Προς το περιεχόμενο

giorgoskouro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  28
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από giorgoskouro

 1. Σχεδόν όλοι οι γιατροί έχουνε χρέωση ακόμα και για επίσκεψη μέσω ΕΟΠΠΥ, την έχουν συνήθως σε χαμηλότερη τιμή από ότι η κανονική. Δεν λέμε πως αυτό είναι σωστό, αλλά αυτό συμβαίνει.
 2. Το πιο αστείο με αυτά τα επιχειρήματα που λένε κάποιοι. Δηλαδή, να μην πουλήσει ο Κώστας το τάδε διαμέρισμα να το πουλήσει σαράβαλο χωρίς ανακαίνιση αντί για 40 χιλιάρικα στα 20 χιλιάρικα, είναι ότι μετά θα το αγοράσει στα 20 χιλιάρικα ο Νίκος ο οποίος θα το κάνει ανακαίνιση και θα το βάλει για ενοικίαση στα 500 ευρώ, μετά θα βγαίνουν κάποιοι και θα γκρινιάζουν για τον Νίκο που το έβαλε 500 αντί για 250 και τους κακους ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Τα περισσότερα ακίνητα του κέντρου πλέον που είναι χωρίς ανακαίνιση δεν μπορούν κστοικηθουν από καν
 3. Να καλέσεις την αστυνομία για να υπάρχει υλικό με την δήλωση συμβάντων, ίσως μπορεσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον, να κοιτάξετε πως γίνεται να ξηλωθει η στάση.
 4. Αν υπάρχει κάποιος μηχανικός εδώ ας ψάξει να παραθέσει αν υπάρχουν κριτήρια και προϋποθέσεις για να εγκατασταθεί παιδική χαρά σε οικόπεδο. Είναι απαράδεκτο να στήνονται παιδικές χαρές κολλητά σε μεσοτοιχιες άλλων κτιρίων. Όχι πως η παιδική χαρά ήταν απέναντι η στα 5 μετρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά κολλητά στο σπίτι είναι ότι χειρότερο. Συμφωνώ ότι το πρόβλημα του ts είναι με τους υπεύθυνους του δήμου που έλαβαν τέτοια απόφαση και θα πρέπει να εξετάσει είτε αποζημίωση είτε κάτι άλλο και οχι με τους γονείς των παιδιών που φωνάζουν. Προφανώς και ο κάθε γονέας είναι υπεύθυνος για τα παιδιά του,
 5. Πολύ προσοχή όταν ψαχνετε άτομα για οικιακές δουλειές βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες ηλικιωμένους και τέτοια. Να επιλέγετε μόνο εφόσον υπάρχουν πολλές συστάσεις από άλλους η έχετε βρει κάτι θετικό και ενδιαφέρον από το Internet. Επίσης να προσέχετε αν και τι δικαιώματα δίνετε. Εμείς είχαμε περάσει κάτι πσρομοιο το 90 με μια γυναίκα χειροπρακτη από χώρα της πρώην σοβιετικής ένωσης που την φέραμε για να βοηθήσει τον αδερφό μου που πάσχει από χρονιες ασθένειες και τον πατέρα μου που είχε τα ίδια θέματα και αυτός. Είχε έρθει δύο φορές, την δεύτερη σταμάτησε να έρχεται και όταν της τηλεφ
 6. Το δάνειο εκδίδεται στο όνομα αυτού που θα πάρει τα χρήματα και θα πληρώνει τις δόσεις.
 7. Το καρότσι θα το αγοράσει έτσι κι αλλιώς και για άλλες με μεταφορές διαφόρων πραγμάτων στο μέλλον, το ασανσέρ δεν προβλέπεται να λειτουργήσει, σκέφτηκε επί τη ευκαιρία αν θα μπορέσει να μεταφέρει τα πλυντήρια μήπως γλιτώσει τα λεφτά για να πληρώσει ανθρώπους. Τα πλυντήρια είναι χαλασμένα και πανε για ανακύκλωση.
 8. Ο θείος μου θέλει να κατεβάσει δύο πλυντήρια από τον δεύτερο όροφο στο ισόγειο από τις σκάλες με ένα τέτοιο καρότσι που έχει τρεις τροχούς σε κάθε πλευρά, είναι εύκολο να γίνει η δουλειά με κάτι τέτοιο; Έχει κανείς προσπαθήσει να μεταφέρει κάτι βαρύ με τέτοιο καρότσι; Το ασανσέρ της πολυκατοικίας τους είναι για πολύ καιρό εκτός λειτουργίας.
 9. giorgoskouro

