Προς το περιεχόμενο

powerthunder

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  182
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με powerthunder

 • Κατάταξη
  Senior Member

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://picsanto.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Ελλάδα
 1. Όσο το δίκτυο πάνω στο οποίο είναι συνδεδεμένα είναι πάνω στο ίδιο router ναι γίνεται, από όσο έχω δει το αναφέρουν και στο site τους. Mε αυτό τον τρόπο έχεις και καλύτερη ταχύτητα στο mesh wifi μιας που και τα δύο θα τραβάνε από ethernet και όχι ασύρματα από κάποιο άλλο deco, που είναι η άλλη επιλογή σύνδεσης.
 2. Διαθέσιμα όλα τα χρώματα πάλι. Ανα φάσεις φαίνεται ότι το ξαναβάζει.....
 3. powerthunder

  [Software] Humble Painter Bundle

  Γνωρίζει κανείς αν το pinnacle είναι καλύτερο από το vegas που έδινε παλιότερα το humble bundle;
 4. Από την στιγμή που είναι σε steam δεν βλέπω τον λόγο να μην παίζει στα windows.
 5. Αν όλη η πληρωμή γίνει μέσω άμαζον, με λίγη ταλαιπωρία παίρνεις πίσω τα χρήματα. Αυτοί οι πωλητές συνήθως ζητάνε πληρωμή εκτός άμαζον, εκεί δεν πρόκειται να τα πάρεις ποτέ.
 6. Τα ίδια και εδώ, χωρίς φωτοκύτταρο ούτε βάση με αυτοκόλλητο και επίσης με σπασμένο remote control.... από bangood.
 7. Όχι αν είχε θα το ανέφερε μέσα στο description όπως στα υπόλοιπα που έχουν.
 8. Είχα το ίδιο πρόβλημα, όταν το ανοίξεις και είναι κολλημένο στο installing 1/2 άνοιξε τον task manager και κλείσε το insHelper.exe. Ήτανε και έμενα εκεί κολλημένο μια ώρα. Site: via
 9. Το μόνο tracking που δείχνει σωστά το status είναι στο dhl.de, παρόλο που σε ένα βήμα λέει κοίταξε στο site της Ελλάδας (dhl.gr) εκεί ποτέ δεν το βρίσκει. Στο dhl.de πάντως δείχνει όταν φτάσει Ελλάδα.
 10. Αν μπεις μέσα στην περιγραφή κάθε plugin μπορείς να το πάρεις μέσω του adobe account.
 11. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια προειδοποίηση για speeding radar. Μάλλον πρέπει να πάρεις το αντίστοιχο add on. Από την στιγμή που η αγορά γίνεται από Google Play λογικά το πρόγραμμα συνδέεται με το google account οπότε σε οποιοδήποτε συσκευή μπεις με αυτό το google account θα μπορεί να εγκατασταθεί όπως και όλες οι υπόλοιπες αγορασμένες από το google play εφαρμογές. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. Μέχρι και 13 Ιουλίου κοστίζουν 9 ευρώ, μετά θα κοστίζουν 18. Είναι 9 ευρώ ανά περιοχή, π.χ. Ευρώπη και όχι όλος ο κόσμος. Από την στιγμή που θα τον αγοράσεις μπορείς να κατεβάσεις όποιε
 12. Χειρότερος ο χάρτης και οι δρομολογήσεις του Sygic, αλλά to Sygic έχει πολλές περισσότερες λειτουργίες. Το genius maps λόγω χάρτη ngi από ότι έχω δει πρέπει να βγάζει τις πιο σωστές δρομολογήσεις, κάνει γρήγορα υπολογισμό άμα χάσεις στροφή και δίνει σωστές οδηγίες πλοήγησης, αλλά από το πρόγραμμα λείπουν πολλά έξτρα που έχει το sygic, επίσης έχει διπλάσιο κόστος από το sygic. Το genius maps και το sygic έχουν δωρεάν εκδόσεις δοκιμής οπότε μπορείτε να τα δείτε και να συγκρίνετε οι ίδιοι πριν αγοράσετε.
 13. Μετά από κάποιες δοκιμές στον δρόμο όπως είχα πει, σε διαδρομές που ήδη έχουν γίνει με sygic, φαίνεται ότι το garmin viago δρομολογεί λίγο καλύτερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει καλύτερες οδηγίες πλοήγησης. Επίσης δεν μπερδεύετε τόσο πολύ όπως το sygic σε περίπτωση που χάσεις μια στροφή. Για τα λεφτά του πιστεύω είναι αρκετά τίμιο. Eίναι αρκετά λιτό πρόγραμμα, δεν έχει πολλά καλούδια όπως έχει το sygic, αλλά την βασική λειτουργία της πλοήγησης φαίνεται να την κάνει καλύτερα. Οι δοκιμές έγιναν στην Αθήνα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.