Προς το περιεχόμενο

YoungHOV

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  172
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

473 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ YoungHOV

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Βλέπω μπερδεμένες συζητήσεις και άκρως διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις οικονομικές πολιτικές των ΗΠΑ, καθώς και για το αν η Κίνα είναι good boy ή bad boy στην τελική. Εγώ απλά θα προτείνω 3 πραγματάκια: - Ψάξτε "Plaza Accord 1987 Toshiba Japan" - Ψάξτε "Samsung Apple 2011" - Κάντε σύγκριση των δύο με την παρούσα κατάσταση της Huawei. Η Κίνα, μετά από σχεδόν 200 χρόνια σοβαρής οικονομικόπολιτιστικης παρακμής (βλ. "century of humiliation", world wars, mao zedong), βρίσκεται η ίδια επιτέλους σε θέση να αναπτυχθεί, οικονομικά αλλά και πολιτιστικά. Όντας τεράστια αγορά, πολλές φορές μεγαλύτερη των ΗΠΑ (σε αντίθεση με Ιαπωνία και Νότια Κορέα που ήταν λιγότερο από μισές σε μέγεθος), η Κίνα αρχισε να αναπτύσσει υψηλής ποιότητας συσκευες και συστήματα, και να ξεπερνάει ακόμα και την ΗΠΑ σε καινοτομία και τεχνολογίες. Φυσικά η ΗΠΑ δεν πρόκειται να την αφήσει, διότι η ίδια θα καταρρεύσει και άσχημα μετα. "Asian century"... Να θυμίσω πως, πριν 200-300 χρόνια, πριν αρχίσει δηλαδή ο μαζικός αποικισμός απο τις μεγάλες δυτικές δυναμεις, οι χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας (όχι Κίνα, Ιαπωνία, Ν.Κορεα, κλπ, αλλά Βιετνάμ, Ταϋλάνδη, κλπ) ήταν, αν όχι πλούσιες, οικονομικά σε καλό επίπεδο, και έκαναν εμπόριο μεταξύ τους. Το "χαμηλό βιοτικό επίπεδο" που πολλοί το συνδυάζουν με τις χώρες εκεί, μαντέψτε από που ήρθε/πως δημιουργήθηκε. Και για όποιον κάνει πλακουλες του τύπου "μα τι τρώνε", "μας φέρανε τον ιο", φαίνεται η νοημοσύνη του, κάνοντας γενίκευση της Κίνας, χώρας 1,5 ΔΙΣ κοσμου.
 2. Με ΤΟΣΑ λεφτά θα χτύπαγα μόνο Sony ή Panasonic. Μπράβο όμως που το προσπαθεί.
 3. Με όλο το σεβασμό, δεν έχω κάτι ενάντια ούτε με την Apple ούτε με την Samsung, αλλά από σχεδιαστικής και χρωματικής άποψης είναι σκάλες ανώτερο το Note 20. Ομορφότερα μινιμαλιστικά χρώματα και το κυριότερο, συμμετρία. Τα designs των τελευταίων ετών που βγήκαν από Cupertino είναι προσβολή στο όραμα και όνομα του Steve Jobs. Και όχι μόνο στα κινητά αλλά κατ' επέκταση και στα tablets και τους υπολογιστές της, φορητούς ή μη.
 4. Ναι αλλά άμα είναι Lexus? Η ένα από τα καινούρια SUV της Mazda?
 5. Προσωπικά οι 2 τελευταίες αλλαγές είναι αδιάφορες, αλλά, από αισθητικής άποψης πάντα, μου αρέσει που επιτέλους αφαιρούν σιγά-σιγά τα απαίσια tiles, έστω από την λίστα των προγραμμάτων. Βασικά, 5 χρόνια κυκλοφορούν τα Windows 10 και ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει σε ποια γλώσσα design θα μείνουν... Και δεν μιλάω για legacy εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος από εποχές Windows 95/2000 που δεν εκσυγχρονίζουν για λόγους συμβατότητας, αλλά γενικά.
 6. Αυτή είναι είδηση! Επιτέλους θα κοιμηθώ το βράδυ ήσυχα.
 7. Buick & GMC στα top 10? 😂😂😂 Γεια σου nationalist Αμερικάνε
 8. Ρεαλιστικά, κατά την ταπεινή μου και μάλλον όχι τόσο έμπειρη άποψη, Sony & Panasonic είναι αυτές που πλέον οδηγούν την φωτογραφική βιομηχανία μπροστά.
 9. Έχω την wired-only (MS5T) έκδοση των συγκεκριμένων, και ηχητικά και κατασκευαστικά είναι κορυφαία, ειδικά για την τιμή. https://www.skroutz.gr/s/18618060/Pioneer-SE-MS7BT-Brown.html
 10. Κρίμα... Όντας εντελώς ερασιτεχνικός φωτογράφος (αλλά λάτρης του αντικειμένου), πάντα μου άρεσε το look and feel (build) καθώς και τα "χρώματα" (photo) των Olympus. Δύσκολο να πιστέψω τέτοια εταιρεία μετά από τόσα χρόνια να αποχωρεί... Μάλλον πριν 5-6 χρόνια κάτι ήξερε η Samsung και επένδυσε στα κινητά, κλείνοντας τον τομέα των DSLR της. Η Ιαπωνική, γενικά, τεχνολογική βιομηχανία έχει σίγουρα δει καλύτερα χρόνια...
 11. Κάπως ασχετο αλλά η συγκεκριμένη βγάζει και πολύ ποιοτικά ακουστικά. Είχα δοκιμάσει τα AH D1200 και κατασκευαστικά και ηχητικά ήταν κορυφαία.
 12. Γεια σου ρε Ιάπωνα. Και από τα καλύτερα air conditions, ΚΑΙ τον γρηγορότερο supercomputer του κόσμου. Flex. Τρομερά κεφάλια.
 13. Γεια σου ρε Microsoft με τα ωραία σου. Pissing people off since 2015.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.