Προς το περιεχόμενο

alphay

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  134
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

223 Excellent

Σχετικά με alphay

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.629 προβολές προφίλ
 1. alphay

  Formula 1 2021

  Αναρωτιέμαι μήπως είχε πρόβλημα με τα φρένα
 2. alphay

  Formula 1 2021

  O Bottas πέπει να είναι σε φάση , στα @@ μου όλα .
 3. Το δικό μου βιογραφικό, για να πάρεις μια ιδέα, έχει την παρακάτω δομή : Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: Επώνυμο: Ημερομηνία Γέννησης: Οικογενειακή Κατάσταση: Υπικοότητα: Διεύθυνση Μόνιμης Κατοικίας: Τηλέφωνο (Οικίας/Κινητό): E-Mail: Στρατιωτικές Υποχρεώσεις: Εκπαίδευση: Ξένες Γλώσσες: Γνώσεις Η/Υ: -Λειτουργικά Συστήματα: -Εφαρμογές: Εργασιακή εμπειρία: Ενδιαφέροντα: -Oχι emoticons και κεφαλαία σε όλο το κείμενο , χτυπάνε άσχημα στο μάτι. -Καλό θα ήταν το email σου να είναι κάπως έτσι
 4. Οι περισσότερες σκηνές από την ταινία Arachnophobia. Από τότε που την είδα, πριν 20+ χρόνια, δεν τα πάω καλά με τις αράχνες.
 5. alphay

  Formula 1 2021

  Οδηγάρα Αλόνσο!! Σα να μην πέρασε μια μέρα. .
 6. alphay

  Καλό ταξίδι Fotis13

  Έφυγες νωρίς ρε Φώτη, καλό ταξίδι! Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.
 7. Αν δεν θέλουν αρνητικές κριτικές ας αφαιρέσουν τη σχετική επιλογή. Λιγότερο γλοιώδες θα είναι από αυτό που κάνουν τώρα.
 8. Υπάρχει κόσμος που ρίχνει το βιος του, σε αυτή την μάχη με τα μεγάλα κεφάλαια, παρακινούμενοι από απρόσωπα σχόλια στο Reddit; 😂
 9. alphay

  ΕΛΤΑ Courier κλπ

  Απο 3/12 περιμένω αποστολή από τα ΕΛ.ΤΑ, τραγικη κατάσταση . Επικοινώνησε και με το κατάστημα που έκανες την αγορά, ίσως βρεθεί κάποια λύση, αυτό σκέφτομαι να κάνω και εγώ ή θα ζητήσω να επιστραφούν τα χρήματα ή να το ξαναστείλουν με άλλη μεταφορική.
 10. Καμία σοβαρή εφαρμογή που κόπτεται για την ιδιωτικότητα του χρήστη δεν θα ζητήσει τον τηλεφωνικό αριθμό του.
 11. Τα χρηματικά πρόστιμα είναι ο εύκολος τρόπος να κάνεις την μλκία σου και να τη γλιτώσεις. Αν δεν τιμωρηθούν σκληρά οι υπεύθυνοι, θα συνεχίσουν να παίρνουν ρίσκα παρουσιάζοντας "λαμπρές" ιδέες που μοναδική προτεραιότητα θα έχουν το κέρδος.
 12. Το ότι έφαγε πόρτα από τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα ασήμαντο και ανάξιο σχολιασμού γεγονός. Τα σημαντικό γεγονός για το οποίο αξίζει να προβληματίστει κάποιος,είναι όλοι αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν μέχρι τέλους αυτό τον τύπο, φτάνοντας στα αισχη που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες. β)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.