Προς το περιεχόμενο

polydoroskatharakis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  229
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

157 Excellent

Σχετικά με polydoroskatharakis

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1965

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Ιστοσελίδα

 • Skype
  katharakis

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Rethymno

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.634 προβολές προφίλ
 1. Γενικά το νόημα είναι παρεμφερές αλλά όχι ίδιο. "Workaround" σημαίνει να ξεπαράσεις ένα πρόβλημα ή περιορισμό μέσω αποφυγής ή παράκαμψης. Εξάλλου, αν επιμένεις να γράφεις μόνο στα ελληνικά χωρίς να παρεμβάλλεις καμμιά αγγλική λέξη, πρέπει να γράφεις και σωστά ελληνικά. Με κόμματα, τόνους και τα λοιπά.
 2. 1. Άλλο λύση κι άλλο workaround. 2. Η αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιό μου γίνεται με caps lock. :)
 3. Φαντάζομαι πως θα βρεθεί workaround και θα πάρει το Big Sur κανονικά..
 4. Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλει να πει το άρθρο. Για ξαναδιάβασέ το...
 5. Μια χαρά δούλευε -χωρίς jailbreak- το πρώτο iPhone εδώ στην Ελλάδα, έτυχε να το αποκτήσω από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του και το έχω ακόμα φυσικά.
 6. Η διατύπωση, η κακή ορθογραφία και το νόημα με μπέρδεψαν... Καλό πάντως. Σόρι, φίλε μου!
 7. Μάλλον έχει κάποιο άλλο πρόβλημα το χέρι ή το πόδι σου (τα "παράσιτα" που λες) γιατί αποκλείεται η ακτινοβολία από κινητό να έχει αυτά τα συμπτώματα. Ψάξ' το λίγο, πάρε κανένα παρασιτοκτόνο από το φαρμακείο.
 8. polydoroskatharakis

  Ghost of Tsushima [PS4]

  Εσένα αν δεν είναι RPG δε σου λέει τιποτα... Μόνο τέτοια παίζεις;
 9. Όλα τα κινητά μπορούν να τραβήξουν καλές φωτογραφίες. Για να το θέσω διαφορετικά: Τις καλές φωτογραφίες δεν τις βγάζει το κινητό αλλά ο φωτογράφος.
 10. Αγαπητοί μου συμφορουμίτες, θα επαναλάβω το προφανές - για ένα φωτογράφο - που μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό: Τα μεγαπίξελ είναι μια παράμετρος, φυσικά, για μια καλή φωτογραφία που θα τυπώσεις ας πούμε σε Α4. Στην περίπτωση αυτή, 5-6 μεγαπίξελ είναι αρκετά. Αυτό που απασχολεί στην περίπτωση της φωτογραφίας από κινητό, δεν είναι ο επεξεργαστής αν είναι δυνατός, ούτε καν η ποιότητα του φακού (που και πάλι δε μπορεί να ανταγωνιστεί τον αντίστοιχο μιας κανονικής κάμερας). Είναι το δυναμικό εύρος και ο θόρυβος που είναι αρκετά χαμηλό το πρώτο και υψηλό το δεύτερο σε τόσους μικρούς αισθητήρ
 11. Το Youtube αποφασίζει αν θα φάει strike το βίντεο, όχι η Naughty Dog. Αυτή απλά καταθέτει αίτημα που αξιολογείται από το Youtube.
 12. Με την ελευση του Death Stranding - και αργότερα του Horizon Zero Dawn - οι PC gamers παίρνουν μια ιδέα των exclusives του PS στο PC τους. Μάλλον διαφήμιση κάνουν της κονσόλας παρά κακό.
 13. Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι η αντίληψη ότι τέτοιες εφαρμογές μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνώση που ο ίδιος ο μαθητής πρέπει να έχει για να λύνει εξισώσεις. Και αυτή η γνώση δεν είναι έμφυτη. Αποκτάται. Με δουλίτσα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.