Προς το περιεχόμενο

VitaMan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

24 Excellent

Σχετικά με VitaMan

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

813 προβολές προφίλ
 1. Έχω ένα ξεχασμένο κλειδί από παλιό Humble για το Company of Heroes 2 δεν είμαι σίγουρος αν το έχω ενεργοποίηση ποιος θέλει να δοκιμάσει να δει αν έχει χρησιμοποιηθεί του το στέλνω σε pm.
 2. VitaMan

  Χαρίζονται Steam Keys.

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/01/2021 04:04 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Bomber Crew Υπάρχει The Last Leviathan Δώθηκε Snake Pass Δώθηκε Rain of Reflections Set Free Δώθηκε Ένα ανά άτομο. Δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας καθώς είναι δωρεά.

  0,01 €

 3. Παιδιά αν το πάρετε τον κωδικό κάντε τον γρήγορα καταχώρηση στο steam αυτοί οι κωδικοί κρατάνε λίγο που δίνουν δωρεάν. Άρα για να μην λήξει καταχώρηση.
 4. VitaMan

  SD2Vita, Dead Space Collector's, RE ταινία

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/01/2021 03:32 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  SD2VITA για όλες τις εκδόσεις Vita δεν έχει ανοιχτεί στο σακουλάκι της 4 ευρώ. Dead Space Collector's μεγάλο κουτί PS3 παρά πολύ καλή κατάσταση 30 ευρώ Resident Evil Degeneration Blue Ray 4 ευρώ Αθήνα χέρι με χέρι.

  0 €

 5. VitaMan

  Xbox Series X Topic v2

  Δεν πρέπει να μεταβιβαστεί το νήμα σε S/X ή απλά Xbox Series;
 6. Ότι με την πάροδο του χρόνου θα εκμεταλλευτούν την δυναμική του Series X είναι το μόνο σίγουρο άρα είναι καθαρά θέμα χρόνου. Το κακό είναι να μην παγιωθεί η άποψη ότι το PS5 τα τρέχει καλύτερα τα multiplatform παιχνίδια στην συνείδηση των πολλών όταν δεν θα τα τρέχει. Άρα η ζημιά θα έχει μακροπρόθεσμη διάρκεια για το Series X και συνεχώς θα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας (ότι είναι δυνατότερη κονσόλα). Αυτά κάνει και τις βγαίνει το όνομα και μερικοί δεν θέλουν ούτε να ακούν για MS κονσόλα. Η Sony με αργό και προσεκτικές κινήσεις έχει καταφέρει και έχει πάρει το mo
 7. Α πα πα μην λέτε τέτοια ότι η Microsoft έχει BC που οι άλλοι δεν έχουν και η Σονάκηδες ξαναλέν ότι το BC δεν παίζει μπάλα. Έλα όμως που παίζει.
 8. Outrun και Hang-On τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Δυστυχώς ο κόσμος είχε τσακωθεί με το έξω και πριν τον κορονοίο. Έχουμε μουροχαβλοποιηθεί εντελώς.
 9. VitaMan

  Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One X]

  Δεν υπάρχει τρόπος να δεις πόσες ώρες έχεις ρίξει στο κάθε παιχνίδι όπως γίνεται στο steam; Σκέφτονται να το βάλουν κάποια στιγμή;
 10. Όταν κάνεις all in με δύο άσσους και σε νικάνε με κέντα η χρώμα. Σε λίγο θα παρακαλάει αυτή η εταιρεία...
 11. VitaMan

  Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One X]

  Σήμερα ξαναέδωσα ευκαιρία στο Outer Wilds. Και πάλι για δεύτερη φορά δεν μου άρεσε. Το παθαίνω με τα adventures τα τελευταία χρόνια. Και από πένα έχω παίξει και πιο καλογραμμένα adventures.
 12. Peter Moore, ρε αυτός είναι για τα κλάματα.
 13. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον είπαμε. Η Qualcom δεν είναι intel όταν κυκλοφορήσει που έχει ακόμα πολύ δρόμο μπορεί να έχει δυνατότερο adreno ή Qualcomm
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.