Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

SamaelMorningstar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  82
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από SamaelMorningstar

 1. Man ολα ΑΕΙ είναι από τον 21ο αιώνα, μου αρέσει που θέλετε να σπουδάσετε με μάστερ και δεν έχετε την στοιχειώδη παιδεία κοινωνικά. Στο θέμα μας τώρα μην κάνεις τίποτα αν θεωρείς ότι θα σου βρει δουλειά αν θέλεις όντως να μορφωθείς χωρίς φανταστικά ανταλλάγματα κάνε σε Πανεπιστήμιο.
 2. Δεν νομίζω ότι βοηθάει τον TS η παράθεση απόψεων ατόμων που ακόμα σπουδάζουν και δεν έχουν βγει στην αγορά εργασίας...φιλικά πάντα. Συμφωνώ 100% με τον συμφορίτη Basilhs23_ και θεωρώ ότι μερικές σχολές μάλλον πρέπει να κλείσουν για 10 χρόνια π.χ. φιλόλογοι κλπ εκτός βέβαια αν θέλουν να κρεμάσουν οι γονείς ένα πτυχίο για αντί για πίνακα
 3. Μάλλον έγραψες ότι είχες επειδή με την οικονομική σου πολιτική της έκλεισες..... Όλες μα όλες οι επιχειρήσεις (εκτός αν έχεις βύσμα) αρχικά θα σου δώσουν μισθό πείνας, επειδή τα πτυχία δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στην εργασιακή εμπειρία.
 4. Ρε μαν γιατί δεν διαβάζεις το thread των Big 4 και ακούς τον ελληνάρα Xejolontas; Αν θες τη γνώμη μου....η big 4 είναι για 2 χρόνια το ωράριο σου θα είναι 9 με με 5 στα χαρτιά η πραγματικότητα ξεκινάει όταν έρθει ο προϊστάμενός σου δηλαδή 11 με 8 . Επίσης πίεση, πίεση και πάλι πίεση, μπορεί αν δεν είσαι καλός να βγάζεις φωτοτυπίες μέχρι να σε διώξουν. Επίσης μετά τους 8 μήνες που θα λήξει η σύμβασή σου θα γίνει τέστ όπου θα μείνεται το 1/3 των αρχικών. Τέλος εννοείται ότι θα πάρεις τον βασικό αλλά αν καταφέρεις να επιβιώσεις θα πάρεις αύξηση (800 μικτά) από τα 650.
 5. Nαι εννοείται αυτό είναι η κοροϊδία, ούτε ''αυθεντικό'' είναι το αυτοκόλλητο ούτε η τοποθέτηση και θέλουν τόσα χρήματα. Θα ψάξω τότε τοπικά κάπου αν έχετε κάποιον να προτείνεται παρακαλώ pm me να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
 6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι δεν θέλω λύση από Ebay...αλλά δεν θέλω να δώσω και τόσα λεφτά για τα αυτοκόλλητα. Οι τιμές που ''κυμαίνονται'';
 7. Καλησπέρα σας, πρόσφατα αγοράσαμε (εγώ και η σύντροφός μου) τα 2 αυτοκίνητα του τίτλου και θα θέλαμε να προσθέσουμε κόκκινα και μαύρα αντίστοιχα αυτοκόλλητα στο πίσω και μπροστά μέρος των αυτοκινήτων αλλά η Toyota θέλει 100€ έκαστος . Έχετε κατά νου κάποιο μέρος όπου πουλάει αυθεντικά ή και όχι αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα; Υ.Γ. Τα αυτοκίνητα είναι εκδόσεως 2021.
 8. Κλασικός Apple fan boy που δεν γνωρίζει από τεχνολογία. TS επειδή έχεις redmi μπορείς να κάνεις τρία πράγματα. 1. Η xiaomi τρέχει δίκο της λογαριασμό πίσω από το google τον έχεις συνδέσει θα μπορείς απομακρυσμένα να ελέγχεις τη συσκεή και να την εντοπίσεις. 2. Η google στο https://www.google.com/android/find?u=0 3. Μπλοκάρισμα IMEI από την αστυνομία και την κινητή σου.
 9. Να φανταστώ ότι εσύ έχεις πτυχίο στη ζωή; Αν και δεν σε αφορά μαν θεωρούμε πιο μορφωμένος από τον μέσο όρο, τώρα είσαι ελεύθερος να μετανιώσεις για την λάθος αγορά σου και άσε εμάς που ξέρουμε να λέμε ότι θέλουμε.
 10. Δηλαδή αν εσύ μετά από στρατο και σπουδές δεν βρίσκεις δουλειά στο αντικείμενό σου και βρίσκεις μόνο δουλειές του ποδαριού θα πας στον επιχειρηματία και θα του πεις θέλω τόσα πλαφόν αλλιώς δεν έρχομαι επειδή θα νιώθεις κορόιδο; Αυτός ξέρεις τι θα κάνει; Απλά θα σου δείξει την πόρτα και θα προσλάβει τον επόμενο από τους εκατοντάδες που θα είναι έξω από αυτήν.
 11. SamaelMorningstar

  1000αρι ή 1300;

