Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

PJK

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με PJK

 • Κατάταξη
  Newbie
 • Ημερομηνία γέννησης 30/12/1959

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 • Ενδιαφέροντα
  Υποβρύχιο ψάρεμα

Πρόσφατες Επισκέψεις

312 προβολές προφίλ
 1. Από τα σέρβις μάνουαλ της πανασόνικ (διαθέσιμα στο νετ): 9άρια και 12άρια με 10άρα ασφάλεια και 3Χ1,5 18άρια και 24άρια με 16Α ασφάλεια και 3Χ2,5 Το αν θα χρησιμοποιηθεί φις ή όχι (απ ευθείας σύνδεση) εξαρτάται από την νομοθεσία της εκάστοτε χώρας.
 2. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Οι κάδοι σε napol και weber και broil είναι από αλουμίνιο και απαγορεύεται το 98% των ισχυρών καθαριστικών φούρνου (που κάνουν για εμαγιέ). Αν διαβάσετε στις ετικέτες τους λένε όχι σε επιφάνειες από αλουμίνιο. Αυτές οι ασπρίλες που βλέπετε και μένουν είναι λόγω επιφανειακής διάβρωσης. Δεν κάνουν.
 3. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  29 30 δεν έχει διαφορά μην ανησυχείς. Το υγραέριο είναι μίγμα προπανιου βουτανίου. Το 100% της οικιακής χρήσης με αυτό γίνεται. Το σκέτο προπάνιο (γκρι μπουκάλα) χρησιμοποιούν κυρίως σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Δεν το χρειάζεσαι. Καλά ψησίματα.
 4. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Όλοι οι καυστήρες "παίζουν" είναι φυσιολογικό. Η βίδα τους κρατάει εκεί που πρέπει, χωρίς να κάνει σταθερή άρμωση στην γάστρα. Πρόσεξε μην σφίξεις την βίδα υπερβολικά, δεν χρειάζεται, ίσως την χαλάσεις.
 5. Καλησπέρα σας. Για το Panasonic CS-FZ 50 WKE / CU-FZ 50 WKE (δεκαοχτάρι) έχει κανείς άποψη; Σε σχέση με τα Toshiba mirai plus TAVG-E και Daikin ATXC50B siesta sensira που είναι ιδίας ισχύος και παραπλήσιας τιμής πως συγκρίνεται; Ευχαριστώ.
 6. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Εφ' όσον οι άλλοι καυστήρες δείχνουν σωστή εικόνα δεν έχει θέμα ο ρυθμιστής (και σπανιότατα έχει). Θέλει να ανοίξει λίγο περισσότερο ο αέρας στον συγκεκριμένο. Συνήθως έχει ένα περιστρεφόμενο μεταλλικό κάλυμμα που ολισθαίνει μόλις χαλαρώσεις μια βίδα και αναλόγως αυξάνει η μειώνει το άνοιγμα που τραβάει αέρα. Στην αρχή του καυστήρα, εκεί μετά το μπέκ. Ή (με πολύ μικρότερη πιθανότητα όμως) να έχει θέμα ο διακόπτης του καυστήρα. Μόλις τώρα είδα το βιντεάκι πιό πάνω... Ότι δείχνει ακριβώς !
 7. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Γειά χαρά! Τα ψάρια βάζε τα όχι παράλληλα στις ράγες της σχάρας, αλλά κάθετα και με την ράχη προς τα σένα. Γυρνάνε πολύ πιό εύκολα. Καλά ψησίματα.
 8. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Φ6 μου φαίνεται πολύ ψιλό.
 9. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Στην προ GBS εποχή οι σχάρες έψηναν και έτσι και αλλιώς. Το έλεγαν και το έδειχναν. Λογικό είναι. Μάλιστα οι ίδιοι έλεγαν -σωστά- ότι είναι θέμα γούστου. Μεγάλα σημάδια - μικρά σημάδια στο ψήσιμο ανάλογα πως έβαζες την σχάρα. Δεν είναι επιστήμη. Στην μετά GBS εποχή δεν στηρίζεται σωστά η κυκλική σχάρα αν γυρίσουν όλα ανάποδα. Κάνει σκαλοπάτι, δεν βολεύει. Απλώς θεωρούν ότι η ευελιξία (;) που προσφέρει το GBS με το αποσπώμενο κεντρικό κομάτι είναι προτιμότερη από το κοινό (τους καταναλωτές), από το αν η σχάρα ψήνει και ανάποδα. Στηρίζουν και όλο τον συρφετό από τα ανάλογα τζιμπιες σκ
 10. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Αυτός είναι ο καυστήρας σου σύμφωνα με φωτο του μοντέλου. Στην ροδέλα που φαίνεται στην αρχή περνάει η βίδα που σφίγγει τον ρυθμιστή του αέρα που είναι ένα διάτρητο κυλινδρικό κάλυμμα που σκεπάζει μερικώς την θυρίδα με το πλέγμα που βλέπεις. (το πλέγμα είναι εκεί για να μην μπαίνουν έντομα και ίσως θέλει καθάρισμα και αυτό από ιστούς αράχνης πχ). Χαλαρώνεις την βίδα και περιστρέφεις το κάλυμμα αυξομειώνοντας το άνοιγμα. Έτσι ρυθμίζεις τον αέρα που τραβάει για σωστή φωτιά (μπλε, ζωντανή, να μην ξεκολλάει από τις τρύπες με ελάχιστο κίτρινο στην κορυφή. Αν κοκκινίζει και γίνεται σαν κερί ανοίγεις
 11. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Ναι. Αν όμως γουστάρεις κολπάκια και πειράματα, να μη στο χαλάω, 310. Πλήρες πακέτο, όλοι οι τρόποι, μεγαλύτερη ευελιξία. Και λάβε υπ΄ όψιν και ότι είπε ο πλαστοστ. Έχει δίκιο. Η πλάτη στο κάγκελο ή λοξά και να ανοίγει και το καπάκι. Θέλει κι αυτό λίγο χώρο.
 12. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Για κοψίδια μπριζόλες και τα λοιπά κλασικό ψήσιμο μια χαρά δουλειά θα κάνει. Άριστη. Για έμμεσο κλπ έχει ένα θεματάκι λόγω των δύο καυστήρων.
 13. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Αφού έχεις και σοβαρό BBQ από κάτω όπως λες...
 14. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Τα σέβη μου!!! Δεν σκέφτεσαι και την 210; Θα σου έρθει πιό βολικά.
 15. PJK

  Ψησταρια Υγραεριου

  Λοιπόν: Αυτό που βλέπεις είναι η κάτοψη της ψησταριάς με κλειστό το ράφι αριστερά. Το 105 και το 66 φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι είναι. Η απόσταση που ζήτησες από το πόδι μέχρι μετά τις ρόδες είναι περίπου 85 cm. Αλλά λάβε υπ΄ όψιν το εξής: Κάτω από το ράφι που δεν κλείνει μπαίνει η μπουκάλα, και στα αριστερά το προφίλ του κατεβασμένου ραφιού οπότε πάμε περίπου στο 102. Επίσης, για να μπορείς να περιστρέψεις την ψησταριά στο στενό μπαλκόνι, ακόμη και με ξεβιδωμένο το δεξί ράφι, χρειάζεσαι την διαγώνιο. Όχι το πλάτος της. Με βάση το σχέδιο που σου έχω φτιάξει στα γρήγορα, θές 118 πόντ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.