Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gntgrx

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  131
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

263 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με gntgrx

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Koozebane
 • Ενδιαφέροντα
  Sex, Βία, Ενδοκρινολογία

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.379 προβολές προφίλ
 1. Tην έχεις δει στα νιάτα της; Rap και graffiti, MC και bomber μέσα στην ομίχλη, βρίσκοντας την άκρη δίχως τη βοήθεια κανενός. Είν’ ένας εναντίων όλων κι όλοι εναντίον ενός.
 2. +1 Για Ηοnorverse. To Warhammer 40K είναι το απόλυτο κάψιμο, αλλά τρομερά διασκεδαστικό. Για ευχάριστο διάβασμα, μπορείς να δεις το Culture universe. Για κάτι πιο hard scifi, δες το Xeelee universe.
 3. Βούρτσισμα με σωστό τρόπο (45° κλίση, από τα ούλα προς τα κάτω 10 φορές στα 2-3 δόντια που πιάνει η οδοντόβουρτσα), καλή οδοντόβουρτσα (πχ Curaprox 1560), σωστή χρήση του νήματος, μεσοδόντιο βουρτσάκι (πχ GUM soft picks) και Waterpik στη σωστή σκάλα και με το σωστό ακροφύσιο. Κάθε 6 μήνες που πάω στον οδοντίατρο για καθαρισμό ουσιαστικά με διώχνει γιατί δεν έχει και τίποτα να κάνει πέρα από τον έλεγχο. YMMV
 4. gntgrx

  Αξίζει να πάρω MacBook Pro?

  Σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα το Dell XPS 15 9570 με την 4Κ ΟLED οθόνη. Ναι, είναι Windows, όμως πατάει κάτω το MBP 16 σε όλες τις άξιες αναφοράς μετρικές.
 5. gntgrx

  Καθαριστης αερα

  Aν το budget είναι υψηλό, τότε IQAir. Αλλιώς, Winix, όπως έχουν γράψει και αρκετοί εδώ.
 6. Καλά, στο Villabajo ακόμα τρίβουν. Στο Garmin Pay ακόμα περιμένουμε μπας και μπουν οι Mastercard. Το δυοχιλιαδεςσαρανταδώδεκα και βλέπουμε.
 7. Αυτή είναι μια μόνο εταιρεία. Η εταιρεία Cepheid βγάζει ένα προϊόν με μέσο χρόνο αναφοράς ~45', η DiaSorin έχει ήδη ένα assay, έχουμε την Bosch, η Roche τα ίδια και ούτω καθεξής. Παράλληλα, υπάρχουν τα ερευνητικά νοσοκομεία που έχουν τα δικά τους προσωρινά συστήματα και μια πληθώρα άλλων εταιρειών που θα εμπλακούν. Το τεστ της Abbott 5/13 λεπτών θα περιλαμβάνει, χωρίς αμφιβολία, έναν μακρύ κατάλογο με όρους ή επιφυλάξεις. To μόνο θετικό είναι ότι η πλατφόρμα Abbott ID Now είναι σχετικά διαδεδομένη και για όσα νοσοκομεία/κλινικές τη διαθέτουν, το επιπλέον capital cost θα είναι μικρό.
 8. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  Θα σου βρω εγώ, τιμές χονδρικής. Δεν σε πειράζει αν δεν είναι από άνθρωπο, ε;
 9. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  @mic2mic Είσαι στο μοτίβο του Μarlboro εσύ.
 10. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  Και άμα σκάσει ο σάκος και φύγουν οι αμμούτσες μέσα στο σπίτι, θα γίνει χαμός. Αυτά είναι για τους ανύπαντρους. Πέρα από την πλάκα, μια χαρά προπόνηση μπορείς να κάνεις. Όρεξη να έχεις και θα το βρεις τον τρόπο.
 11. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  13 χρονών ακούς τραγούδι που εξυμνεί τους κώλους. Κάποια πράγματα αποτυπώνονται στο μυαλό και δεν τα ξεχνάς.
 12. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  ^ @evabb Τα έχει πει ο Sir Mix-a-Lot πριν από 28 χρόνια. Όταν το πήρα χαμπάρι, ο φόβος ήταν μη με βρει παγωμένο κάνα πρωί η γυναίκα μου δίπλα της. Στα 37 μου, η καρδιά μου ήταν σε κακά χάλια, είχα υποκινησία βασικού και μέσου πλαγίου και πρόσθιου κορυφαίου τοιχώματος και επηρεασμένη συστολική λειτουργία με υπολογιζόμενο κλάσμα εξώθησης 49%. Hλεκτροφυσιολογικά ήμουν καλά, όμως είχα μεγάλες ποσότητες περικαρδιακού λίπους και είχε επηρεαστεί και η αναπνοή μου. Ήμουν υπέρβαρος (105 κιλά) και αγύμναστος, αφού 11 χρόνια τα είχα παρατήσει. Δεν έχω καπνίσει ποτέ και το stress μου ήταν μ
 13. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  Εγώ είμαι της άποψης να μην βιαστεί κανείς να επενδύσει σε εξοπλισμό για το σπίτι αν δεν προπονείται συστηματικά και έχει θέσει κάποιους στόχους. Τα 100,200,300 ευρώ καλύτερα να τα κρατήσει αν το επόμενο διάστημα πρόκειται να επηρεαστεί το εισόδημά του. Αν, πάλι, του περισσεύουν, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να τα επενδύσει κανείς πχ σε ένα air purifier της προκοπής, ιδιαίτερα αν ζει σε μεγάλη πόλη ή σε περιοχή με κακή ποιότητα αέρα. @Skatzivas Σε θυμάμαι από το myphone, είχες μπει στην Σ.Ο. λίγο καιρό μετά την αποχώρησή μου ως EiC. Είμαστε συνομήλικοι και πριν 2 χρόνια βρισκόμουν στη θέση σ
 14. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  Στο άλσος Πουλάκη στην Φιλοθέη. Έχει κάποια όργανα, μονύζυγο, δίζυγο κτλ.
 15. gntgrx

  Das Fitness Thread #2

  Ρε συ ντιντη, 125 κιλά έκανε ο άνθρωπος, που τα είδες τα 110; Επίσης, σε κάθε προπόνηση που κάνεις αναφέρεις τσιμπήματα. Τί διάολο; Σφήκες έχετε στο γυμναστήριο;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.