Προς το περιεχόμενο

Goulam

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

35 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Goulam

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω η κάθε εταιρεία θα βγάλει το δικό της proprietary σύστημα επικοινωνίας χαμηλής κατανάλωσης μεταξύ των συσκευών της και θα κάνει πέρα επίσημα standard όπως bluetooth, zigbee, κτλ για να σε δεσμεύει στο δικό της οικοσύστημα; Ναι, δεν ξέρω... Δε με ενθουσιάζει.
 2. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και η πειραιώς και γενικά όλα τα webanking συστήματα των τραπεζών δεν σου στέλνουν ένα random token κάθε φορά που κάνεις πληρωμή και το οποίο πρέπει να επιβεβαιώσεις; Αν και εγώ αναφερόμουν μόνο για την ασφάλεια στο κομμάτι του nfc και όχι για την εφαρμογή στο σύνολό της.
 3. Η apple επίσης δε σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις app από αρχείο ή από άλλο store. Μην μπερδεύουμε τα ζητήματα ασφαλείας με τις μονοπωλιακές τακτικές της apple που θέλει να παίρνει από όλα ένα κομμάτι της πίτας. Η apple πιο πολύ νοιάζεται για τα λεφτά απ'ότι για την ασφάλειά σου. Όσον αφορά το nfc δεν ξέρω τι παραπάνω ασφάλεια θα μπορούσε να σου προσφέρει η apple ή η google. Στην κυριολεξία απ'ότι καταλαβαίνω απλά εκπέμπει με το nfc chip τον κωδικό του rfid chip της κάρτας σου. Τι ακριβώς θα μπορούσε να πάει τόσο στραβά εκεί που θες τη google από πίσω;
 4. Ε θα ήταν κρίμα να χαθούν κάτι τέτοια διαμάντια: https://github.com/theonion/fartscroll.js/
 5. Δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας εργαζόμενος που να αρνιόταν να γίνει αφεντικό γιατί θα έπρεπε να πληρώνει φόρους ή λογαριασμούς. Καλύτερα να λείπουν τα επιχειρήματα τύπου strawman. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη δικαιολογία ότι οι απλοί εργάτες δεν πρέπει να πληρώνονται όσο τα αφεντικά επειδή δεν παίρνουν τα ίδια ρίσκα. Τσέκαρε λίγο τα στατιστικά και δες ποιοι παίρνουν τα πραγματικά ρίσκα. Ποιοι είναι αυτού που σκοτώνονται σε εργατικά ατυχήματα γιατί τα αφεντικά τους απλά δεν πληρώνουν για την απαιτούμενη ασφάλεια ή αυτοί που εν τέλει πνίγονται στα χρέη επειδή δε βγαίνουν; Αλλά όχι... νομίζεις ο εργάτης δε θα πάρει τον παχυλό μισθουλάκο επειδή πρέπει να πληρώσει το νοίκι της επιχείρησης. Δε θέλω να μπω σε παραπέρα αλλά πραγματικά το υπερπροϊόν είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία αυτού του οικονομικού συστήματος. Αν είσαι αφεντικό καταλαβαίνω γιατί το υποστηρίζεις, αλλά αν είσαι εργάτης τότε μην πέφτεις στην παγίδα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.