Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

SM81

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με SM81

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

299 προβολές προφίλ
 1. Για όποιους δουλεύουν το ΖΟΟΜ. https://www.fbi.gov/contact-us/field-offices/boston/news/press-releases/fbi-warns-of-teleconferencing-and-online-classroom-hijacking-during-covid-19-pandemic
 2. εγώ έχω το atxc60b το οποίο δεν ξέρω αν έχει μεγάλες διαφορες.Δεν έχω μετρήσει καταναλώσεις κτλ. αλλά ζεστάνει σχεδόν ένα σπίτι ολόκληρο 75 τμ , αθόρυβο και απροβληματιστο. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα .
 3. Εγώ έχω το atxc60. Μετά από 2 μήνες χρησης με κρύο καιρό και συστηματική χρήση τα βραδια μπορώ να πω πως είναι απίστευτο όσον αφορά την απόδοση και σ.σ χωρίς on off συμπεριφορές . Παρόλο που το αγόρασα για χώρο 45 τμ , ζεσταίνει σχεδόν όλο το σπίτι 75τμ. Αντίστοιχο πιστεύω είναι και το 25αρι που έχει ο @liakjim Τώρα αν με τα ίδια λεφτά θες εγγυήσεις τρελες και wifi και διαφορα μπιχλιμπιδια μην το πάρεις .
 4. Όχι παίζουμε .... Όχι παίζουμε .... Όχι παίζουμε .... Όχι παίζουμε .... Ωρε τρελή λούπα το insomnia ...
 5. Ωραίο κτήριο ... Σαν να βλέπω την πολυκατοικία που μένω στον 9ο
 6. Ναι είναι εξωτερική. Έβαλα στον τοίχο ένα καναλάκι μικρό μέχρι να φτάσει το ταβάνι και από εκεί μέσα στο γύψινο μέχρι το κλιματιστικό . Μια μικρή μαιμουδια έγινε , δεν μπορώ να πω , αλλα δεν γινόταν αλλιώς . Κάποιους τους φάνηκε κάπως .... Η άλλη λύση είναι να έσπαγα σοβάδες και ντουβαρια.
 7. Αν το καλώδιο είναι 2.5 αρι είναι οκ.Εγω για 22αρι Daikin αναγκάστηκα και τραβηξα νέα παροχή από τον πινακα με 20αρα ασφάλεια
 8. Πως το άφησαν έτσι οι αθεοφοβοι
 9. @guzel η κατανάλωση του shorai απ' - 5 μέχρι +3 που κυμαίνεται περίπου?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.