιούνται σε 5 κλάσεις. Όλα τα κινητά είναι Class 2, δεν έχω δει ποτέ άλλο (και ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν Class 1). Συσκευές Class 1 φτάνουν ως τα 100 μέτρα, αλλά πρέπει και οι δύο συσκευές να είναι Class 1. Αυτό μόνο σε πολύ περιορισμένες βιομηχανικές εφαρμογές το έχω δει. Η μέγιστη απόσταση πάντα περιορίζεται σε αυτή της συσκευής με την χειρότερη κλάση. Αν βάλεις συσκευή Class 1 να επικοινωνήσει με Class 4, η μέγιστη απόσταση δεν θα είναι ούτε 50 πόν
 4. Δεν επιτυγχάνονται. Η μέγιστη απόσταση που δουλεύει συσκευή bluetooth κλάσης 1 είναι τα 100 μέτρα σε ιδανικές συνθήκες και πρέπει και οι δύο συνεργαζόμενες συσκευές να είναι κλάσης 1. Ακόμη και να υποθέσουμε πως η συγκεκριμένη συσκευή περιέχει πομποδέκτη κλάσης 1, όλα τα κινητά τηλέφωνα έχουν πομποδέκτες κλάσης 2, οπότε η απόσταση αυτομάτως περιορίζεται στα 10 μέτρα μέγιστο (πραγματικό λιγότερο από 7-8, όπως ακριβώς και η εμπειρία του Matrixxx). Δεν μπορεί αυτή η συσκευή να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε οτιδήποτε εκτός του δωματίου που ήδη βρίσκεστε.
 5. Ούτε κι εγώ έθεσα κάποιο θέμα, απλά ανέφερα έναν εύκολο τρόπο για όσους χρησιμοποιούν κανονικά την εφαρμογή.
 6. Από τον client είναι πολύ ευκολότερο (πατάς games -> activate product).
 7. Αργούν τα κλειδιά παιδιά. Εμένα το κλειδί ήρθε κοντά 1 ώρα μετά την εγγραφή. Τώρα θα έχουν στείλει ακόμη περισσότεροι, οπότε το σύστημα θα έχει "κλατάρει". Υπομονή. Το κλειδί θα σας έρθει σε mail με θέμα "Thank you for joining the 11 bit studios newsletter!".
 8. Έχει πέσει. Μπείτε από την κερκόπορτα: https://11bitstudios.us13.list-manage.com/subscribe?u=07cb1cf5701271eb987ebe16b&id=ca1f87886f Ευχαριστούμε TS.
 9. Εμένα πάλι μου είπαν πως είχε γίνει λογιστικό λάθος στην αποθήκη και δεν έχουν απόθεμα. Μου αντιπρότειναν την F&U κι εμένα, φυσικά αρνήθηκα.
 10. Τώρα 501 . Δεν το βλέπω να στέλνει, αλλά αν στείλει θα αντικαταστήσω κάποια από τις παλιότερες.
 11. God

  [VPN ΣΥΝΔΡΟΜΗ/VEEPN] LIFETIME $19.99

  Με extension έπαιζα αρχικά. Μετά έβαλα το client και στην πρώτη απόπειρα έβγαλε error, σε αποσύνδεση και επανασύνδεση έπαιξε όμως ΟΚ για αρκετή ώρα. Μπορεί και την πρώτη φορά να είχε κρατήσει τίποτα cache. Προς το παρόν, όλα καλά λοιπόν. Δεν ήταν δα και το τεράστιο ποσό αλλά για το netflix το πήρα. Όσο κρατήσει.
 12. God

  [VPN ΣΥΝΔΡΟΜΗ/VEEPN] LIFETIME $19.99

  Εγώ πάλι το αγόρασα, δοκίμασα, μου έβγαζε error στο netflix με όλους τους αμερικάνικους server. Άλλαξα μερικές φορές για να πάρει άλλη IP, σε κάποια από αυτές πήρε, δούλεψε για 10-15 λεπτά, μετά πάλι error. Προφανώς 1-2 server είναι που έχουν προς το παρόν γλυτώσει από το netflix και θα μπαναριστούν κι αυτοί οσονούπω. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται. Το 30-days warranty είναι για όσους πληρώνουν συνδρομητική υπηρεσία, δεν ισχύει για κουπόνι. Το stacksocial έχει "All sales are final" πολιτική, ούτε λόγος για refund.
 13. God

  [VPN ΣΥΝΔΡΟΜΗ/VEEPN] LIFETIME $19.99

  Όσον αφορά το Netflix, σίγουρα δουλεύει ΟΚ; Δοκίμασα με το trial και μου έβγαλε error.
 14. Επειδή τα πήρε φίλος (χωρίς να ρωτήσει, κλασσικοί βιαστικοί) και τα είδα από κοντά: Το κινητό αξιοπρεπές, αλλά δεν είναι κινητό των 300€. Για 140-150€, στα επίπεδα Redmi Note 7/Mi A2, πάει κι έρχεται. Η τηλεόραση έχει κακή ανάλυση (1366x768). Για θέαση από απόσταση, ΟΚ, παλεύεται, αλλά ως εκεί. Για σύνδεση με PC ή για θέαση από σχετικά κοντινή απόσταση, θα σας φανεί σαν να γυρίσαμε στο 1997. Σαν bundle των 300€, θα έλεγα πως δεν κάνουν και καμία χάρη. Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα ούτε τόσα, πιθανότατα μπορεί κάποιος να πάρει μία καλή 32άρα και ένα εφάμιλλο κινητό της επιλογής του
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.