Προς το περιεχόμενο

dr_oid

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με dr_oid

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Από πού προβλέπεται οτι ο καταναλωτής χρεώνεται μόνο με την αποστολή; Οι προκαταβολές είναι νόμιμες οπότε καλό θα ήταν να μην διαδίδονται ανακρίβειες.
 2. Δεν τα δεσμεύει η εφορία, τα δεσμέυει η Τράπεζα βάση εντολής από την εφορία και για λογαριασμό της δευτερης,η οποία εκτελείτε αυτόματα. ΔΕΝ μπορείς να έχεις παραπάνω από ένα ακατάσχετο λογαριασμό.
 3. Σε πολλές κάθε Δευτέρα είναι αργία και Παρασκευές ημιαργία.
 4. Ο παππούς μου πάντως το έλεγε πριν έρθει από Ρουμανία το '50 καλά ήταν εκεί. Τα χρόνια πριν τον Ντεζ ήταν λίγο δύσκολα, αλλά μετά άρχισε να στρώνει το πράγμα. Δυστυχώς όμως έγινε ερωτικός μετανάστης μετά και ήρθε Ελλάδα...
 5. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!!!!! Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ανταγωνισμός τώρα!
 6. Συνεχίζεις να επιμένεις στην υποχρεωτική έκδοση τιμολογίου χωρίς να παρουσιάζεις στοιχεία που να ισχύουν εν έτη 2020. ΥΓ. Δες και την προηγούμενη απάντηση μου
 7. Ωραία, αφού αναφέρεις το άρθρο 6 και υπάρχει άρνηση έκδοσης τιμολογίου από επιχείρηση κάνε γνωστοποίηση στην ΔΟΥ που ανήκεις. Μετά θέλω να συγκρίνεις την απάντηση της γνωστοποίησης με αυτή που έθεσα προηγουμένως.
 8. Σε ποιο άρθρο αναγράφεται η υποχρέωση έκδοσης συγκεκριμένου είδους-τυπου-μορφής στοιχείου που να βολεύει τον πελάτη;
 9. Σωστότατα επιχειρήματα ο spyder. Όποιος δεν συμφωνεί έχει απωθημένα. Καληνύχτα, μακάρι να μην είσαι εκπαιδευτικός γιατί τα παιδιά θα έχουν πολλά απωθημένα...
 10. Σε κάθε επάγγελμα μου έχει επιστημονικό υπόβαθρο ισχύει αυτό, όχι μόνο στους δασκάλους. Ο δικηγόρος δεν δουλεύει δηλαδή 8ωρο και μετά προετοιμάζεται για την επόμενη, ενημερώνεται για αλλαγές, επεκτείνει τις γνώσεις του; Ο γιατρός δεν κάνει ακριβώς το ίδιο; Οι μηχανικοί, οι οικονομολόγοι δεν απασχολούνται με την επιστήμη τους πέραν του ωραρίου τους (8ωρο) για να μπορούν να εκτελούν την εργασία τους ορθά; Είναι πολύ άδικο για όλους τους παραπάνω να θεωρούμε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι ειδική κατηγορία και δικαιούνται μειωμένο ωράριο, υψηλές αποδοχές και την ασφάλεια της μόνιμοτητας.
 11. Αν υποθέσουμε ότι το βλέπουν και οι ίδιοι ως λειτούργημα με σκοπό να μεταδώσουν γνώση στους μαθητές. Κάτι το οποίο, κρίνοντας από το ολοένα και φθίνων μέσο όρο επιπέδου γνώσεων των μαθητών, δεν φαίνεται να ισχύει.
 12. Οι δηλώσεις για το 2014 είχαν προθεσμία την ανώτερω ημερομηνία. Τα πρόστιμα καταλογίζονται στο έτος αναφοράς που αφορούν, οπότε ορθά αναγράφει 2014.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.