Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Deka68

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Deka68's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Deka68

  Ψάχνω για...

  Καλησπέρα !Ψάχνω γιαταμπλετ από Ελλάδα ,10' ,wifi μόνο έως 150€ .Δεν ξέρω τι να πάρω !Τι προτείνετε ?
 2. Εγώ επικύρωσα της κόρης μου για τη σχολή της σε ένα φίλο δικηγόρο .Δωρεάν . αν εχεις εσύ ή η οικογένεια σου κάποιο γνωστό δικηγόρο σε 5 λεπτά το έχει κάνει .
 3. Επειδή τα έχω περασει ( είμαι 50) ,μπορώ να μιλήσω για γέφυρα μόνο .Να ι να κάνεις απονεύρωση πριν τη θήκη .Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστείς στο μέλλον απονεύρωση και θα κάνεις ότι κι εγώ που δεν το ήξερα πριν10 χρόνια .Κόψιμο γέφυρας ,ειδικό ενδοδοντιστη για απονεύρωση πάνω από θήκη ,και ξανά τα ίδια .4 φορές πάνω από θήκες που είχαν βάλει διαφορετικοί γιατροι στο παρελθόν .Οι άνθρωποι που τρίζουν τα δόντια τους όπως εσύ κι εγώ κι ας φοράμε ναρθηκακι στον ύπνο ,τακαταπονουμε τόσο πολύ που τα προβλήματα ειναι αναπόφευκτα.Ο γιατροςμουεχει πει ότι ούτε εμφύτευμα θα κρατούσε λόγω βρουξισμου (έχω σπάσει κομμάτι απογεφυρα στον ύπνο μου )Δεν ξέρω .
 4. Deka68

  Μπλούζες Polo

  Στο Prince Oliver έχει τα τρία πόλο 79€ .Βέβαια έχουν ένα μικρό logo μπροστά ,πιο μικρό από το benetton .Δες τα .Δεν χάνεις τίποτα .
 5. Deka68

  Το τάμπλετ δε φορτιζει

  Καλημέρα σας. έχω εν τάμπλετ 6 μήνες μάρκας Lenovo .Από εχτές δε φορτιζει με τον ανταπτορα αν και δοκίμασα και άλλο ένα από το προηγούμενο τάμπλετ που είχαμε (το οποίο και φορτιζεικανονικα ).Όταν τοβαλω να φορτίσει μέσω του υπολογιστή ,φορτιζει ! Αργά βέβαια αλλά φορτιζει.Τι νομίζετε ότι φταίει ?Ευχαριστώ
 6. Ναι είμαι σίγουρη γιατί τα έκανα εγώ και περισυ και φέτος .Περισυ δεν εγκρίθηκε το Σεπτέμβρη και περίμενα να κάνει φέτος τη δήλωση της επειδή ήξερα ότι φέτος θα ήταν δικαιούχος .
 7. Δευτέρα έκανα τη δήλωση της μητέρας μου και Τρίτη εγκριθηκε η αίτηση στο ΚΟΤ Β στη ΔΕΗ.Αρα αμέσως ενημερώνεται ( περισυ απορρίφθηκε ) . Ενημερωτικά ,Τρίτη φορά έναντι λογαριασμός .
 8. Η επόμενη πληρωμή είναι 28 Μαϊου .
 9. Όχι πάντα .Στο συγκεκριμένο κατάστημα η εγγύηση είναι ο κραχτης . Τους ενδιαφέρει η άμεση πώληση και η μεγάλη κατανάλωση προϊόντων . Σε 5 _10 χρόνια που θα χαλάσει δε θα πάνε οποίο για αντικατάσταση ,αλλά και να πάνε είναι τόσο μικρό το κόστος για αυτούς που και πάλι τους συμφέρει .Παράλληλα θα πάρεις κα κάτι άλλο κλπ Πολυκαταστημα .Απλό.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.