Προς το περιεχόμενο

giorgoskouro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  28
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

40 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με giorgoskouro

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. giorgoskouro

  MacBook Air m1 vs Mac mini m1

  Σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Κοίτα για reviews.
 2. Το Grnet όταν άνοιξε παρακαλούσαν να μπουν νέοι χρήστες μέσω spamming σε άλλα γνωστά δίκτυα τότε, undenet, dalnet. Αργότερα όταν γιγαντωθηκε όλοι ήθελαν να γίνουν ircopers και παρακαλούσαν, πολλοί έφτιαχναν δικούς τους servers με ξεχωριστό domain και έκαναν spam στο Grnet για να μαζέψουν κόσμο, το αποτέλεσμα ήταν να πέφτει skill και η αναφορά στο δίκτυο τους ήταν απαγορευμένη λέξη που αν υπήρχε bot μέσα σε ξεπαστρεφαν με μόνιμο akill. Οι servers που άνοιγαν οι spammers έκλειναν εντός κάποιων μηνών και χρόνου διότι έφτιαχναν άλλους δεύτερους και υπήρχαν διασπάσεις σαν τα κόμματα, σε ορισμένους
 3. Πέρασα και εγώ κάποιο διάστημα στο irc αλλά δεν μου άρεσε πολυ γιατί έπρεπε να ξέρεις εντολές και υπήρχε άσχημη συμπεριφορά από κάποιους opers. Στο πρώτο screeshot βλέπω ότι έκανες whois τον netfreak, θυμάμαι τον συγκεκριμένο, ήταν εργαζόμενος στον ΟΤΕ και ήξερε τι θα κάνεις πριν καν το κάνεις, άλλοι είχανε μια δεσποτικη συμπεριφορά τσιφλικα. Σε πετούσαν έξω και αν έκανες παράπονο σε μια σελιδα που είχαν για help σου απαντούσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και η είσοδος εκεί είναι προνόμιο όχι δικαίωμα, οι admins κάνουν ότι θέλουνε. Πολλές φορές έλεγα με άλλους από εκεί όταν βλέπαμε διαφορε
 4. Η αντίδραση των ανθρώπων με την νταλίκα ήταν ακραία. Πιστεύω ότι άφησαν κάποιο χαρτάκι και αυτός πήγε και το έβγαλε. Τα περιστατικά είναι συνηθισμένα στην Αθήνα και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν δέχεσαι σαν κράτος να χτίζονται κτίρια με καταστήματα και επιχειρήσεις τα οποία χρειάζονται εφοδιασμό αλλά δεν έχεις μεριμνήσει για άλλες υποχρεώσεις από πολύ παλιά πχ υπόγειο γκαράζ, πιο μεγάλοι δρόμοι, αποτελεσματικά ΜΜΜ και γιατί όχι διαφόρων ειδών απαγορεύσεις και επιβολή διοδίων στο κέντρο, τότε θα είχαμε γίνει Ελβετία. Τώρα παραμένουμε μπανανια.
 5. Πρώτου προβείτε σε εργασίες μέσα στο σπίτι. Να εξετάσει ο ηλεκτρολόγος σας το είδος της γείωσης που έχει η πολυκατοικία σας και που καταλήγουν τα καλώδια της γείωσης του διαμερίσματος, δηλαδή αν η γειωση από το διαμέρισμα σου καταλήγει στον σωλήνα νερού κάτω από την κουζίνα, αν καταλήγει κάτω στην Γη. Αν πηγαίνει στον σωλήνα νερού αυτό πλέον είναι παράνομο, πολλοί ηλεκτρολόγοι κάνουν τα στραβα ματια και αφήνουν εκεί τους σωλήνες με μια ψεύτικη μέτρηση. Αν η γείωση πηγαίνει στο έδαφος της Γης τότε να την μετρήσετε. Το πιο πιθανό και στις δύο περιπτώσεις είναι να έχει αχρηστευθει η γείωση και εκ
 6. Τα 700$ θα τα δώσουν ανετα όπως στην Ελλάδα που την εποχή των μνημονιων εσκαγαν κάποιοι τα ευρώ με το τσουβάλι για iPhone.
 7. Όποιος θέλει να κάνει γερή μπάζα και να γίνει λεφτάς σχεδιάζει το πλάνο του με offshore εταιρεία με πληρωμή ανά μήνα σε λογιστικό γραφείο ξένης χώρας και δήλωση εικονικής έδρας και μετά το γλενταει και το κράτος και την εφορία. Τα υπόλοιπα είναι για τις μαριδες, ανοίξτε μια επιχείρηση εδώ και πλερωστε, άδικα χάνετε χρόνο.
 8. Δικαιολογίες της δεκάρας. Αν τους σπάσει σωλήνας νερού και γεμίσουν νερά και αν δεν έχουν ρεύμα λόγω βλάβης να το αφήσουν έτσι επειδή δεν θέλουν να αγχωσουν την γριά. Νομικές ενέργειες και άστους να λένε τα δικά τους.
 9. Δικαιολογίες. Δηλαδή να μην τους κάνει μήνυση επειδή ο άλλος δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τα παιδιά του και τον ιδιοκτήτη. Μήνυση να τρέχουν και να μην φτάνουν για να μπαίνουν όλοι στην θέση τους.
 10. Και επειδή δηλαδή κάποιοι δεν μπορούν να συνενοηθουν μεταξύ τους ο άλλος θα σπάσει το κεφάλι του από το μπαλκόνι; Για να σοβαρευτούμε λίγο. Φίλε κάνε μήνυση και αγωγή τσάκισε τους. Δεν θα κινδυνεύουμε μέσα στα σπίτια μας επειδή οι άλλοι έχουν πρόβλημα και δεν θέλουν να πληρώσουν.
 11. giorgoskouro

  Πληκτρολόγιο

  Νέο πληκτρολόγιο.
 12. Τα δικαιώματα του συντάγματος είναι απλά για το θεαθήναι. Το σύστημα είναι κομμένο και ραμμένο έτσι ώστε αν κάποιος προσβληθεί από την άποψη σου να βρει τα νομικά μέσα και με εκφοβισμό να σε αναγκάσει να αλλάξεις κριτική η να μην λες, όσοι λίγοι καταφέρνουν και πάνε κόντρα πρέπει να έχουν φίλο δικηγόρο. Σε περίπτωση φίλου που ήθελε να κάνει κάποιος διαδικτυακές καταγγελίες για σοβαρά πράγματα σε μεγάλη επιχείρηση τροφίμων, πήγε από netcafe και χρησιμοποίησε proxy γιατί μέχρι και από εκεί μπορούσαν να τον τσιμπισουν έλεγε.
 13. Ναι ενώ αν το ακίνητο που έβγαινε στο ενοίκιο το είχε το λαϊκό παιδί της εργατιας δεν θα πήγαινε το ενοίκιο στα 500 και τα 700 ευρώ επειδή θα ένιωθε συμπόνια για τον μισθωτο ενοικιαστή του. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον ο ιδιοκτήτης θα κοιτάξει να βάλει όσο πιο υψηλά μπορεί το νοίκι. Δεν έχει λοιπόν να κάνει το θέμα ούτε με αν χαιδεύεις αφτιά ούτε με αν ο ιδιοκτήτης είναι άνεργος η άεργος.
 14. giorgoskouro

  Ψάχνω για...

  Ενα tablet της alcatel με 7 ίντσες στα 65 ευρώ 16gb είναι καλό;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.