  Digea

  Σε 4k μπορούμε να βλέπουμε τα τηλεοπτικά πανελ και τις πολιτικές εκπομπές. Πχ η γιαγιά μου ενθουσιάστηκε όταν με την νέα 4k τηλεόραση που πήραμε θα μπορεί να δει με καλύτερες λεπτομέρειες την γραβάτα του Αδωνη και το νέο ρηγε πουκάμισο του Πορτοσαλτε μέσα στο στούντιο.
 10. giorgoskouro

  MacBook Air m1 vs Mac mini m1

  Σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Κοίτα για reviews.
 11. Το Grnet όταν άνοιξε παρακαλούσαν να μπουν νέοι χρήστες μέσω spamming σε άλλα γνωστά δίκτυα τότε, undenet, dalnet. Αργότερα όταν γιγαντωθηκε όλοι ήθελαν να γίνουν ircopers και παρακαλούσαν, πολλοί έφτιαχναν δικούς τους servers με ξεχωριστό domain και έκαναν spam στο Grnet για να μαζέψουν κόσμο, το αποτέλεσμα ήταν να πέφτει skill και η αναφορά στο δίκτυο τους ήταν απαγορευμένη λέξη που αν υπήρχε bot μέσα σε ξεπαστρεφαν με μόνιμο akill. Οι servers που άνοιγαν οι spammers έκλειναν εντός κάποιων μηνών και χρόνου διότι έφτιαχναν άλλους δεύτερους και υπήρχαν διασπάσεις σαν τα κόμματα, σε ορισμένους
 12. Πέρασα και εγώ κάποιο διάστημα στο irc αλλά δεν μου άρεσε πολυ γιατί έπρεπε να ξέρεις εντολές και υπήρχε άσχημη συμπεριφορά από κάποιους opers. Στο πρώτο screeshot βλέπω ότι έκανες whois τον netfreak, θυμάμαι τον συγκεκριμένο, ήταν εργαζόμενος στον ΟΤΕ και ήξερε τι θα κάνεις πριν καν το κάνεις, άλλοι είχανε μια δεσποτικη συμπεριφορά τσιφλικα. Σε πετούσαν έξω και αν έκανες παράπονο σε μια σελιδα που είχαν για help σου απαντούσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και η είσοδος εκεί είναι προνόμιο όχι δικαίωμα, οι admins κάνουν ότι θέλουνε. Πολλές φορές έλεγα με άλλους από εκεί όταν βλέπαμε διαφορε
 13. Η αντίδραση των ανθρώπων με την νταλίκα ήταν ακραία. Πιστεύω ότι άφησαν κάποιο χαρτάκι και αυτός πήγε και το έβγαλε. Τα περιστατικά είναι συνηθισμένα στην Αθήνα και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν δέχεσαι σαν κράτος να χτίζονται κτίρια με καταστήματα και επιχειρήσεις τα οποία χρειάζονται εφοδιασμό αλλά δεν έχεις μεριμνήσει για άλλες υποχρεώσεις από πολύ παλιά πχ υπόγειο γκαράζ, πιο μεγάλοι δρόμοι, αποτελεσματικά ΜΜΜ και γιατί όχι διαφόρων ειδών απαγορεύσεις και επιβολή διοδίων στο κέντρο, τότε θα είχαμε γίνει Ελβετία. Τώρα παραμένουμε μπανανια.
 14. Πρώτου προβείτε σε εργασίες μέσα στο σπίτι. Να εξετάσει ο ηλεκτρολόγος σας το είδος της γείωσης που έχει η πολυκατοικία σας και που καταλήγουν τα καλώδια της γείωσης του διαμερίσματος, δηλαδή αν η γειωση από το διαμέρισμα σου καταλήγει στον σωλήνα νερού κάτω από την κουζίνα, αν καταλήγει κάτω στην Γη. Αν πηγαίνει στον σωλήνα νερού αυτό πλέον είναι παράνομο, πολλοί ηλεκτρολόγοι κάνουν τα στραβα ματια και αφήνουν εκεί τους σωλήνες με μια ψεύτικη μέτρηση. Αν η γείωση πηγαίνει στο έδαφος της Γης τότε να την μετρήσετε. Το πιο πιθανό και στις δύο περιπτώσεις είναι να έχει αχρηστευθει η γείωση και εκ
 15. Τα 700$ θα τα δώσουν ανετα όπως στην Ελλάδα που την εποχή των μνημονιων εσκαγαν κάποιοι τα ευρώ με το τσουβάλι για iPhone.
 16. Όποιος θέλει να κάνει γερή μπάζα και να γίνει λεφτάς σχεδιάζει το πλάνο του με offshore εταιρεία με πληρωμή ανά μήνα σε λογιστικό γραφείο ξένης χώρας και δήλωση εικονικής έδρας και μετά το γλενταει και το κράτος και την εφορία. Τα υπόλοιπα είναι για τις μαριδες, ανοίξτε μια επιχείρηση εδώ και πλερωστε, άδικα χάνετε χρόνο.
 17. Δικαιολογίες της δεκάρας. Αν τους σπάσει σωλήνας νερού και γεμίσουν νερά και αν δεν έχουν ρεύμα λόγω βλάβης να το αφήσουν έτσι επειδή δεν θέλουν να αγχωσουν την γριά. Νομικές ενέργειες και άστους να λένε τα δικά τους.
 18. Δικαιολογίες. Δηλαδή να μην τους κάνει μήνυση επειδή ο άλλος δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τα παιδιά του και τον ιδιοκτήτη. Μήνυση να τρέχουν και να μην φτάνουν για να μπαίνουν όλοι στην θέση τους.
 19. Και επειδή δηλαδή κάποιοι δεν μπορούν να συνενοηθουν μεταξύ τους ο άλλος θα σπάσει το κεφάλι του από το μπαλκόνι; Για να σοβαρευτούμε λίγο. Φίλε κάνε μήνυση και αγωγή τσάκισε τους. Δεν θα κινδυνεύουμε μέσα στα σπίτια μας επειδή οι άλλοι έχουν πρόβλημα και δεν θέλουν να πληρώσουν.
 20. giorgoskouro

