Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Ioannis.Konstantinop

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Ioannis.Konstantinop

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.712 προβολές προφίλ
 1. Ρίξε και ένα view στο από κάτω βιντεάκι. Αξίζει για να πάρεις μία ιδέα στο πως θες να διαχειριστείς τις ανάγκες σου ! Επίσης είναι μία καλή ενημέρωση σε low budget λύση. 🤑
 2. Αν και μετά από καιρό το φρεσκάρω το Topic , τα προτείνετε για Commuting τύπου δουλειά (γραφείου) - σπίτι - δουλειά εντός πόλης ?
 3. Αν δεν κάνω λάθος , μέχρι τέλος του χρόνου δεν υπάρχει θέμα για αγορά από Αγγλία. 💂‍♀️
 4. Χαρίζεται μονόζυγο καθώς δεν υπάρχουν τα πλαϊνα πλαστικά και αγόρασα καινούργιο. Περιοχή Αθήνα - Γκύζη
 5. Ενδιαφέρομαι αν είναι όλα μαζί δεν υπάρχει θέμα
 6. Δεν το κάνω τόσο για το θέμα της θέρμανσης στον χώρο μου , όσο για την διαδικασία να το φέρω σε μία καλύτερη κατάσταση. Πάρτο σαν χόμπι ! Εγώ κάθε φορά που καταφέρνω κάτι τέτοιό : Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή . 😁
 7. Ευχαριστώ πολύ @stelakis1914 ! Θα τις αφαιρέσω και θα τους τις δείξω κατευθείαν μιας και θα πάνε για ανακύκλωση οι παλιές.. Σε συνέχεια μιας και είπα να το κάνω σωστά το restoration , σε περίπτωση που θέλω να εξαφανίσω την σκουριά στο από μέσα μέρος , αν την λύσω και την βγάλω την λαμαρίνα αυτή , με ποιο τρόπο μπορώ να την κάνω κάπως γιαλιστερή ξανά ?? Τρίψιμο υλικά κλπ . Ευχαριστώ και πάλι !
 8. Καλησπέρα σας ! Μόλις χθες έπεσε στα χέρια μου μία σόμπα (τι τύπου ακριβώς δεν ξέρω ) και την επανέφερα μετά από λύσιμο σε κατάσταση εμφανίσιμη ! Ήταν από την αρχή λειτουργική απλά μου προκάλεσε μία περιέργεια η λειτουργία της σε κάποιο σημείο .. Ενώ έχει 3 διακόπτες - τύπου on / off - για κάθε ράβδο (διορθώστεμε στην ονομασία) , η σόμπα έχει αναμένη μόνο την μεσέα ! Στις άκρες παίρνω ρεύμα όταν οι διακόπτες είναι στο On άλλα οι ράβδοι δεν ανάβουν σαν "φως" . Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έτσι είναι η λειτουργία της ή αν χρειάζονται αντικατάσταση ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 9. Ioannis.Konstantinop

  Κινητά eBay

  Καλησπέρα φίλε μου! Προσωπικά έχω αγοράσει Laptop και κινητό Apple (refurbished both) και είμαι μετά από κατοχή και των δύο , πολύ ευχαριστημένος έως τώρα ! Τουλάχιστον κερδισμένος και στις αγορές σου σε θέμα επιλογής χρημάτων - υλικού ! Value for both 800E. Δεν συζητάω για μικροϋλικά επιπλέων διάφορες αγορές..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.