Προς το περιεχόμενο

VKG

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

Σχετικά με VKG

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα! 200-250€ για την κάθε πόρτα. Επίσης στον ίδιο χώρο χρειάζομαι να αντικαταστήσω μια παλιά ξύλινη πόρτα με θωρακισμένη με κόστος έως 700€. Διάβασα προσεκτικά δεκάδες από τις αναρτήσεις που έχουν γίνει αλλά μπερδεύτηκα λίγο.
 2. Παρακαλώ για προτάσεις αντικαταστάσης κλειδαριάς χρηματοκιβωτίου σε 2 πόρτες Dierre 20-ετίας. Ενδιαφέρομαι για προτάσεις για κλειδαριά + defender + κύλινδρο με τελικό κόστος με τοποθέτηση στα 200-250 ευρώ.
 3. VKG

  a-mobiles.gr

  Ναι αλλά δεν ξέρω ποιος και γιατί έκανε την κατάθεση.
 4. VKG

  a-mobiles.gr

  Είχα πληρώσει με πιστωτική κάρτα στις 23/11/2019. Χτες πρωί έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής, το μεσημέρι με κάλεσαν για να παραδώσουν, αρνήθηκα και ακύρωσα την παραγγελία. Μου ζήτησαν IBAN για επιστροφή χρημάτων. Μόλις είδα κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό μου από Piraeus Easypay kiosk χωρίς να φαίνεται ποιος κατέθεσε τα χρηματα και για ποιο λόγο.
 5. VKG

  a-mobiles.gr

  Με κάλεσαν σήμερα από το τηλέφωνο 210-5562463 στις 12¨30 για να μου παραδώσουν την παραγγελία αύριο ή μεθαύριο αφού έχουν περάσει 17 εργάσιμες μέρες. Αρνήθηκα και μου είπαν να τους δώσω τραπεζικό λογαριασμό για να βάλουν τα χρήματα πίσω. Έχω πληρώσει με πιστωτική κάρτα από 23/11/2019 και έκανα σήμερα νωρίς το πρωί πριν με καλέσουν αμφισβήτηση συναλλαγής. Θα ακολουθήσει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και οποιαδήποτε άλλη νόμιμη ενέργεια προβλέπεται.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.