  Πληκτρολόγιο

  Νέο πληκτρολόγιο.
 21. Τα δικαιώματα του συντάγματος είναι απλά για το θεαθήναι. Το σύστημα είναι κομμένο και ραμμένο έτσι ώστε αν κάποιος προσβληθεί από την άποψη σου να βρει τα νομικά μέσα και με εκφοβισμό να σε αναγκάσει να αλλάξεις κριτική η να μην λες, όσοι λίγοι καταφέρνουν και πάνε κόντρα πρέπει να έχουν φίλο δικηγόρο. Σε περίπτωση φίλου που ήθελε να κάνει κάποιος διαδικτυακές καταγγελίες για σοβαρά πράγματα σε μεγάλη επιχείρηση τροφίμων, πήγε από netcafe και χρησιμοποίησε proxy γιατί μέχρι και από εκεί μπορούσαν να τον τσιμπισουν έλεγε.
 22. Ναι ενώ αν το ακίνητο που έβγαινε στο ενοίκιο το είχε το λαϊκό παιδί της εργατιας δεν θα πήγαινε το ενοίκιο στα 500 και τα 700 ευρώ επειδή θα ένιωθε συμπόνια για τον μισθωτο ενοικιαστή του. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον ο ιδιοκτήτης θα κοιτάξει να βάλει όσο πιο υψηλά μπορεί το νοίκι. Δεν έχει λοιπόν να κάνει το θέμα ούτε με αν χαιδεύεις αφτιά ούτε με αν ο ιδιοκτήτης είναι άνεργος η άεργος.
 23. giorgoskouro

  Ψάχνω για...

  Ενα tablet της alcatel με 7 ίντσες στα 65 ευρώ 16gb είναι καλό;
 24. giorgoskouro

  Καλό ταξίδι Fotis13

  Τι κόντρες είχατε δηλαδή; Υπάρχουν κανονισμοί και πρωτόκολλα για κάθε δραστηριότητα που τα γνωρίζουν όσοι συμμετέχουν. Ακόμα και έτσι όμως μπορεί να γίνει η στραβή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.