Προς το περιεχόμενο

humax

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  23
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ humax

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

87 προβολές προφίλ
 1. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Μόνο αν παίζεις κυρίως παιχνίδια πρώτου προσώπου και για on line gaming διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για την αγορά της. Αλλιώς για γενικό gaming είναι μια χαρά και το αμπιλάιτ συνεισφέρει πολύ στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Εγώ στο hitman και σε ράλι που παίζω κυρίως σβήνω εντελώς το φως το βράδυ και με το αμπιλάιτ ανοικτό γίνεται ψιλοχαμός. Δες και παρακάτω μια άποψη για την τηλεόραση.
 2. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Νέο firmware για τις Saphi τηλεοράσεις: TPM206E_201.002.238.011.
 3. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Αντιγράφω κάποιες προτάσεις ρυθμίσεων από μέλος του αγγλικού φόρουμ: Picture Mode: Personal Colour: 55 Contrast: 85 Sharpness: 3 Brightness: 40 Colour enhancement: Off Colour temperature: Normal Contrast mode: Optimised for picture Dynamic Contrast: Off Gamma: 0 Video Contrast: 85 Ultra resolution: On Noise reduction: Off MPEG artefact reduction: Off Motion styles: Off For HDR up the contrast. For Dolby Vision go "bright". Turn off all motion settings for both.
 4. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Το βρήκα που το είχα δει: https://www.hdtvtest.co.uk/n/Users-complaints-grow-as-Netflix-reduces-4K-and-HDR-bitrates
 5. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ένα-ένα τα φίλτρα ψηφιακών βελτιώσεων, μήπως κάποιο από αυτά τονίζει τον θόρυβο στην εικόνα. Κάπου πήρε το μάτι μου επίσης ότι το Νέτφλιξ έχει αλλάξει σε νέο τρόπο κωδικοποίησης με μεγαλύτερη συμπίεση.
 6. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Οι τηλεοράσεις με Saphi έχουν στην πρώτη έκδοση λογισμικού αρκετά μικρο-bugs. Διορθώνονται μέσα στη χρονιά με συχνές αναβαθμίσεις. Λογικά, έτσι θα διορθωθεί και αυτό. Να έχεις το νου σου για την επόμενη αναβάθμιση. Μέχρι τότε μπορείς να το αναφέρεις στην εξυπηρέτηση πελατών με μέηλ για να προωθηθεί στα κεντρικά και στην ομάδα που φτιάχνει τα firmware.
 7. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Για ρυθμίσεις, ρίξτε μια ματιά εδώ στις προτάσεις για μοντέλο της αντίστοιχης περσινής σειράς:
 8. Είπα απλώς να εξαλείψεις και αυτή την πιθανότητα, γιατί οι δακτυλιές είναι άτιμο πράγμα. Σε μόνιτορ που έπιασα πριν 1-2 μήνες με ιδρωμένες παλάμες για να το μεταφέρω σε άλλο δωμάτιο, έμειναν στάμπες πάνω και μου βγήκε η πίστη να τις καθαρίσω, ώστε να μην φαίνονται καθόλου σε μονοχρωματικό φόντο.
 9. 7nisiotis, μήπωςείναι οι δακτυλιές του υπαλλήλου του καταστήματος που άνοιξε το κουτί για να ελέγξει αν είναι σπασμένο το πάνελ, όπως έγραψες στο άλλο θέμα; Υπάρχει πιθανότητα να σου ξέφυγαν αυτά τα σημεία στο καθάρισμα;
 10. Τα 50άρια και 58άρια πάνελ ανεξαρτήτως εταιρείας είναι va. Στις 49", 55" έχει και ips. Η περσινή πάντως υποστήριζε DV στο Νέτφλιξ. Απλό arc κατά πάσα πιθανότητα, το earc μόνο σε hdmi 2.1. Επαναλαμβάνω ότι τα βασικά μειονεκτήματα είναι η έλλειψη αμπιλάιτ και το Saphi για κάποιον που έχει συνηθίσει σε android ή σε λειτουργικά από Samsung, Lg.
 11. Στην Κέρκυρα, τα κανάλια παίζουν ακόμη σε sd.
 12. https://geex.x-kom.pl/recenzje/philips-58pus7555-test-i-recenzja-telewizora-4k-z-duzym-ekranem/ . Θέλει μετάφραση από πολωνικά σε αγγλικά. VA, αντίθεση 5019:1.
 13. humax

  Philips 43PUS7805 43"

  Παραθέτω τη λύση που έδωσε μέλος του avclub για την oled 754. που έχει επίσης Saphi. " Για να δουλέψει η Alexa το κόλπο είναι να δηλώσεις στο λογαριασμό του Amazon ότι μένεις Αγγλία. Στην τηλεόραση δεν εμφανίζεται το Alexa app αν δε δηλώσεις και εκεί ότι είσαι Αγγλία, αλλά το βρίσκεις μέσα από το help και μετά δεν το ξαναχρειάζεσαι. Λίγο μπλέξιμο όλο αυτό, τελικά το έκανα να δουλέψει και εν τέλει δεν το ξαναχρησιμοποίησα (λολ)."
 14. Ριβιού της τηλεόρασης. https://translate.google.gr/translat...805-obzor.html
 15. Απ'ότι γνωρίζω, η εφαρμογή cosmote ott σε Philips υπάρχει διαθέσιμη μόνο στα περσινά και φετινά android μοντέλα. Σε αυτή του τίτλου, μόνο με το κουτάκι του ΟΤΕ ή άλλο unrooted android box.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.