Προς το περιεχόμενο

agentwolf

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  18
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με agentwolf

 • Κατάταξη
  Junior Member

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.geocities.com/ancienthellas/index.html

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 1. agentwolf

  Επιλογή browser στα Windows

  Όλος αυτός ο χαμός, γίνεται γιατί η Microsoft δεν έχει κάτσει να φτιάξει ένα εργαλείο αντίστοιχο του wget, για τα Windows. Κάτι που έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και 20 χρόνια (από το 1990).
 2. off-topic: Για δείτε λίγο όλοι σας, τι top level Domain έχει η χώρα των Σκοπίων... Και μετά ελάτε να πείτε για τους developers του firefox. on-topic: Από τις πρώτες 0.χ beta εκδόσεις που κυκλοφορούσανε, σταμάτισα μαχαίρι να χρησιμοποιώ τον ΙΕ, και για λόγους ταχύτητας, αλλά και για λόγους ασφάλειας. Τώρα για τον Opera... δεν τον χρησιμοποιώ, γιατί (πιστεύω ότι) είναι πολύ βαρείς για το PC μου. Κάτι με τα threads πιστεύω φταίει. Ανοίγω μια καινούρια καρτέλα, και κάνει μερικές εκατοντάδες miliseconds... Κατεβάζω σελίδες, και σίγουρα τις κατεβάζει πιο αργά από τον firefox. Το πιο σημαντ
 3. Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν έχει δωθεί η αντίστοιχη δημοσιότητα σε αυτό το θέμα. Δεν το έχω δει ούτε σε ένα blog. Ούτε σε ένα forum. Εγώ προσωπικά, το είδα σε ένα forum του εξωτερικού, μετά ήρθα στο Insomnia και έκανα ένα καινούριο thread σχετικά.
 4. Μα έτσι όπως κατάντησε το thread, τα άσχετα μηνύματα, είναι μόνο το πρώτο μήνυμα, αυτό που λέει κάτι για τον Firefox.
 5. Παρακαλώ έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο του thread γιατί είναι παραπλανητικό. Εγώ είδα κάτι για Firefox και μπήκα μέσα για να διαβάσω, και τελικά το thread δεν έχει καμμία σχέση με τον Firefox. Παρακαλώ έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο του thread. Και να το βάλει και σε άλλη κατηγορία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.