Προς το περιεχόμενο

mountzou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  65
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

34 Excellent

Σχετικά με mountzou

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1994

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

737 προβολές προφίλ
 1. Ναι, αυτό είναι αλήθεια, μου είπε ο καταστηματάρχης που το αγόρασα ότι πρέπει να υποβάλεις σχέδιο πτήσεις στη Πολιτική Αεροπορία εφόσον υπάρχουν σε ακτίνα 100 μέτρων κινητές ή ακίνητες περιουσίες, δημόσιες ή ιδιωτικές, πρακτικά παντού. Αλλά εκτός από γραφειοκρατία, αυτό απαιτεί και χρόνο και χρήμα, καθώς πρέπει να κάνεις μαθήματα, να πάρεις μια πιστοποίηση και ένα σωρό ενημερώσεις κρατικών υπηρεσιών πριν πετάξεις για δική σου ευχαρίστηση ένα drone στα 30-40 μέτρα.
 2. Καλησπέρα, Ποιες τοποθεσίες στην Αττική πιστεύετε είναι κατάλληλες για τις πρώτες πτήσεις ενός αρχάριου ;
 3. mountzou

  Drupal 7 - Συνεργασία

  Καλησπέρα παιδιά, Εάν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με Drupal 7 και έχει διαθέσιμο χρόνο, στήνω μια πλατφόρμα για να βρίσκει ο μαθητής - καθηγητή κτλ. Παράθεση : www.edietera.com Φυσικά, για τον καθηγητή θα είναι συνδρομητική οπότε υπάρχει πρόσβαση σε έσοδα για όποιον θέλει να βοηθήσει. Ακόμα μπορεί να βοηθήσει επί πληρωμή ώστε να του δώσω κάποια tickets που έχω ανοιχτά.
 4. Καλησπέρα, Αναρωτιέμαι ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να αγοράζεις themes σε HTML / CSS ? Έχω συνδρομή στο envato elements που θα το χαρακτήριζα τίμιο αλλά περιορίζεται πολύ ως προς τη ποιότητα και επαναλαμβάνεται. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές που χρησιμοποιείται εσείς ;
 5. Καλησπέρα, Εάν υπάρχει κάποιο τολμηρός που μπορεί να αναλάβει ένα import process σε Drupal 7 από .csv αρχείο να εμφανιστεί. Και θα τα βρούμε στα λεφτά.
 6. Καλησπέρα, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία εφαρμογή που έφτιαξα [ client side app ] για δημιουργία βιογραφικού μέσω της συμπλήρωσης ενός form wizard. Το link της είναι : https://chrismountzouris.github.io/generateCV_v2/ Φυσικά είναι ευπρόσδεκτα θετικά και αρνητικά σχόλια, όπως και επισήμανση κάποιων από τα πολλά bug ( ;; ) της.
 7. mountzou

  Εφαρμογή για COVID-19

  Θα το κοιτάξω, έχεις δίκιο. Χρησιμοποιώ την chartJS Library και σε άλλα πρότζεκτ είχα θέμα με το ναι είναι responsive. Από το Greek Covid-19 API αλλά μάλλον μπαίνουν χειροκίνητα οπότε γιαυτό και η καθυστέρηση στην ανανέωσή τους.
 8. mountzou

  Εφαρμογή για COVID-19

  Καλησπέρα, Βρήκα ένα αρκετά καλό API για να τραβήξω data σχετικά με τον COVID-19 στην Ελλάδα και δημιούργησα ένα web application. Το παραθέτω εδώ για να μου πείτε γνώμες και βελτιώσεις. www.greeekcovid.com
 9. Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να στήσω ένα blog σε PHP όπου τα άρθρα θα έρχονται από κάποιο εξωτερικό plugin ? Ας είναι και paid service ας πούμε, αλλά να μην είναι λύση wordpress, drupal etc. Θα έφτιαχνα κάτι custom αλλά δε θέλω να μπώ στη διαδικασία να κάνω admin page. Αν έχετε ιδέες ευπρόσδεκτες.
 10. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Έκανα ακριβώς αυτά - τη πλεόν μη φιλική διαδικασία προς το χρήστη - και τα λεφτά μεταφέρθηκαν ΟΚ μετά από 7 ώρες και 59 (!!) verfications ! Όσων αφορά τη προμήθεια, ασχολίαστο.
 11. Μπορείς να με βοηθήσεις με τη φόρτισή του ; Αν πάω σε κάποιο ATM είναι εύκολη η διαδικασία ;
 12. Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο ψηφιακό πορτοφόλι για BTC χωρίς να χρειάζεται να δηλώσεις μέχρι και το θρήσκευμα για να ταυτοποιηθείς ; Υπάρχει κάποια άποψη πάνω στο θέμα ;
 13. Ως γνωστών, το Instagram δε δίνει τη δυνατότητα με ορθόδοξους τρόπους να κάνεις πόστ μέσα από Desktop / PC. Οι ανορθόδοξοι τρόποι είναι μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών και κάποιων παιδικών hacks που "ψιλοδουλεύουν" όπως το inspection σε mobile ώστε να εμφανίστει το button του πόστ. import getpass from instabot import Bot # Enter your IG Account Username # Please double check for whitespaces & uppercase/lowercase characters username_input = input("Enter username:") # Enter your IG Account Password # Note that prompts the user's input without echoing when executed from terminal passwo
 14. Μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με διαβαθμισμένης δυσκολίας προβλήματα μαθηματικών, ειδικά για όσους θέλουν να ξεκινήσουν εξάσκηση σε μία νέα γλώσσα ή/και να πειραματιστούν. Προσωπικά, με βοήθησε αρκετά στο training σε μία νέα γλώσσα προγραμματισμού. URL : www.projecteuler.net
 15. Καλησπέρα, Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι αυτό το thread ίσως να μη ταιριάζει απόλυτα στο forum ωστόσο θα ήταν πραγματικά πολύτιμη κάθε βοήθεια. Αναζητώ κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα ενδεικτικό κόστος αγοράς εξοπλισμού για μεταξοτυπία σε υφάσματα. Αν έχει κανείς σχετική εμπειρία, ή μπορεί να δώσει πληροφορίες, θα το εκτιμούσα να το συζητήσουμε ώστε να με κατευθύνει ως αρχάριο. Και αυτό, γιατί η αγορά αυτή είναι τόσο κλειστή, τα στόματα που μιλάνε ελάχιστα, και άκρη δε βγάζεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.