Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

bigballon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  78
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

137 Excellent

Σχετικά με bigballon

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

693 προβολές προφίλ
 1. μου έχει λείψει τρομερά το adquard pro που με τρεισήμισι ευρω σου έβγαζε μια για πάντα όποιο μπανερ και διαφήμιση υπήρχε σε οποιαδήποτε εφαρμογή, άντεξε μέχρι και το 14.4.2, μετά πάπαλα. πολύ θα ήθελα να το ξαναδώ και ας πλήρωνα 100 ευρω. αλλα η αππλε απαγόρεψε το VPN. ναι σε αυτή την περίπτωση αν και εφόσον ήταν ασφαλή εφαρμογή θα την έβαζα και εκτός apple store.
 2. στο παππλε παρκ όντως δεν κουρεύουν το χορτάρι, όπως και στη Νορβηγία δεν τσιμεντώνουν τους διαδρόμους στα πάρκα. ρίχνουν χαλικάκι.
 3. Οποίος πει κακιά κουβέντα, πιπέρι. Σαν αυτόν ακριβώς από κάτω.
 4. Ο κύριος Σκιαδάς σκιαΔΑΣγραφεί άψογα, με τον δικό του τρικυμιώδες (ζαλίζομαι όταν τον βλέπω να κουνιέται πέρα δώθε) τρόπο την ανασκόπηση του τελευταίου μηλόφωνου, χρησιμοποιώντας εκπληκτικά καλά ελληνική ορολογία στην πλειοψηφία των όσων περιγράφει, κάτι που οι άλλοι έχουν ξεχάσει παντελώς, αντικαθιστώντας με την αγγλική. Από τις καλύτερες ανασκοπήσεις που έχω δει. Όσο για το τηλέφωνο! είναι φυσικά άψογο, γιατί αγαπάμε Παππλ.
 5. τα τρολ τρελαίνονται όταν τρολαρονται. αν ήταν στα ύψη θα βάζαμε το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
 6. αν το σεμεδάκια είναι το μόνο που σε καλύπτει αισθητικά..............
 7. για τους πικρόχολους που θα σχολιάσουν.... αν δεν σασ αρέσει να μην πάτε να το πάρετε.
 8. θα ήθελα πολύ να δω τη διακόσμηση στο σπίτι σου.
 9. θα τους πω μπράβο όταν σταματήσουν τον χρηματισμό των γιατρών στα νοσοκομεία της χώρας διά ροπάλου και ας προχωρήσουν μετά στη μεταφορά φαρμάκων ακόμα και με μουλάρια. γιατί αν δεν έχει λεφτά ο ασθενής να λαδώσει τον γιατρό πεθαίνει και δεν θα χρειάζεται φάρμακα.
 10. η εφαρμογή της αλφαμπανκ κρασάρει εντελώς (είναι και η μοναδική που το κάνει) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης από το κινητό στο γουεμπ μπανγκινγκ τους. διορθώστε το.
 11. δεν δέχονται πληρωμές με πιστωτικές κάρτες μόνο με χρεωστικές. την πιστωτική μου την απέρριψαν, πήραν τα χρήματα όμως από τη χρεωστική. αλφαμπανκ. ασ επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος με κάρτες άλλης τράπεζας.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.