Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

G_Zisis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.094
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

27 Excellent

Σχετικά με G_Zisis

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/09/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σίγουρα πάντως δεν είναι Μάρτιος. Χωρίς παρεξήγηση, μόνο ένας 10χρονος μπορεί να το πει αυτό. Η Microsoft έχει βγάλει τρισχειρότερα λειτουργικά στο παρελθόν. Τα Windows 10 από άποψη σταθερότητας και επιδόσεων, χωρίς να συνυπολογίσω τηλεμετρίες, είναι αρκετά καλό λειτουργικό. Ίσως το καλύτερο που έχει βγάλει η MS.
 2. Πάρ' το αλλιώς. Αν θα παρίστανες ότι δουλεύεις και δε συνεισέφερες πουθενά, δεν θα έπαιρνες εξαρχής τα δωρεάν φάρμακα.
 3. Αν οι γιατροί κάναν δωρεάν τις εξετάσεις και τα φάρμακα ήταν δωρεάν, και θα δούλευα χωρίς μισθό και θα γινόμουν εθελοντής χωρίς αμοιβή.
 4. Τα monitors αυτά είναι broadcast monitors και η μόνη ομοιότητα που έχουν με computer monitor, όπως το εν λόγο Dell, είναι ότι βγάζουν και τα δύο εικόνα. Το καθένα είναι για τελείως διαφορετική χρήση.
 5. Το ότι η βιομηχανία πάει προς τα εκεί δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται παραβίαση της ιδιωτικότητας. Επίσης, το παράδειγμα με την ταχυδρομική εταιρία που έδωσες δεν έχει καμιά σχέση με την τηλεμετρία. Έχει διαφορά μια ταχυδρομική εταιρία να χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχει από τη ζήτηση των πελατών της και με στατιστικά συμπεράσματα να οργανώνεται κατάλληλα, για μείωση δαπανών ή για ταχύτερες παραδόσεις, με το να συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και να στέλνει σπίτι τους άτομα προώθησης προϊόντων που τους "ταιριάζουν". Φιλικά πάντα.
 6. Δηλαδή θεωρείς κάποιον που χρησιμοποιεί live cd Linux πρωτόγονο; Μάλιστα...
 7. Εγώ πάλι, αν και δεν είμαι λάτρης των Windows, πιστεύω πως είναι καλή ιδέα η εγκατάσταση μέσω φωνής. Θα μπορούσε να κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης πιο εύκολη για τους αρχάριους χρήστες. Όσοι λένε ότι το έκανε για να κλέψει η MS κι άλλα δεδομένα, τι παραπάνω δεδομένα ακριβώς μπορεί να συλλέξει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης; Μια χαρά της φτάνουν αυτά που συλλέγει κατά τη διάρκεια της χρήσης των Windows.
 8. Για πες καμιά περίπτωση που είναι αναγκαίος, να μάθουμε κι εμείς.
 9. Ναι να διαβάσεις. Όχι τίποτ' άλλο, απλά υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν και αναπαράγουν τέτοιες μ@μ@κίες και μας παίρνει όλους η μπάλα.
 10. Λίγο να διάβαζες θα 'ξερες ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε λόγω της χρηματοπιστωτικής κρίσης, που ξεκίνησε από την Αμερική το 2007 και επεκτάθηκε διεθνώς. Το ίντερνετ μην το 'χουμε μόνο για ταινίες/gaming. Τώρα κολλάει η φράση "αρκετά με αυτό το παραμμύθι".
 11. Ένας μηχανικός, αρχιτέκτονας, πληροφορικάριος κλπ που δουλεύει σε εταιρία, δε στύβει το κεφάλι του για να δημιουργήσει; Ή μήπως αυτό που έκανε ο Bill ήταν επιστημονικα πιο καταξιωμένο; Αν ίσχυε αυτό, τότε οι μεγαλύτεροι επιστήμονες θα ήταν και οι πιο πλούσιοι. Άτοπο. Μάντεψε τι ισχύει... Επίσης, διάβασε λίγο την ιστορία της Microsoft για να δεις πως γίνεσαι αυτοδημιούργητος πλούσιος. Ο Gates έχει κατακριθεί ευρέως για τις επιχειρηματικές του πρακτικές. Και τώρα που έχει γίνει πάμπλουτος (και συνεχίζει να γίνεται) πετάει την κοινωνική του ευαισθησία. Ο οποισδήποτε τρόπος για να υλοποι
 12. Ξέρω άτομα που δουλεύουν 10-12 ώρες τη μέρα, που και 100 χρόνια να δουλεύουν με τον ίδιο ρυθμό, δεν θα βγάλουν ούτε ένα ψίχουλο από την περιουσία του Billάκου. Ας σταματήσουμε λίγο την καραμέλα "οι πλούσιοι τα ΄χουν δουλέψει τα λεφτά τους". Όντως, καμιά ελπίδα για την ανθρωπότητα. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος... Ή το insomnia έχει γεμίσει πιτσιρικάδες ή απλά ανιστόρητους ως προς την τεχνολογία και τις επιστήμες γενικότερα. Ο άλλος πιο πάνω μου συγκρίνει τον Alan Turing με τον Bill Gates. Ήμαρτον...
 13. Ωραίος διάλογος. Παίζει να ξίνει τα όρια προπαγάνδας των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Χωρίς παρεξήγηση. Όπως λέει στην είδηση, η απόφαση είχε παρθεί από το 2003 και άρχισε να υλοποιείται πλήρως από το 2013. Πιστεύεις ότι, αν είχαν ουσιαστικά προβλήματα παραγωγικότητας ή λειτουργικότητας, θα "τσούλαγε" το πράγμα 4 ολόκληρα χρόνια; Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάτι έχει να κάνει με τον καινούργιο δήμαρχο. Και δε νομίζω να χρειάζεται καμιά μεγάλη μελέτη για να καταλάβει κάποιος τι έχει παιχτεί εδώ. Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια είναι η φάση. Τώρα, γιατί κάποιοι παραβλέπουν τελειώς το ζήτημα του
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.