Προς το περιεχόμενο

Bartley

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Bartley

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Bartley

  Cosmote Home Speed Booster.

  Καλησπέρα, @GiannhsG4A Τo upload είναι κλειδωμένο στα 5 Mb/s , ακόμα και αν το 4G σου πιάνει πολύ παραάνω (πράγμα αρκετά πιθανό).Όσο για το down, στην περιοχή μου με 2/3 γραμμές 4G έχω πίασει έως 50 Mb/s (13άρα γραμμή + 4G). Τώρα, όσον αφορά το ping, όχι δεν είναι σταθερό. Για να μιλήσω με παράδειγμα, στο LoL παίζω με 49 ping χωρίς τα δεδομένα ανοιχτά και εάν ανοίξω το bonding (συνδυασμός 4G + ADSL γραμμής) το ping είναι σταθερά 70-75. Αφού φάς τα 100 Gb, ουσιαστικά κλείνουν τα δεδομένα της SIM και μένεις με την κανονική σου γραμμή.
 2. Καλησπέρα, Πρόσφατα απέκτησα το Huawei HA35-10 της COSMOTE και παρατήρησα ότι το QoS του είναι πάρα πολύ κακό για gaming. Τι εννοώ; Μπορεί να είμαι σε game παίζοντας κανονικά με 65 ping και ανοίγοντας μια καρτέλα chrome ή κάνοντας οτιδήποτε (ακόμα και αλλαγή τραγουδιού στο Spotify), το ping εκτοξέυεται στα 500-700 για 4-5 δευτερόλεπτα και ύστερα επανέρχεται. Παλαιότερα είχα αγοράσει το router της ASUS, DSLN12-E , το οποίο τα κατάφερνε άψογα με το traffic management. Μπορεί να μην είναι κανένα τρελό gaming router, αλλά με ικανοποιούσε και ήταν τέρμα σταθερό σε τέτοιου είδους task. Η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να συνδέσω το Asus πίσω από το Huawei, έτσι ώστε το Huawei να "παίρνει" το ιντερνετ, να περνάει από το Asus που θα κάνει το QoS και να φτάνει στον υπολογιστή μου και αντίστροφα; *Πολύ πιθανόν να υπάρχουν παρόμοια θέματα στο forum, αλλά δεν μπορούσα να βρω κατανοητά βήματα, είμαι λίγο noob.
 3. Καλησπέρα, Πρόσφατα πήρα το πακέτο με το Home Speed Booster της COSMOTE με router το Huawei HA35-10, αλλά δυστυχώς το σήμα 4G στην (καλύτερη) τοποθεσία που βρήκα στο σπίτι είναι ασθενές (Η ένδειξη είναι 1 μπάρα 4G, "30-35"). Θα ήθελα να ρωτήσω και άλλους χρήστες που ίσως αντιμετώπιζαν παρόμοιο θέμα, πώς μπορώ να ενισχύσω το σήμα μου... Έχω σκεφτεί την λύση της κεραίας εσωτερικού χώρου και πιο συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κεραία εδώ , με ~20DB gain στα 24,90 ευρώ. Την έχει ήδη κάποιος άλλος χρήστης εδώ μέσα για να ξέρω αποτελέσματα; Δεν θα ήθελα να πετάξω έτσι 25 ευρώ χωρίς κάποιο αισθητό αποτέλεσμα. Επίσης, ποιες άλλες κεραίες κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά που να κάνουν δουλειά; * Να σημειώσω ότι η λύση της κεραίας εξωτερικού χώρου δεν είναι εφικτή, λόγω της φύσεως του διαμερίσματος (ισόγειο). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.