Προς το περιεχόμενο

teo_3

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  268
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

85 Excellent

Σχετικά με teo_3

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Και σε εμένα απο τον Αύγουστο όπου κούμπωνε στα 42, σταδιακά πέφτει κάθε τρεις και λίγο στα 38, 37, 36 και πλέον εδώ και μερικές μέρες στα 32! Μία με δύο φορές την εβδομάδα, ενώ δεν αποσυνδέεται, γεμίζει απότομα απο λάθη και παγώνει η πλοήγηση με αποτέλεσμα να χρειαστεί πάτημα κουμπιού on/off για να επανέλθει. Aν επανέλθει. Τρομπάρει η Nova? θέλουν να μας πάνε σε οπτική/χαλκό με εγγυημένη ταχύτητα, τι φάση ? Καταντάει αηδία.
 2. teo_3

  Lg 55un74006lb 55

  Την έχω δύο μήνες απο προσφορά επιστροφής πόντων και μου βγήκε στα 350€. Στα θετικά, έχει απογειώσει τα HD κανάλια της Digea, πάρα πολύ καλά χρώματα γενικά και ιδίως όταν είναι φωτεινό το δωμάτιο με αρκετές επιλογές εικόνας. Το μενού αρκετά εύχρηστο αν και θα το ήθελα ένα κλίκ πιο σβέλτο στην πλοήγηση. Έχει πολλές επιλογές παραμετροποίησης, όρεξη να έχεις. Το magic remote είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, σε γλυτώνει απο άπειρα κλίκ μια που λειτουργεί σαν ποντίκι. Η απόκριση του είναι άψογη και πιάνει όπου και όπως να το στρέψεις. Έχει πάνω του τα πάντα και μπορείς να προγραμματίσεις τα ν
 3. Ναι. HP Compaq 6000 Pro SFF με E5300 και 2x1GB Samsung 10600U
 4. Μεταχειρισμένη ήταν για αυτό ελπίζω να γλυτώσω την παρτίδα.
 5. Απο eshop κοιτάω για να επιστρέψω αυτή που πήρα μπας και γλυτώσω την ήττα. Αν δεν, κοιτάω και αλλού όπως η cosmodata. Προς το παρών μόνο αυτή η Patriot βλέπω να κάνει.
 6. Ακριβώς το ίδιο θέμα αντιμετώπισα και εγώ τυχαία σήμερα. Πήρα μία RAM KINGSTON KVR13N9S6/2 2GB DDR3 PC3-10600 να προσθέσω στις 2x1Gb Sasmung που ήδη έχει μέσα και 5 μπιπ και κόκκινο φωτάκι έφαγα το άκυρό μου. Ψάχνουμε για dual sided τώρα.
 7. Καλή τύχη σου εύχομαι. Εμένα μου πήρε 23 ημέρες μέχρι να βγάλουνε άκρη. Πιθανόν να σου απαντήσουνε αφού μπούνε όλοι οι πόντοι στις 16/11. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου για το αίτημα. Στα email είναι απλά τραγικοί.
 8. Και η απάντηση απο την Εθνική τράπεζα μετά απο άπειρα email και τηλέφωνα. "Εντάξει, εμείς φταίμε αλλά θα σου βάλουμε τους πόντους-χρήματα μετά γιατί μπορούμε". Εύγε Εθνική.
 9. TP Vision είναι οι Philips και κατασκευάζονται στην Πολωνία ως επί το πλείστον. Δεν έχουν κάποια σχέση με τις Vestel Τουρκίας. Αν δεν γνωρίζουνε κάτι, δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε.
 10. Ένα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα των τριών εβδομάδων. Συγκεκριμένα, όταν χαλάει ο καιρός και σπανιότερα στα καλά καθούμενα, κυρίως βραδινές ώρες, χαλάει το σήμα στα κανάλια. Έπαιξα με όλα τα καλώδια εντός σπιτιού και πάω και για αλλαγή κεραίας μήπως βγάλω άκρη. Εντωμεταξύ μπορεί να πάει και μία εβδομάδα με 10 μέρες που το σήμα επανέρχεται μόνο του σε άψογα επίπεδα. Τι γίνεται ?
 11. Πρώτη απάντηση σε ερώτημά μου στην Εθνική Τράπεζα για την κατάθεση των αρχικών πόντων, για αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στις 01/10, απάντησαν ότι έγινε κανονικά κατάθεση των 4 πόντων ανά 1€ στις 07/10. Εντωμεταξύ σε μένα εμφανίζεται κατάθεση 49 πόντων για αγορά 499€ στις 01/10. Ό,τι να 'ναι. Επίκειται καταγγελία.
 12. 15/10 είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία απόδοσης των πόντων της προσφοράς του Γερμανού.
 13. Απόδοση πόντων: Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στα φυσικά καταστήματα, κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής). Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής) θα αποδίδονται στο Μέλος έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής Οι επιπλέον πόντοι, που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά τηλεόραση αξίας €499 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, (ήτοι 11
 14. Στο [email protected] έστειλα. Καλό θα ήταν όταν αναρτούν τους όρους και προϋποθέσεις για ένα πρόγραμμα, να τα τηρούνε κιόλας. 1 πόντο για κάθε 10€ εγώ δεν είδα πουθενά να αναφέρετε για την συγκεκριμένη προσφορά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.