Προς το περιεχόμενο

autodidact

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  43
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

53 Excellent

Σχετικά με autodidact

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Τοποθεσία
  Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. το σκέφτονται! Είμαστε σε καλό δρόμο συνάδελφοι!
 2. Έχω και εγώ Winbank αλλά σχεδόν κάθε μέρα περίπου στο μεσημέρι μάλλον πηγαίνουν για μεσημεριανό ύπνο οι προγραμματιστές γιατί αρνείται να μπει. Επίσης όταν κάνω την αμαρτία να κάνω top up μέσω κάρτας από την Πειραιώς στην Revolut σα να "ζορίζεται" πάνω από τα 100 ευρώ. Π.χ. περιμένουμε εδώ να δεήσει η winbank:
 3. ε καλά, και οι περισσότεροι που χαίρονται εδώ (και εγώ μέσα) μη νομίζεις ότι βγάζουν και πολλά περισσότερα. Για μένα ένα καλό είναι ότι έχω αποφύγει τα πλαστά 10ευρά και 5ευρα που κυκλοφορούν σε όλα τα μικρομάγαζα ενώ όλοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
 4. Η Huawei δεν έχει αποκλειστεί από όλες τις εφαρμογές της Google; Έχω την εντύπωση ότι πλέον έχουν στα σκαριά και δικό τους OS. https://www.androidauthority.com/huawei-google-android-ban-988382/ https://www.cnet.com/news/huawei-ban-full-timeline-us-sanctions-china-trump-administation-qualcomm/
 5. Λίγο πολύ αναμενόμενο ότι οι επιδόσεις θα είναι καλύτερες από τα Intel μοντέλα. Επίσης ξεχνάμε πλέον και το throttling που για εμάς τους heavy users είναι αρκετό για να τα αντικαταστήσουμε.
 6. δεν είναι μόνο οι πονηροί σκοποί. Π.χ. ένας δημοσιογράφος που ερευνά υπόθεση που εμπλέκει κυβερνητικό αξιωματούχο σε ένα όχι και πολύ δημοκρατικό κράτος δεν θα ήθελε να διακινδυνέψει να δουν τα μηνύματά του αν του κλέψουν το κινητό.
 7. Το αν θα μπορέσουν τα ρομπότ να τα κάνουν όλα ή όχι είναι θέμα συζήτησης μεταξύ των επιστημόνων. Άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε 100 χρόνια μακριά άλλοι 1000 και πολύ λίγοι θεωρούν ότι δε θα γίνει ποτέ. Ο παρακάτω επιστήμονας που το 2018 βραβεύθηκε με το βραβείο Turing (Η μεγαλύτερη διάκριση στην Επιστήμη των Υπολογιστών) είναι σίγουρος ότι θα γίνει κάποια στιγμή αφού όμως προηγηθούν αρκετές ακόμα "επαναστάσεις": https://www.technologyreview.com/2020/11/03/1011616/ai-godfather-geoffrey-hinton-deep-learning-will-do-everything/
 8. Ρε φίλε, άν έχεις ενστάσεις για την συγκεκριμένη έρευνα γιατί δεν στέλνεις ένα email στους ερευνητές να τους εξηγήσεις παρα κάθεσαι και λες ό,τι σου κατεβάινει στο κεφάλι; Αν όντως έχεις δίκιο, θα βάλουν και το όνομα σου στο paper: Το paper τo διάβασες; Τα αποτελέσματα τα είδες; Έχει κάποιους αριθμούς για την "ακρίβεια" των τεστ: Αν γνωρίζεις γιατί η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα είναι λάθος πες τους το να βγουν και από το σκοτάδι οι άνθρωποι.
 9. Γεια όσους έχουν εγκαταστήσει το iOS 14, υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης ήχων με μονίμως ανοικτό μικρόφωνο. Αναγνωρίζει ήχους σκύλου, γάτας, μωρού, σειρήνας, κουδούνι εισόδου, χτύπημα πόρτας, νερού που τρέχει, κόρνα αυτοκινήτου κλπ. Πολλές από αυτές τις ειδοποιήσεις δεν καταλαβαίνεις από που προέρχονται γιατί λόγω της ευαισθησίας των μικροφώνων τελευταίας γενιάς αναγνωρίζονται ήχοι από μεγάλη απόσταση. Ίσως το iOS 15 να υποστηρίζει και αναγνώριση COVID. Ρε παιδιά, όσοι γνωρίζετε 5 πράγματα εδώ μέσα είναι ντροπή να μην αντιδράτε σε ηλιθιότητες και να αφήνετε τους τεχνολογικά αν
 10. "Ένα λογισμικό και 10 μικρόφωνα" Ίσως τα κράτη περιμένουν να βγει σε torrent να το κατεβάσουν δωρεάν από το pirate bay.
 11. Να ένα ακόμα κεντρικό τσιπ: και ένα πλάγιο: Μας σταματά το ότι κοστίζει αυτό το πράγμα. Επίσης μας σταματά ότι ο μέσος ψεκασμένος φοβάται ότι θα βγει μέσα από το smartphone το κεντρικό τσιπ, και θα μπει στο κεφάλι του το κούφιο. Οπότε από τη μία έχουμε το deep mind https://deepmind.com/about και από την άλλη το empty mind. Ντέρμπι.
 12. Επειδή εμείς οι "κλάψες" δεν κάνουμε "παπάδες" με την σύνδεση κινητής τηλεφωνίας αλλά μόνο "διακόνους", αν δεν είσαι τουλάχιστον ανώτερο διοικητικό στέλεχος της Cosmote (Από CFO και πάνω), τότε πιστεύω ότι εσύ και οι υπόλοιποι με παρόμοια άποψη είσαστε η αιτία που εδώ οι εταιρίες υποτιμούν τόσο κραυγαλέα τη νοημοσύνη μας. Δηλαδή θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουμε το ακριβότερο Gb στην Ευρώπη, την πιο γελοία τιμολογιακή πολιτική και θα πρέπει να χαιρόμαστε ότι υπάρχει αξιόπιστη 4G σύνδεση (που θεωρείται εντελώς αυτονόητο σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο) ή έχουμε κάποια άλλα "φτηνά" πα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.