Προς το περιεχόμενο

Maurikycli

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με Maurikycli

 • Κατάταξη
  Newbie
 • Ημερομηνία γέννησης 31/03/1975

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

360 προβολές προφίλ
 1. Εγώ δεν τη παλεύω με τη ζέστη. Στα κρύα προσθέτω ρούχα, στη ζέστη από ένα σημείο και μετά δεν έχεις να αφαιρέσεις ρούχα
 2. Επίσης σε πολλές πολυκατοικίες ο όροφος είναι κοντά στα 2,5m (επιτρέπεται έως 2,4)
 3. Άλλη απορία: αφού έχεις από πάνω άλλον όροφο πάλι σε ρωτάει αν έχει μόνωση η οροφή;
 4. το δωμάτιο ένα, "ξώφαλτσα" κάτι παίρνει χαμπάρι. Το δύο με τίποτα. Συμφωνώ να βάλεις έστω ένα 9άρι πρώτα στο δωμάτιο 2 και αναλόγως πράττεις.
 5. Maurikycli

  Φυσικο αεριο

  Α, ναι; Δεν το περίμενα αυτό. Έτσι όπως το πάνε άμα ζητήσεις σιδηροσωλήνα θα σε χρεώσουν παραπάνω γιατί θα ζοριστούν στο κόψιμο-βίδωμα! Βάλε παλιο-τουμπόραμα μεγάλης διατομής και άστους να κουρεύονται!
 6. Σ'αυτή τη περίπτωση αναφέρεται ρητά στην απόφαση ότι πρόκειται για χρήματα που αφορούν στην ανατροφή του παιδιού. Αν διαπιστωθεί ότι δεν πάνε στο παιδί δικαιούται να το κυνηγήσει ο άλλος γονέας δικαστικά πάντα.
 7. Εννοεί δεν κάνει διακανονισμό ούτε εξοφλεί το χρέος του άλλου. Στη δική μου πραγματικότητα δεν έχω φορτωθεί χρέος άλλου από λογαριασμό σε ΔΕΗ (δεν μας είπες σε ποια χώρα ζεις)
 8. Μη τρελαίνεσαι, αρχικά νόμιζα ότι το γράφει κοπέλα όπως κι άλλος και όταν κατάλαβα ότι κάνω λάθος είπα να γράψω κάτι χαριτωμένο.
 9. Προς το παρόν όμως το να σε εξοργίζει το συγκεκριμένο δεν βοηθάει.
 10. Μη μου πεις ότι τα τρως στα στριπτιτζάδικα!
 11. Από ηθικής απόψεως έχεις δίκιο. Ο νόμος έτσι όπως εφαρμόζεται είναι σύμφωνα με τη λογική που σου λέμε. Δηλαδή δεν ενισχύει το δίκιο σου αλλά δείχνει πόσο ελεεινοί είναι.
 12. Για να εγκριθεί το επίδομα πρέπει να βλέπει το "σύστημα" ότι το συμβόλαιο έχει μπροστά άλλους 6-8 μήνες για να λήξει. Οπότε ακόμα και αν είναι σε ισχύ, πρέπει ο ιδιοκτήτης να το ανανεώσει νωρίτερα. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Δεν λέω ότι του κάνει χάρη αλλά ούτε είναι υποχρεωμένος. Όταν υπάρχει συνεργασία δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.