Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Scarlettaki13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Scarlettaki13

 • Κατάταξη
  Newbie

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

409 προβολές προφίλ
 1. Scarlettaki13

  Απορίες για tv box..

  Καλημέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ένα tv box που να υποστηρίζει και netflix (έχω ήδη συνδρομή) αλλά ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να χρησιμοποιώ τη λίστα m3u από iptv. Να σημειώσω ότι η τηλεόραση μου δεν είναι smart. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς κ να με κατατοπίσει για το τι tv box χρειάζομαι??
 2. Δεν έχω θέμα με το κινητό.. Το νέο Alcatel 1s ειναι.. Αλλά καμία άλλη εφαρμογή δεν μου παρουσίασε κάποιο θέμα.. Δουλεύει ρολόι! Επίσης το πρόβλημα με τα πολυμέσα εμφανίστηκε στην προηγούμενη συσκευη (samsung) απλά όταν πήγα να το εγκαταστήσω στη νέα δεν μπορούσα με τίποτα.. το εγκατεστησα μέσω apk και συνεχίζει τα προβλήματα..
 3. Δεν την κάνει ούτε εγκατάσταση καλά καλά.. για να την εγκαταστήσω μπήκα στο apk pure κ κατέβασα το exe.. ενημέρωση εφαρμογής μου λέει το google play κ δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει.. κ εκκαθάριση έκανα κ την ξαναπερασα με apk κ τη δοκίμασα πριν κάνω επαναφορά κ πάλι τπτ..
 4. Ναι το backup συμπεριλαμβάνει μόνο μνμ κ όχι πολυμέσα, αλλά έχω θεμα κ με τα νέα πολυμέσα που στέλνω τώρα ή λαμβάνω.. κ επίσης το πιο πιθανό είναι να έχει γίνει κάποια λάθος επιλογή στην εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την αναιρεσω με τπτ για να δουλέψει φυσιολογικα.. μέχρι κ εκκαθάριση το google play ολοκληρο έκανα..
 5. Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στο viber κανονικά, όταν άλλαξα τη συσκευή έκανα αντίγραφο και επαναφορά.. Αυτό όμως συμβαίνει από την προηγούμενη συσκευη.. Από τότε δε με αφήνει να δω τπτ απο πολυμεσα..
 6. Δεν μου εμφανίζει ότι έχω λάβει, φαίνεται ότι είναι εικόνα αλλά δεν μπορεί να κάνει προβολή εικόνας.. Το ίδιο κ με οτιδήποτε θέλω να στείλω..
 7. Παιδιά sorry που γράφω εδώ γτ δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθώ.. Έχω σοβαρό θέμα με το viber, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα κ δεν γίνεται τπτ.. Δεν μου εμφανίζει τπτ από multimedia, ούτε εικόνες-βιντεο ( για να στείλω ή ότι λάβω), ούτε αυτοκόλλητα, ούτε εικόνες επαφών.. Τπτ!!! Έχω αλλάξει συσκευή, έχω κάνει κ update κ επανεγκατάσταση σβήνοντας τα παντα, έχω αλλάξει sim και sd... Έχω φρικαρει γενικά!! Δεν έχω δει καμία αλλαγή.. το messenger λειτουργεί κανονικά κ το viber τπτ.. Το έχω ανάγκη όμως για τη δουλειά μου.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ή γνωρίζει κάτι.. ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
 8. Παιδιά sorry που γράφω εδώ γτ δε γνωρίζω που πρέπει να απευθυνθώ.. Έχω σοβαρό θέμα με το viber, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα κ δεν γίνεται τπτ.. Δεν μου εμφανίζει τπτ από multimedia, ούτε εικόνες-βιντεο ( για να στείλω ή ότι λάβω), ούτε αυτοκόλλητα, ούτε εικόνες επαφών.. Τπτ!!! Έχω αλλάξει συσκευή, έχω κάνει κ update κ επανεγκατάσταση σβήνοντας τα παντα, έχω αλλάξει sim και sd... Έχω φρικαρει γενικά!! Δεν έχω δει καμία αλλαγή.. το messenger λειτουργεί κανονικά κ το viber τπτ.. Το έχω ανάγκη όμως για τη δουλειά μου.. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ή γνωρίζει κάτι.. ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.