Προς το περιεχόμενο

polydoroskatharakis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  223
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

150 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ polydoroskatharakis

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1965

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Skype
  katharakis

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Rethymno

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.239 προβολές προφίλ
 1. Η διατύπωση, η κακή ορθογραφία και το νόημα με μπέρδεψαν... Καλό πάντως. Σόρι, φίλε μου!
 2. Μάλλον έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το χέρι ή το πόδι σου (τα "παράσιτα" που λες) γιατί αποκλείεται η ακτινοβολία από κινητό να έχει αυτά τα συμπτώματα. Ψάξ' το λίγο, πάρε κανένα παρασιτοκτόνο από το φαρμακείο.
 3. polydoroskatharakis

  Ghost of Tsushima [PS4]

  Εσένα αν δεν είναι RPG δε σου λέει τιποτα... Μόνο τέτοια παίζεις;
 4. Όλα τα κινητά μπορούν να τραβήξουν καλές φωτογραφίες. Για να το θέσω διαφορετικά: Τις καλές φωτογραφίες δεν τις βγάζει το κινητό αλλά ο φωτογράφος.
 5. Αγαπητοί μου συμφορουμίτες, θα επαναλάβω το προφανές - για ένα φωτογράφο - που μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό: Τα μεγαπίξελ είναι μια παράμετρος, φυσικά, για μια καλή φωτογραφία που θα τυπώσεις ας πούμε σε Α4. Στην περίπτωση αυτή, 5-6 μεγαπίξελ είναι αρκετά. Αυτό που απασχολεί στην περίπτωση της φωτογραφίας από κινητό, δεν είναι ο επεξεργαστής αν είναι δυνατός, ούτε καν η ποιότητα του φακού (που και πάλι δε μπορεί να ανταγωνιστεί τον αντίστοιχο μιας κανονικής κάμερας). Είναι το δυναμικό εύρος και ο θόρυβος που είναι αρκετά χαμηλό το πρώτο και υψηλό το δεύτερο σε τόσους μικρούς αισθητήρες! Αυτά τα εγγενή προβλήματα δε θα επιτρέψουν ποτέ σε μια κάμερα κινητού να τραβήξει καλύτερες φωτογραφίες από μια σύγχρονη φωτογραφική μηχανή. Οι κάμερες των κινητών βελτιώνονται συνεχώς αλλά πάντα θα μένουν πιο πίσω. Και τα μεγαπίξελ θα είναι πάντα το δόλωμα που θα πουλάει στους αδαείς. Η γνώμη μου: Ας αγοράσουμε ένα κινητό με χειρότερες προδιαγραφές κάμερας και με τα χρήματα που θα γλιτώσουμε, ας πάμε να κάνουμε 3 - 4 μαθήματα φωτογραφίας. Ευχαριστώ!
 6. Το Youtube αποφασίζει αν θα φάει strike το βίντεο, όχι η Naughty Dog. Αυτή απλά καταθέτει αίτημα που αξιολογείται από το Youtube.
 7. Με την ελευση του Death Stranding - και αργότερα του Horizon Zero Dawn - οι PC gamers παίρνουν μια ιδέα των exclusives του PS στο PC τους. Μάλλον διαφήμιση κάνουν της κονσόλας παρά κακό.
 8. Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι η αντίληψη ότι τέτοιες εφαρμογές μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνώση που ο ίδιος ο μαθητής πρέπει να έχει για να λύνει εξισώσεις. Και αυτή η γνώση δεν είναι έμφυτη. Αποκτάται. Με δουλίτσα.
 9. Ο άνθρωπος δεν είπε πως είναι έμφυτη η γνώση να λύνει ένας μαθητής εξισώσεις, όπως ειρωνικά - και μάλλον αγενώς - αναφέρεις. Και το πρόγραμμα μάλλον δε θα τους βοηθήσει όσο θα τους βοηθήσει να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο μάθημα στο σχολείο αντί να κάνουν κοπάνα ή να χαζεύουν!
 10. Λυπάμαι αλλά "τετραγωνικές εξισώσεις" δεν υπάρχουν. Διτετράγωνες, ναι. Δευτεροβάθμιες, φυσικά. Αλλά τετραγωνικές; Πώς σου ήρθε;
 11. Και αντίστοιχα: Τι να την κάνω την παιχνιδάρα αν θέλει μηχάνημα του ενάμισι χιλιάρικου για να παίξει...
 12. Ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός. Λίγη προσοχή παρακαλώ. Δεν είστε σάιτ με άρθρα klickbait αλλά τεχνολογικό ( νομίζω).
×
×
 • Δημιουργία νέου...