Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

PanagiotisRs

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  21
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με PanagiotisRs

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

346 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα σας, είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και χρειάζομαι βοήθεια στο μάθημα Μεταγλωττιστές(χρωστάω Θεωρία+Εργαστήριο). Όσον αφορά τη θεωρία εν συντομία η ύλη είναι η εξής: 1. Εισαγωγή στους Μεταφραστές, 2. Γλώσσες & Γραμματικές, 3. Λεκτική Ανάλυση - Αυτόματα Αναγνώρισης, 4. Λεκτική Ανάλυση – Ανάπτυξη Λεκτικών Αναλυτών, 5. Συντακτική Ανάλυση, 6. Σημασιολογική Ανάλυση & Πίνακες Συμβόλων, 7. Παραγωγή Ενδιάμεσου Κώδικα, 8. Βελτιστοποίηση Ενδιάμεσου Κώδικα 9. Παραγωγή & Βελτιστοποίηση τελικού κώδικα Στο εργαστήριο κάνουμε τα προγράμματα Flex και Bison και
 2. Σε ευχαριστώ και εσένα και όποιον άλλο με συμβούλεψε να πάω από κοντά και μου είπε και τη δική του εμπειρία.
 3. Τέλος καλό όλα καλά. Πήγα τη Δευτέρα, επέστρεψα το laptop και μου επέστρεψαν πίσω όλο το ποσό που είχα πληρώσει. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το χρόνο που αφιερώσατε για να μου απαντήσετε και λίγο περισσότερο τον makhs5 που επέμεινε να πάω από κοντά και να το προσπαθήσω.
 4. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι τώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί αφού δεν έστειλα το παραστατικό;
 5. Παιδιά να ρωτήσω και για κάτι άλλο που είδα και με παραξένεψε. Το λαπτοπ λέει ότι έχει εγγύηση απο 12/1/21 έως 26/5/23. Κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει 16/4/21(ημέρα που το πήρα) έως 16/4/23;
 6. Διάβασα αυτό που πρόσθεσες. Θα πάω αύριο να ρωτήσω, όπως είπες και εσύ δεν έχω να χάσω τίποτα.
 7. Εάν ήξερα ότι όντως είναι μιας ημέρας και όχι παραπάνω και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει το παραμικρό χτύπημα/γραντζουνιά είναι πιθανό να το έκανα για 20-30 ευρώ. Εντάξει σίγουρα θα ήθελα καλύτερη έκπτωση δεν θα σου πω ψέματα αλλά και αυτοί πόσο πιο χαμηλά να το δώσουν μιας ημέρας λαπτοπ; Επίσης, από την στιγμή που έχει εγγύηση είμαι καλυμμένος.
 8. Όχι δεν θα το έκανα αλλά θα το αγόραζα με μια μικρή μείωση στην τιμή (σου ξαναλέω διάβασε την απάντηση που έγραψα στον nickol-us για να καταλάβεις το σκεπτικό).
 9. Διάβασε αυτό που έγραψα στον nickol-us. Άλλο μεταχειρισμένο 1 μέρα και άλλο π.χ. 1 χρόνο. Αυτό που έγραψες για το κατάστημα το πήγες στο άλλο άκρο εγώ αναφέρομαι σε μεμονωμένες περιπτώσεις όχι να πάμε όλοι να παίρνουμε προϊόντα και μετά να τα επιστρέφουμε.
 10. Δεν γνωρίζω την πολιτική επιστροφών της καθε εταιρίας γι'αυτο ρώτησα κιόλας. Απ'οτι είδα μπορείς να επιστρέψεις ένα προϊόν ακόμα και σφραγισμένο να μην είναι αρκεί να είναι σε κατάσταση καινούργιου(η εταιρία μπορεί να σου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό ή να κάνει μια μικρή μείωση). Χρησιμοποίησα για λίγο το λαπτοπ αλλά θα μπορούσε για παράδειγμα (αν ήταν η πολιτική της τέτοια όσον αφορά τα λαπτοπ/υπολογιστές) να δεχτεί την επιστροφή χωρίς όμως να μου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό. Τι θέλω να πω: Αγόρασα το λαπτοπ 650. Τους το επιστρέφω και μου δίνουν πίσω π.χ. 630. Το πουλάνε ξανά στα 630 αναγράφον
 11. Αυτό σκέφτομαι και εγώ να το πουλήσω, ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το πάρει. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά το χρησιμοποίησα ελάχιστα(2-3 ώρες) οπότε νομίζω ότι δεν θα ήταν και τόσο τραγικό να το έπαιρναν πίσω και να το πουλούσαν ξανά. Θα ήταν λιγο βλακεια βέβαια γι'αυτον που θα το έπερνε οκ το καταλαβαίνω. Πιστεύω όμως η καλύτερη λύση θα ήταν αυτό που έγραψε ένα μέλος πιο πάνω να το πουλήσουν με κάποια έκπτωση ή ίσως να το χρησιμοποιήσουν στο κατάστημα για εκθεσιακό κομμάτι.
 12. Από κοντά πήγα και το πήρα. Τελικά τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν μπορώ να το επιστρέψω επειδή το άνοιξα και έκανα τα βήματα για να συνδεθώ στα Windows και να το χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω αν το διευκρίνησα στο αρχικό ποστ αλλά το χρησιμοποίησα κανονικά.
 13. Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Λίγο δύσκολο μου φαίνετε να το δεχτούν πίσω εφόσον το άνοιξα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
 14. Καλημέρα παιδιά! Αγόρασα χθες ένα λαπτοπ από τη media markt όμως άλλαξα γνώμη σχετικά με την αγορά που έκανα (ήμουν ανάμεσα σε δύο και τελικά διάλεξα λάθος). Το λαπτοπ το έχω ανοίξει κανονικά δεν είναι σφραγισμένο. Υπάρχει η δυνατότητα να το επιστρέψω εφόσον άνοιξα τη συσκευασία;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.