Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

nDougasO

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nDougasO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάνω κάτω όλοι τα ίδια μου προτείνετε οπότε αφού συμφωνείτε εσείς εγώ θα διαφωνήσω?? 🤪🤪🤪 Και πάλι ευχαριστώ..
 2. Γεια σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και είμαι εντελώς άσχετος με αυτά. Θέλω να φτιάξω ένα υπολογιστή κύριος για games και τα βασικά. Να είναι γρήγορος και να μην κολλάει. Ναι παίξει κι ένα call of duty ας πούμε.. Το budget που διαθέτω είναι μάξιμουμ 600 .. Δύσκολο?????? Δεν θέλω οθόνη ηχεία πληκτρολόγιο. Μόνο τη μονάδα. Δε. Θέλω να αγοράσω έτοιμο. Θέλω να φτιάξω ένα που στο μέλλον να σηκώνει και αναβάθμιση και για να ξέρω τι έχω βάλει εγώ μέσα και όχι τι μου πασάρουν στα έτοιμα.. Αν γίνεται να μου γράψετε τι θα χρειαστώ και κάνω εγώ μετά έρευνα αγοράς. Αρκεί όμως να δένουν και να κουμπώνουν μεταξύ τους. Ευχαριστώ!!
 3. Γεια σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και είμαι εντελώς άσχετος με αυτά. Θέλω να φτιάξω ένα υπολογιστή κύριος για games και τα βασικά. Να είναι γρήγορος και να μην κολλάει. Ναι παίξει κι ένα call of duty ας πούμε.. Το budget που διαθέτω είναι μάξιμουμ 600 .. Δύσκολο?????? Δεν θέλω οθόνη ηχεία πληκτρολόγιο. Μόνο τη μονάδα. Δε. Θέλω να αγοράσω έτοιμο. Θέλω να φτιάξω ένα που στο μέλλον να σηκώνει και αναβάθμιση και για να ξέρω τι έχω βάλει εγώ μέσα και όχι τι μου πασάρουν στα έτοιμα.. Αν γίνεται να μου γράψετε τι θα χρειαστώ και κάνω εγώ μετά έρευνα αγοράς. Αρκεί όμως να δένουν και να κουμπώνουν μεταξύ τους. Ευχαριστώ!! Δεν ξέρω αν τοποθετήθηκα στο σωστό θέμα. Διορθώσετε με.
 4. Το eshop ζει στον δικό του κόσμο... Ούτε όταν πρωτοβγήκε η τηλεόραση δεν έκανε τόσο σαν αρχική τιμή που την βάζουν.. ελπίζουν να πέσουν σε κανένα χαζούλη που θα πει και ουαου έπεσε 300€ ας την πάρω ευκαιρία είναι.. η τηλεόραση κάνει τόσο σχεδόν παντού. Δεν είναι προσφορά όπως λέει και ο φίλος πάνω..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.