  Καλά λες έτσι και αλλιώς όλες οι σχολές οδηγών που παίρνουν Υαρις δεν ξέρουν τι τους γίνεται καλά που είναι και Νικόλαους να μας ανοίγει τα μάτια εμάς των ανίδεων. Θέλει πολύ προσοχή op η αγορά μεταχειρισμένου και τα yaris κρατάνε τιμή θα πρότεινα και άλλες μάρκες αλλά μάλλον το έχεις ήδη αποφασίσει οπότε πραγματικά πάρε το πιο φθηνό έτσι και αλλιώς δεν θα κρατήσεις μια ζωή.
 12. ''Δικαιούσε"" καθαρά 550€ όπως όλοι μας τα υπόλοιπα ονομάζονται ελευθέρια και είναι βάση επαγγελματικής εμπειρίας, τύχης, γλειψίματος και μεγέθους εταιρείας και όχι βάση του mba όσο καλού πτυχίου και αν είναι. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.
 13. 3 χρόνια για αυτό τρέχει τώρα. Όποιο επάγγελμα έχει υπογραφή (όπως όλα τα παραπάνω που ανέφερες) δεν θα ανοίξει ποτέ ειδικά με τίτλο από κολλέγιο
 14. Με τον Γιάννη αλλού είναι η διαφωνία όχι στα πτυχία, αλλά στο τρόπο έκφρασης π.χ. σε μια ομάδα. Τώρα στο insomnia οι περισσότεροι είστε της πληροροφικής όπου μπορεί να είναι πιο μοναχικά τα projects....πάντως στο δικό μου τομέα αν είσαι έτσι όπως περιγράφουν θα φας σούτ αργά ή γρήγορα, εκτός αν είσαι διάνοια, τότε απλά κανείς δεν θα σου μιλάει στην εταιρεία, εκτός αν σε χρειάζεται για κάτι.
 15. Επιστημονικά τεκμηριωμένο κιόλας από τον Γιαννάκη και τον Κωστάκη 81...το ακούσαμε και αυτό...να σχίσουμε τα πτυχία μας δηλαδή; Οκ....τι να πω άλλο....κάντε εσείς τσαμπουκά και θα πάτε μπροστά σε μια σοβαρή επιχείρηση και όχι στο γυράδικο του κυρ Μπάμπη...δεν ήθελα να γίνω εριστικός αλλά δεν κρατήθηκα.....
 16. Δεν νομίζω φίλε. Ο τύπος που είναι καλόβολος είναι ήδη εξελιγμένος και θα εξελιχθεί και άλλο επειδή προσαρμόζεται εύκολα. Ο άλλος που διαφωνεί θα διαφωνεί σε όλα και κάποια στιγμή θα φύγει διαφωνώντας.
 17. Στην Αθήνα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και δεν θα αλλάξει ποτέ, εκτός από τις περιοχές βέβαια που ''βλέπουν'' την Ακρόπολη. Δηλαδή εσύ που θα ήθελες να μένεις Αττική ή Εκάλη; Όσο για είπα τα προάστια συνήθως τα προτιμούν οικογένειες που δεν θέλουν να ζουν μέσα την πόλη χωρίς κήπο κλπ αλλά όντως με τα ίδια λεφτά που παίρνεις διαμέρισμα εντός πόλης στα προάστια παίρνεις μονοκατοικία αυτό συμβαίνει για άλλους λόγους τους οποίους δεν θα έχουμε ποτέ στην Αθήνα του ενός ουρανοξύστη.
 18. Καμία μα καμία σχέση δεν έχουν τα soft skills που διαβάζουμε τώρα με αυτό που περιγράφεις. Αμαθή φίλε μου τα soft skills είναι να μπορείς να κάνεις διάλογο για να βρεθεί λύση ακόμα και με τον πρόεδρο της εταιρείας, είναι η ομαδικότητα, να νοιάζεσαι για το πρόβλημα συναδέλφου και να προσπαθείς να δώσεις κάποια βοήθεια αν έχεις χρόνο κλπ πραγματικά δεν μπορούσες να πέσεις πιο μακριά από την αλήθεια. Υ.Γ. Όντως τα soft skills από το 2020 και μετά έχουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο από ότι παλαιότερα, σε λίγα χρόνια δεν θα κοιτάνε καν το πτυχίο σου. Υ.Γ.2. Όντως οι εργαζόμενοι δεν αμοίβο
 19. Θα σε βοηθήσουμε αν καταλαβαίναμε τι θέλεις να γράψεις...
 20. SamaelMorningstar

  Dash Cam

  Μεταξύ των 70mai Dash Cam 4K A800S και VIOFO A129 PRO DUO ULTRA ποια προτείνεται;
 21. Λογιστικά + πληροφορική είναι ο αναλυτής data ή στατιστικολόγος + οικονομικά; Θα ήθελα να μάθω
 22. Σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιο φίλτρο (από τα ακριβά που χρησιμοποιούν και ρεύμα συνεχώς); Δεν ξέρω και με ενδιαφέρει να μάθω για αυτό θέτω το ερώτημα. Υ.Γ. Sorry για το off topic
 23. Με λάθος επάγγελμα τότε έχεις διαλέξει να ασχοληθείς. Αργή εξέλιξη, πολύ διάβασμα και πολλές τρικλοποδιές από συνεργάτες, δημόσιο και σύστημα γενικά. Σκληρή δουλειά και ανάλογη ανταμοιβή μόνο το επάγγελμα του γιατρού μπορώ να σκεφτώ για Ελλάδα.
 24. Άντε πάλι με την δουλειά του....εδώ υπάρχει πρόβλημα....και σου ξαναλέω επειδή δεν έχει πτυχίο οικονομικών νομίζεις ότι ξέρει όσα εσύ στα οικονομικά; Μήπως επειδή τελικά δεν τελείωσε την σχολή του δεν ξέρει και από υπολογιστές και προγραμματισμό απλά ήταν τυχερός και έφτιαξε από το μηδέν μια από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις στον κόσμο; Πραγματικά σε ευχαριστώ που με βγάζεις σωστό, τώρα πήγαινε να διαφωνήσεις με κανέναν συνομήλικό σου στο δημοτικό.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.