Προς το περιεχόμενο

Emmie

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Emmie

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Emmie

  προγραμματισμός c++

  Γεια σας έχω δυο ασκήσεις στη c++ που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά στη γλώσσα c μπορεί κάποιος που ξέρει να χειριστεί το πρόγραμμα να με βοηθήσει ευχαριστώ...
 2. Emmie

  Data bases mysql

  db2019_ergasia.docx τι πρεπει να κανω στις 5,7,8
 3. Emmie

  Data bases mysql

  Γεια σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια κάποιος που ξέρει από βάσεις δεδομένων και sql μπορεί να με βοηθήσει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 4. Emmie

  δισεκτο ετοσ

  Γεια σας έχω μια άσκηση στην γλώσσα προγραμματισμού c++ την οποία δεν μπορώ να τη λύσω μπορει να με βοηθήσει καποιος/α παρακαλώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων αυτή είναι η εκφώνηση : Να γραφεί πρόγραμμα C++ στο οποίο ο χρήσης θα πληκτρολογεί ένα έτος μεγαλύτερο ή ίσο του 1.000 και μικρότερο ή ίσο του 5.000 και ο υπολογιστεί θα απεικονίζει στην οθόνη εάν το έτος αυτό είναι δίσκετο ή όχι. Ένα έτος είναι δίσεκτο όταν διαιρείται ακριβώς με το 4 (δηλαδή το υπόλοιπό του με το τέσσερα είναι 0). Εξαιρούνται τα έτη αρχής των αιώνων όπως 1700, 1800, 1900, κλπ., τα οποία δεν είναι δίσεκτα ενώ διαιρούνται με το τέσσερα ακριβώς, εκτός των ετών αρχής αιώνων που διαιρούνται με το 400 τα οποία είναι δίσεκτα. Δηλαδή, τα 1200, 1600, 2000, 2400, 2800, κλπ, είναι δίσεκτα ενώ είναι αρχή αιώνων.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.