Προς το περιεχόμενο

kostis42

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ kostis42

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σήμερα μίλησα πάλι με τη Vodafone και μου είπαν ότι χθες έλεγξαν το DSLAM και βρήκαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή και στείλαν το πρόβλημα στον ΟΤΕ. Εγώ γιατί την είχα για σοβαρή εταιρία 🤔; Έχουν περάσει 25 εργάσιμες από την αίτηση και ο πρώτος τεχνικός που ήρθε πριν από 2 βδομάδες μου είπε ακριβώς το ίδιο: ότι είναι πρόβλημα ΟΤΕ. Τι περίμεναν και το στείλαν τώρα κανείς δεν ξέρει..
 2. Όταν έψαχνα για πάροχο, μου είχε φανεί περίεργο ότι οι περισσότεροι δεν είχαν vdsl 50, αλλά είχαν 100άρα, επειδή όπως μου είπαν περνά από εδώ καθαρή οπτική ίνα. Βέβαια η τιμή ξέφευγε λίγο.
 3. Πριν κανα μήνα έκανα αίτηση για γραμμή adsl Vodafone. Προχθές ήρθε για δεύτερη φορά τεχνικός της Vodafone για μικτονόμηση και δεν τα κατάφερε, μου είπε ότι υπάρχει είτε κάποιο θέμα στη γραμμή του οτε ή σε κάποιoυς κεντρικούς κόμβους δικούς τους. Η ερώτησή μου είναι, είναι αυτό κάτι συνηθισμένο; Επειδή μου είπε κάτι παρώμοιο και ο πρώτος τεχνικός και δεν είδα κάποια εξέλιξη, μήπως πρέπει απλά να ακυρώσω την αίτηση και να πάω μια και καλή στον οτε; Νοιώθω ότι απλά χάνω το χρόνο μου περιμένοντας και μένω χωρίς internet. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό;
 4. Είναι δύσκολο λες; Αν απλά προσφέρω μεγαλύτερη εγγύηση; Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να τον ανησυχεί..
 5. Καλησπέρα, Επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως στο thread, ξέρει κανείς τη διαδικασία για να υπενοικιάσω νόμιμα μέρος διαμερίσματος μέσω airbnb; Καταρχάς υποθέτω πρέπει η σύμβαση να λέει ότι επιτρέπεται η υπενοικίαση. Στην εφαρμογή του gsis ζητάει ΑΤΑΚ και όταν δηλώνω ότι είμαι υπεκμισθωτής (όχι ιδιοκτήτης) ζητάει αριθμό μίσθωσης. Αυτά τα στοιχεία τα βρίσκω όταν υπογράφεται η σύμβαση μου με τον ιδιοκτήτη και το δηλώνει στο gsis; Μετά κάνω τις δηλώσεις κανονικά σαν να είμαι ιδιοκτήτης; Χρειάζεται μήπως τίποτα άλλο που μου διαφεύγει; Για να εξηγήσω λίγο παραπάνω τι εννοώ, σκέφτομαι ότι με τα επίπεδα που έχουν φτάσει τα ενοίκια στην Αθήνα, ίσως συμφέρει να νοικιάσω ένα μεγαλύτρερο σπίτι στο κέντρο και να δίνω πού και πού ένα δωμάτιο airbnb (αν δεν βρω κανονικό συγκάτοικο). Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.