Προς το περιεχόμενο

momotis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  356
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5.835 Excellent

Σχετικά με momotis

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.985 προβολές προφίλ
 1. Σε άυτο το σημείο,να διευκρινιστεί οτι του Raylan του "αρέσει η καλοπέραση",οπως αναγράφει στο προφίλ και με αφορμή αυτο,να δώσω τα εύσημα για τις 5 σελίδες. Γλέντα τους.
 2. "Αλίμονο στο πολεμιστή που έχει σφάξει όλους τους εχθρούς του." Klingon. https://livecart.gr/product/ηλεκτρική-ρακέτα-εξολόθρευσης-εντόμ/?ref=bestprice.gr
 3. Ξεκίνα σιγά σιγά και σταδιακά κορύφωσε την προσπάθεια.
 4. Μια καλή αρχή θα ηταν να κάνεις το πρώτο χτύπημα. Η αγέλη θα το εκτιμήσει.
 5. Και κάπου εδώ οι παντρεμένοι,να σταματήσουν να σβήνουν τα κούκις και τα ιστορικά..
 6. Μια καλή αρχή θα ήταν να αλλάξεις τη μουσική,που δε σου αρέσει,με Prodigy-Their Law.
 7. Εφόσον πρόκειται για συντρόφισσα ,ακαδημαικά περι τούτης της συζήτησης,παραθέτω το ανάλογο κομψοτέχνημα για δώρο.. Βάλεις και μία κάρτα,με τον εξής διάλογο,για να μην παρεξηγηθεί το αγόρι της,με το τολμηρό αυτο χρωματισμό. ="Δάσκαλε,δείξε μου το δρόμο." -"Είναι στα πόδια σου.."
 8. Περίμενα το glitched market για Tacko Dark Matter 👹 και ήρθε dilikina Pink Diamond,τουλάχιστον έκατσε το παπούτσι στα 40κ στο Μarket.
 9. ..η κάποια..!? Έγω θα ξεκίναγα το διαπροσωπικό του θέματος με κάτι ελαφρολαικό..τέτοια ευκαιρία δε την άφηνα αναξιοποίητη! Μια μικρή παρακαταθήκη για τους νέους που όσο περιμένουν το μέλλον,τόσο πιο σύντομο θα είναι.
 10. Το αφήγημα που όντως ενσαρκώνεται πειστικά και σκηνοθετείται άρτια λαμβάνει υψηλή βαθμολογία κυρίως διότι το αντικείμενο της αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για πολλούς και αποδίδεται εξαιρετικά. Η έλλειψη βιώματος η επαφής με αυτό δεν δικαιολογεί,πάραυτα την λίγη ενσυναίσθηση που απαιτείται για να κατανοήσεις την "χαμένη κορύφωση". Μακράν η κορυφαία φέτος,κυριώς για λόγους απόδοσης στα στάδια της νόσου και της διαφορετικής οπτικής τρίτων γύρω απο αυτή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.