Προς το περιεχόμενο

Vinsomnia

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  28
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12 Good

Σχετικά με Vinsomnia

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δεν είναι άμεση ανάγκη για να είμαι ειλικρινής. Επειδή έχω αρκετά χρόνια το κινητό που χρησιμοποιώ τώρα, ήθελα φέτος να αλλάξω, αλλά δεν με πειράζει ακόμα και εάν γίνει στο τέλος του έτους! Από την άλλη, σκέφτομαι εάν αξίζει να δώσω περίπου 500 ευρώ για κινητό (τότε, το Νοέμβριο του 2020) διετίας.
 2. Περίμενα γύρω στα 470 ευρώ να βγάλει το S10+, αλλά αφού έβγαλε το S10 Lite δύσκολο το βλέπω. Έχοντας δει και τα 419 ευρώ της Media Markt για το S10+ 512GB, δεν ξέρω εάν αξίζει να περιμένω Black Friday μήπως υπάρξει παρόμοια τιμή, ή να καταλήξω εδώ.
 3. Την μητρική αυτή πως σου την εμφανίζει στο configurator? Έχω δοκιμάσει το πάντα και δεν μου την βγάζει, ενώ ως προϊόν στην σελίδα εμφανίζεται! (Αντί αυτής, μια ASUS PRIME B450M-A μπορώ να βρώ)
 4. Για να είμαι ειλικρινής, το ποστ αυτό έγινε για φίλο που δεν το έχει καθόλου με την τεχνολογία και απλά βοηθάω, αλλά ναι μιλάμε για επιχείρηση με <30 άτομα! Ανεξαρτήτως μεγέθους όμως έχεις δίκιο, οφείλεις να είσαι «καθαρός»!
 5. Έχεις να προτείνεις μήπως κάποια συγκεκριμένη; Έκανα ένα σχετικό ποστ για Γνησιότητα των Windows 10. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στη Digital Master και ανέφερα ακριβώς αυτό, πως σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να είμαι σε θέση να πιστοποιήσω την γνησιότητά τους με παρουσίαση της «άδειας χρήσης». Μου είπαν πως στο τιμολόγιο θα αναγράφεται ΚΑΙ αγορά Windows 10 pro, απλώς με τιμή 0.01€ ως μέρος προσφοράς, καθώς και θα μου πούνε το key. Ρώτησα εάν αυτό αρκεί για πιστοποίηση γνησιότητας και μου απάντησαν ότι αυτό πρέπει να το ρωτήσω (λογικό).
 6. Καλησπέρα! Έκανα μια σύνθεση με αυτά που προτείνατε οι περισσότεροι (πάνω κάτω στα ίδια ήσασταν), όμως δεν μπόρεσα να βρω τις αντίστοιχες RAM/Μητρικές που έχετε βάλει εσείς, παρότι και εγώ μέσω Digital Master πήγα. Κατέληξα λοιπόν στην παρακάτω σύνθεση, ελπίζω να έχω αντικαταστήσει όσα προτείνετε με αντάξια προϊόντα ( πάλι B450M διάλεξα, και DDR4-3200 σε RAM). Βλέπετε κάτι που να θέλει αλλαγή; Και πάλι σας ευχαριστώ όλους, ο υπολογιστής θα βγει πολύ καλύτερος από έτοιμο και σε τιμή -25%!
 7. Καλησπέρα! Επειδή θα ήθελα η σύνθεση να γίνει σε Digital Master (έχει δωρεάν συναρμολόγηση και Windows 10 Pro) προσπάθησα να φτιάξω κάτι σαν αυτό που προτείνεις όμως δεν υπήρχε η αντίστοιχη μητρική/RAM. Πιστεύεις ότι η παρακάτω είναι εντάξει; Πρέπει να αλλάξω κάτι; Σε ευχαριστώ και πάλι!
 8. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μεταξύ Ryzen 3 και i3 9100 πιστεύεις ο AMD θα είναι καλύτερος για δουλειά γραφείου; Επίσης, καλύτερα 250GB m.2 NvME και 1TB HDD ή κατευθείαν 500GB m.2 NvME; (Νομίζω τα 500GB αρκούν, το 1ΤΒ στον HDD το λέω λόγω μικρής διαφοράς στην τιμή με τον αντίστοιχο σε 500GB)
 9. Σωστό! Σε ευχαριστώ και για τηλέφωνα, θα πάρω την Δευτέρα το πρωί!
 10. Έγινε από το Digital Master, μετά από αρκετές προτάσεις που είχα στο προηγούμενο ποστ!
 11. Καλημέρα! Έγιναν αρκετές προτάσεις ναι και μάλιστα κατέληξα σε 2 από τις προτεινόμενες ( είναι κοντά στα χρήματα που διαθέτω). Μετά από συνομιλία με φίλο που έφτιαξε και αυτός την δική του σύνθεση για δουλειά γραφείου με παρόμοιες απαιτήσεις (βέβαια όχι μέσω Digital Master), μου έστειλε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και έκανα μια σύνθεση ώστε να ακούσω τη γνώμη πιο έμπειρων. Άλλωστε και οι 3 που έχω καταλήξει είναι σε διαφορά 30-40 ευρώ μεταξύ τους.
 12. Καλησπέρα! Ποια είναι η γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση; Πρόκειται για υπολογιστή γραφείου χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε προγράμματα, πέρα από αρκετό αποθηκευτικό χώρο και ικανή RAM. GPU δεν κρίνω απαραίτητο , σκέφτηκα όμως ότι ο CPU καλό θα ήταν να είναι δυνατός.
 13. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε αναζήτηση Η/Υ για επαγγελματική χρήση σε γραφείο, και μετά από πολλές συγκρίσεις είπα να δοκιμάσω δικές μου συνθέσεις σε 1-2 ελληνικές ιστοσελίδες (Digital Master π.χ.). Αναφέρεται λοιπόν πως στις νέες συνθέσεις τα Windows 10 pro είναι δωρεάν, επειδή όμως η αγορά προφανώς θα γίνει με τιμολόγιο για εργασιακό χώρο, τους είπα πως πρέπει να είμαι σε θέση να πιστοποιήσω την γνησιότητα των Windows σε πιθανό έλεγχο, παρουσιάζοντας το τιμολόγιο αγοράς και την άδεια χρήσης. Μου απάντησαν λοιπόν πως στο τιμολόγιο αγοράς θα φαίνονται ΚΑΙ τα Windows 10 pro, απλά με τιμή 0
 14. Καλησπέρα και πάλι! Μόλις είδα αυτή την "προσφορά" στο e-shop. Προσπάθησα να φτιάξω το ίδιο σύστημα στο digital-masters και έβγαινε στα 350 ευρώ χωρίς τα windows 10 (που οκ είναι δωρεάν σε νέες συνθέσεις). https://www.e-shop.gr/innovator-3-value-9100-me-windows-10-p-PER.910020 Πιστεύετε αξίζει για την ήπια δουλειά που το θέλω; Και στο μέλλον ίσως με επέκταση σε 16GB RAM και έναν SSD ακόμη. (Το τροφοδοτικό των 16 ευρώ κάπως μου φαίνεται να πω την αλήθεια) Ευχαριστώ!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.