Προς το περιεχόμενο

bobadil

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με bobadil

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

159 προβολές προφίλ
 1. Εξωτερική 6c ζητούμενη 20c Shorai premium 18.
 2. Η κατανάλωση για το 18αρι shorai premium μέχρι στιγμής τον Δεκέμβριο είναι λίγο πάνω από 70 khw, με μέσο όρο περίπου 2.5 khw την ημέρα. Η χαμηλότερη κατανάλωση που το έχω πετύχει είναι 118w. Το κλιματιστικό καλύπτει 40τμ με ζητούμενη 20c όταν κάθομαι στον χώρο και 18c όταν απουσιάζω και τις ώρες του ύπνου. Το σπίτι βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας.
 3. Κοίταξα από περιέργεια στο site της Daikin και δεν βρήκα το συγκεκριμένο κατάστημα... βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.
 4. Σήμερα είδα το 18άρι Shorai Premium να κατεβαίνει στα 122, εξωτερική 12 ζητούμενη 20. Είναι το χαμηλότερο που το έχω πετύχει.
 5. Θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις.
 6. Εξυπνάκιας που δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει αντλία κενού. Αλλά δεν τον άφησα και του είπα ότι θα φύγει, οπότε υπέκυψε. Επίσης, ανέφερα κάτι ζημιές που έκανε εξωτερικά όταν τρύπησε. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Κωτσο ανταποκρίθηκε αμέσως στο θέμα. Είχε κανονίσει να έρθει η εταιρία που έκανε την εγκατάσταση και να αναλάβει την επιδιόρθωση, αλλά επειδή νοικιάζω το σπίτι, τις ζημιές τις είχα ήδη επιδιορθώσει.
 7. Αφού από εκεί το αγόρασες, τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους. Και στην περίπτωσή μου είχα προβλήματα στην εγκατάσταση από Κωτσόβολο και ανταποκρίθηκαν άμεσα.
 8. Θα σου έλεγα να μιλήσεις πρώτα με Κωτσόβολο. [email protected] 210 289 9999
 9. Στην περίπτωσή μου ο πρώτος ομιλητής ήταν κάπως όπως το περιγράφεις, η δεύτερη, που με κάλεσε για να κλείσουμε το ραντεβού, μου είπε ότι πρέπει να γίνει κάποια στιγμή πριν τον 2ο χρόνο. Μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί το έκανα δέκα μέρες αφού έκλεισα τους 12 μήνες.
 10. Δώδεκα μήνες μετά την αγορά και κατά τη διάρκεια των επόμενων δώδεκα, πριν κλείσεις τον 2ο χρόνο. Αυτό τουλάχιστον είπαν σε εμένα τηλεφωνικά. 29 ευρώ μου κόστισε και προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος.
 11. Καλησπέρα, έχει βγάλει ο Κωτσόβολος τα κλιματιστικά χωρίς ΦΠΑ.
 12. Σήμερα έκανα την πρώτη συντήρηση του κλιματιστικού. Επέλεξα την Γραμμή δροσιάς λόγω του Shorai Premium που έχω και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του συνεργείου. Κόστος 30 ευρώ.
 13. Έβγαλε προσφορά ο Κωτσόβολος για κλιματιστικά με δώρο τον ΦΠΑ, αλλά δε βλέπω τις τιμές μειωμένες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.