Προς το περιεχόμενο

riskus

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  9
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

Σχετικά με riskus

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μήπως τα ακίνητα που βγαίνουν είναι κυρίως έτοιμα ή υποψήφια για Αirbnb; Παρατηρώ μια περίεργη πληθώρα ακινήτων 50-75τμ στην αγορά τις τελευταίες εβδομάδες - ανακαινισμένα τα περισσότερα.
 2. Ποια είναι η παλαιότητα της πολυκατοικίας που θέλει ενίσχυση; Σοβαρό σίγουρα αυτό που λες, όμως δημιουργεί και σοβαρά προβλήματα στην επιλογή τόπου διαμονής. Το 1985 που αναφέρεις για παράδειγμα, είναι έτος κατασκευής που κατατάσσει το κτίσμα στα νεότερα, για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Αφ' ενός θα πρέπει να φύγεις μακριά από το κέντρο για να βρεις διαθέσιμο διαμέρισμα του 1985+, αφ΄ ετέρου αυτό θα στοιχίζει 1500-1600€/τμ οπωσδήποτε και το σπίτι θα θέλει πάλι ανακαίνιση - ειδικά αν πρόκειται να ιδιοκατοικήσεις. Δεν πρόκειται για συγκρίσιμες επιλογές και για πολλούς δεν απ
 3. Σημαντικά τα οσα γραφεις. Ποια η άποψη σου για παλαιότερα κτίρια (δεκαετία 1960) που όμως αποδείχθηκαν καλές κατασκευές- π.χ. βγήκαν πράσινα στο σεισμό του 1978 της Θεσσαλονίκης - και μπορούν να ανακαινιστουν τα διαμερίσματα ριζικά (αξιοποιώντας και το "εξοικονομώ"); Αυτής της ηλικίας τα κτίρια είναι πρακτικά η μόνη επιλογή για κάποιον που θέλει να μείνει κοντα στο κέντρο και δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 1000-1100€/τμ.
 4. Ισως ναι, ίσως κι οχι. Η MS δεν εφθασε ποτε στο παρά πέντε της χρεοκοπίας οπως άλλες μεγάλες επιχειρήσεις. Και τελικά φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη της, αν κρίνουμε βάσει κερδοφορίας ανα τρίμηνο, κύκλους εργασιών και χρηματιστηριακή αξία.
 5. Θα έλεγα το ίδιο αν το έκανε για την Google ή τη MS. Δε με απασχολεί ποσώς ότι έτυχε να είναι η Apple. Το ότι υπεραμύνεσαι όμως του δικαιώματος της Apple για μη εκτεταμένη διάδοση του θέματος (διότι αν ήταν γνωστό σε όλους δε θα ετίθετο θεμα διάδοσης ή επιπλέον πληροφόρησης), λέει περισσότερα για το δικό σου επιχείρημα. Προφανώς δεν το γνωρίζουν όλοι και θεωρώ πως καλό θα ήταν να ενημερωθούν με κάθε πρόσφορο μέσον.
 6. Τον χρησιμοποιώ βασει των γεγονότων. Πάει να ενημερώσει το facebook τον κόσμο, αντιδρά η Apple κι εσύ λες: γιατί δεν κάνουν το ίδιο και για τους άλλους; Ας ξεκινήσουν από κάπου λοιπόν.
 7. Αυτό που γράφεις είναι κλασικό whataboutism. Καλύτερα να γίνεται σε έστω ένα store - μήπως και ξεκινήσει να γινεται κανόνας και στα υπόλοιπα. Εξίσου θα υποστήριζα και αντίστοιχη κίνηση στο Android...
 8. Κι εμενα τίποτα μέχρι στιγμής. Η επικοινωνία δε, ιδιαίτερα δύσκολη και με μεγάλη αναμονή.
 9. Πολύ σημαντικό σημείο και για το ίδιο ακριβώς μπορεί να κατηγορηθεί η Google με το YouTube Music. Το Spotify βρίσκεται σε σαφώς μειονεκτική θέση έναντι των κατόχων της πλατφόρμας, ιδιαιτέρως σε επίπεδο κερδοφορίας και βιωσιμότητας.
 10. Δεν ξέρω αν η αγορά είναι ελεύθερη (σίγουρα όχι απολύτως, είναι πολύς ο κρατισμός στη χώρα), αυτο όμως ειναι άσχετο με την προσφορά/ζήτηση, η οποία ισχύει ακόμη και στις πλέον στρεβλωμένες αγορές.
 11. Γιατί βάσει του βασικού μισθού; Εισαι υποχρεωμένος να νοικιάζεις μόνο σε ανειδίκευτους που λαμβάνουν 550€ καθαρά; Και γιατί όχι βάσει του πόσα είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάποιος για το συγκεκριμένο ακίνητο; Αντιλαμβάνεσαι ότι το όλο ζήτημα είναι απλώς προσφορά και ζήτηση;
 12. Σύμφωνοι, ωστόσο αν οι ανάγκες σου για antivirus ειναι κυρίως σε έναν υπολογιστή, τότε αυτομάτως δεν υφίσταται καποια σημαντική διαφορά τιμής μεταξύ Norton και NOD.
 13. Εμάς μας ενδιαφέρει να παίζει το Breath of the Wild στο PC
 14. Ενδιαφέρουσα web εφαρμογή για μια γρήγορη παρουσίαση κάτοψης/διαρρύθμισης. Συνήθως τα σχεδιάζω πρόχειρα με μολύβι αυτά, καλό είναι να την έχω υπόψιν μου
 15. Aκριβώς αυτό πίστευα πως συμβαίνει. Πρόβλημα θα προκύψει αν η γκάμα υλικών που αναφέρεις πως δουλεύει η εταιρία δεν είναι του γούστου μας - θα μου πεις μπορείς να πας και σε άλλες εταιρίες. Στο τέλος πρέπει να βρεις μία που να έχει γκάμα με προϊόντα που σου αρέσουν ως design για κάθε δωμάτιο και χώρο του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα κάνει και μια καλή προσφορά για το σύνολο του κόστους (προφανώς βοηθάει το ότι κάποια υλικά η εταιρία θα τα πάρει σε κάπως καλύτερη τιμή από τον ιδιώτη, δεν ξέρω πόσο κάτω από την retail τιμή τους). Να ρωτήσω και κάτι ακόμη επ' αυτού: όταν ξεκινήσω τις επισκ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.