Προς το περιεχόμενο

panagiotis2018

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  21
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με panagiotis2018

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/06/2021 08:38 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Δίνω το ποδήλατο γουρούνα σε πολύ καλή κατάσταση σε τιμή ευκαιρίας. το ποδήλατο το πήρα πριν από 2 ήμερες από βαφείο αυτοκινήτων. είναι φρεσκοβαμμένο.το δίνω όσο όσο για να φύγει. τα λάστιχα φουσκώνουνε αλλά μπορεί να χρειαστεί και αλλαγή σαμπρέλας. έχει 18 ταχύτητες. (3 * 6). είναι μαύρο ματ με νίκελ πιρούνι. τις ταχύτητες που έχει τις γράφει δίπλα από τα χερούλια. μέσα σε ένα πλαίσιο μικρό.γράφει το νούμερο. είμαι Αλεξανδρούπολη. ανταλλαγή δεκτή. η τιμή του είναι 40 ευρώ. συζητήσιμη.

  40 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/05/2021 10:13 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  δίνω τα: 1. ηλεκτρονικό παιχνίδι με 2 χειριστήρια, με τροφοδοτικό και με μια κασέτα με πολλά παιχνίδια. σε τιμή ευκαιρίας 15 ευρώ 2. Gps με windows. μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν pda.με στικάκι , με τροφοδοτικό αυτοκινήτου και νομίζω ότι έχω και τον σταθερό φορτιστή και με βάση αυτοκινήτου. σε τιμή ευκαιρίας 15 ευρώ 3. μάσκες προσώπου μέσα στην συσκευασία τους. ολοκαίνουριες άπω μαγαζί που έκλεισε. σε τιμή 7 ευρώ 4. Αντισηπτικά μπουκαλάκια από μαγαζί που έκλεισε. σε τιμή των 1,5 ευρώ. όποιος πάρει παραπάνω από 2 προϊόντα θα γίνει πολύ καλύτερη τιμή.

  1,50 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/05/2021 12:03 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Δίνω το iphone 6s plus σε φοβερή κατάσταση.μέσα στο αρχικό του κουτί.με φορτιστή και με τζαμακι προστασίας της οθόνης.στο κουτί μέσα έχει και ακόμα ένα τζαμακι προστασίας για την οθόνη. Έχει ένα θέμα.ξαφνικά σταμάτησε το home button.δεν ξέρω τον λόγο.δεν το πάω για φτιάξιμο γιατί έχω το 8αρι. Το δίνω στην τιμή των 90 ευρώ δίνω το iphone 4s το κινητό δουλεύει μια χαρά.δεν έχει κανένα πρόβλημα.δίνετε με όλα τα παρελκόμενα του. με μια θήκη δώρο.το μόνο που έχει είναι το πίσω τζαμάκι του κινητού είναι σπασμένο.αλλά δεν φαίνεται τίποτα λόγω τις θήκης. το δίνω σε πολύ καλή τιμή για να φύγει. τιμή 25 ευρώ.τιμή συζητήσιμη. αν τα πάρει κάποιος και τα δυο κινητά θα γίνει καλύτερη τιμή. όλες οι τιμές είναι συζητήσιμες. δεκτή και ανταλλαγή με κινητά τηλέφωνα.

  35 €

 4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/05/2021 12:03 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  δίνω τα παρακάτω iphone σε τιμή ευκαιρίας. 1. iphone 5s από αυτό υπάρχει το πίσω καπάκι χρυσό με άσπρο, θύρα φόρτισης, θύρα ακουστικών, η κάμερα με το φλας και τα πλαϊνά κουμπιά on-off με την ταινία τους. τιμη 10 ευρω 2. οθόνη iphone 5c δουλεύει κανονικά αλλά έχει σπασμένο το digitizer. τιμη 10 ευρω. 3. iphone 5c άσπρο με σπασμένη οθόνη, το digitizer είναι καλό. δουλεύει κανονικά, αλλά θέλει μπαταρία. τιμη 20 ευρω. 4. iphone 5c άσπρο με σπασμένη οθόνη και το digitizer, δεν δουλεύει , αλλά έχει καλή μπαταρία. τιμη 15 ευρω. 5. iphone 3gs άσπρο , δεν παίρνει μπροστά. είναι το 16gb. φταίει η μπαταρία μου είπε. τιμη 15 ευρω. 6. iphone 3g μαύρο, δεν παίρνει μπροστά. είναι το 16gb. τιμη 15 ευρω. 7. iphone 3g μαύρο, παίρνει μπροστά, αλλά δεν έχει κουμπιά πλαϊνά και on-off. είναι το 16gb. τιμη 20 ευρω. όποιος τα πάρει όλα θα γίνει πολύ καλύτερη τιμή. όλα αυτά που γράφω μου τα είπε ο τεχνικός που τα πήγα. μου είπε ότι από το 2 παίρνει την οθόνη και την βάζει στο 3. επίσης παίρνει από το 4 την μπαταρία και την βάζει και αυτήν στο 3 και φτιάχνεις ένα κινητό iphone 5c κομπλέ. μου είπε επίσης ότι από 7 θα πάρει την πλακέτα του και θα την βάλει στο 6 και θα έχω και ακόμα ένα iphone 3g λειτουργικό. επίσης από το 7 θα πάρει την μπαταρία του και θα την βάλει στο 5 και θα μου φτιάξει και ακόμα ένα iphone 3gs. οπότε από όλα αυτά τα κινητά θα μου φτιάξει 3 κινητά κομπλέ.που τα δύο από αυτά είναι συλλεκτικά μοντέλα. μου ζήτησε 80 ευρώ. αλλά δεν δίνω τόσα λεφτά για τα κινητά. εγώ δεν ξέρω από αυτά οπότε τα δίνω όσο όσο για να φύγουν. δίνονται και χώρια για όποιον ενδιαφέρεται.

  10 €

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.