Προς το περιεχόμενο

tonis22pap

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  181
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με tonis22pap

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 1. Όταν κατέβουν τα 18gb μπορείς να παίξεις και συνεχίζει στο back round μέχρι να το κατεβάσει όλο που είναι 45gb.
 2. tonis22pap

  Lenovo tab 4 10 πρόβλημα

  Από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να καταλάβω περισσότερα πράγματα. Είναι και θολές. Αν είναι το ταμπλετ ανοιχτό και κρατάς την καλωδιοταινία και την κουνάς λίγο. Παίζει; αν ναι θερμοσιλικονη βάλε. Θα έχεις και λίγο χρόνο μέχρι να κρυώσει να βρεις το σωστό σημείο. Αν το ταμπλετ είναι ακριβό πήγαινε το σε τεχνικό. Αλλιώς παίξε και ίσως σου κάτσει. Και πάρε και Backup φυσικά.
 3. tonis22pap

  Lenovo tab 4 10 πρόβλημα

  Αν του βάλεις σελοτειπ ή μονωτικη ταινία ή ακόμα καλύτερα θερμοσιλικονη;
 4. tonis22pap

  Xiaomi tds tester 3.94€ (Banggood)

  Ευχαριστώ και από εμένα. Μόλις έριξα παραγγελία. 3.96 € πλήρωσα.
 5. Μόλις έκανα παραγγελία. Σε ευχαριστώ zacharis. Πολύ καλή τιμή.
 6. Έχω νέα με την μπαταρία που παράγγειλα και μου απάντησαν το παραπάνω mail.Τους είχα απαντήσει ότι δεν θέλω επιστροφή χρημάτων άλλα να βρούνε ένα τρόπο να το στείλουν μίας και είναι η πρώτη παραγγελία από το κατάστημα(γλύψιμο). μου απάντησαν οτι πράγματι θα την στείλουν την μπαταρία και μου ξανα ζήτησαν τα στοιχεία της διεύθυνση μου.(παραξενεύτηκα η αλήθεια είναι) όμως την επόμενη μέρα μου έστειλαν traking number. Σήμερα μόλις παρέλαβα. 8 μέρες έκανε για να έρθει. Τα συμπεράσματα δικά σας..... Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι Picos για την πληροφορία.
 7. Αλήθεια ξέρει κανείς τρόπο να απενεργοποιήσει ή τροποποιήσει (μικρύνει) τις NFZ περιοχές;
 8. μμ ωραία...μείναμε με την μία μπαταρία που είχε το drone. Κακά τα ψέματα. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 μπαταρίες να έχεις για να είσαι οκ.
 9. Dear customer, Thanks for shopping with us. Sorry to tell you that we have no suitable delivery to send your order to your area. We will refund for you. Sorry for the trouble. Regards Aby Την πατήσαμε....
 10. Picos μόλις έριξα παραγγελία. Respect... Αναμένω τώρα...
 11. Να πω ότι πριν καμιά βδομάδα μου ήρθε με Acs. Όλα κομπλέ και χωρίς τελωνείο.
 12. Και εμένα κολλημένο southhall από τις 5/10
 13. Ξέρει κανείς από που αγοράζουμε 2η μπαταρία; το gearbest μόλις μου έριξε άκυρο We are so sorry that there is no available shipping method for this item at this time. If you agreed, we will cancel the order and refund full to your wallet account with extra two times points first.
 14. Επιβεβαιώνω. Παραγγελία από Zapals έκανε 75 μέρες να έρθει. Δεν έχουν tracking number. Άνοιξα ticket όπου μου είπαν να περιμένω 10 μέρες, μόλις πέρασαν, μου είπαν περίμενε άλλες 7. Τελικά μετά από αρκετά μηνύματα μου έκαναν επιστροφή χρημάτων στην Revolut. Τελικά μετά από περίπου 5 μέρες (σύνολο 75)ήρθε το πακέτο. Έστειλα μήνυμα ότι τελικά ήρθε. Και ότι θέλω να πληρώσω. Τελικά έστειλα μέσω PayPal τα χρήματα. Οι τύποι έπαθαν πλάκα με την όλη φάση. (ευχαριστώ και άλλα γλυκόλογα). Τους είπα ότι δεν θα ξανά πάρω από αυτούς αφού θέλουν κοντά 3 μήνες (έλεος). Πιστεύω λοιπόν ότι θα έρθει αλλά θα αργή
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.