Προς το περιεχόμενο

dimarv043

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με dimarv043

 • Κατάταξη
  Newbie
 1. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Σίγουρα εσύ που το οδηγάς κάθε μέρα κ ειδικά το μοντέλο που κοιτάω θα ξέρεις κάτι περισσότερο!
 2. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Καλά σίγουρα, απλά επειδή το οδήγησα λιγο είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μου άρεσε τόσο !για την πόλη κυρίως το θέλω κ για 2-3 ταξίδια τον χρόνο!
 3. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου!βοήθησε αρκετά!μια ερώτηση μόνο στην καμπίνα περνάνε οι θόρυβοι κινητήρα κ δρόμου ενοχλητικά ή είναι οκ!?
 4. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Α οκ!νομίζω όμως ότι η υβριδική έκδοση έχει πολύ μικρότερο πορτπαγκαζ,όπως κ να έχει σαν αμαξι κ οδηγικά πώς σου φάνηκε ?αυτό με ενδιαφέρει!
 5. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Από το 16 έως 20 δεν νομίζω ότι μοντέλο υβριδικό jazz !
 6. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Μόνο καλα λόγια!αυτό λέω,απλά δεν έχω feedback για το καινούργιο,αυτό στην ουσία ψάχνω
 7. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Κοίτα στην τιμή που το έχω βρει κ με εγγύηση ακόμα σε ισχύ μια χαρά είναι!με ίδια λεφτά δεν παίρνω κάτι αξιόλογο!ακούω διάφορα για τα προηγουμενα jazz από αυτό αν έχει κανείς εμπειρία θα ήθελα να μάθω!
 8. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Κοίτα δίσκοι κ λάστιχα που κοίταξα είναι καινούργια σκέψου δεν έχουν φαγωθεί,τώρα το δεύτερο παιδί είναι νωρίς ακόμα!το θέμα μου κ η ερώτηση είναι αξίζει να τα δώσω η να πάω σε ένα golf που βρίσκω με 12-13 χιλιάδες άλλα φυσικά με περισσότερα χιλιόμετρα!όσον αφορά το καύσιμο το συγκεκριμένο νομίζω καίει λιγότερο από τα προηγούμενης γενιάς από ότι έχω δει!οπότε μάλλον οικονομικό το λές!
 9. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  14 χιλιάδες το βρίσκω ,είναι στην ουσία πρώτο χέρι από test drive με εγγύηση σε ισχυ ακόμα. Αυτά που λες golf κτλπ βρίσκω πιο φτηνό αλλά με αρκετά χιλιόμετρα,σε αυτά τα λεφτά τοσο καινούργιο δεν βρίσκω. Κοιτάω για αμάξι μέτα του '16
 10. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Το civic μου πέφτει μεγάλο για την γειτονιά που μένω ,δεν έχω κ πάρκινγκ! Σε μέγεθος κ χώρους το jazz μου κάνει ,απλά το οδήγησα κ μου κακοφανηκε ο θόρυβος του κινητήρα που περνάει στην καμπίνα κατά τα άλλα ήταν μια χαρά . Κοιτάω το 1.3 comfort 10χιλιαδες χιλιόμετρα έχει ,ελαφρώς μεταχειρισμένο.
 11. dimarv043

  Απόψεις για Honda Jazz

  Καλησπέρα παιδια,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω ένα honda jazz του 2017,μόλις απέκτησα το πρώτο μου παιδάκι κ το παλιοσαξο που είχα δεν μας έκανε για τπτ..για πείτε μου καμία γνώμη η εμπειρίες! Ευχαριστώ Δημήτρης
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.