Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

DrFreeman

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.689
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

763 Excellent

Σχετικά με DrFreeman

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1983

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Αυτά...
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.027 προβολές προφίλ
 1. DrFreeman

  Rtx 3070Ti

  Θεωρητικά και μόνο μπορεί να πει κανείς πως δεν άξιζε. Δεν υπήρχαν ακόμα διαθεσιμότητες στις 30ΧΧ και μόνο υποθέτοντας πολύ αισιόδοξα πως θα είχαμε καλές διαθεσιμότητες σχεδόν άμεσα στην αγορά ίσως να μην άξιζε ως 1η επιλογή. Ομως κι αυτό υπόθεση ήταν, κανένας με 5700ΧΤ δεν θα έμενε παραπονεμένος, κυρίως από άποψη επιδόσεων.
 2. DrFreeman

  Rtx 3070Ti

  Και θυμάμαι στην τελευταία Black Friday να λέει αρκετός κόσμος πως δεν αξίζει η Pulse σε αυτή την τιμή…απίστευτη ειρωνία.
 3. Γνωρίζοντας καλά το πρόγραμμα του τμήματος Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ, αλλά και σημαντικό αριθμό καθηγητών του τμήματος, θα σου πρότεινα Καβάλα, ειδικά εφόσον είσαι απο εκεί. ΑΠΘ θα δηλώσεις αν θέλεις οπωσδήποτε να κανείς φοιτητική ζωή εκτός της πόλεως σου κι εφόσον οικονομικά δεν έχεις πρόβλημα.
 4. Δεκτόν, αλλά σαν πληροφορία από όσους έχουν αγοράσει στο παρελθόν θα ήταν χρήσιμο για τυχόν μελλοντικές προσφορές. Αναφέρει απ' ότι βλέπω μονάχα: Do I need to pay customs or import charges for my order? Normally, customs fees are already paid for. If you encounter a situation where you are asked to pay additional fees we strongly advise that you decline the payment. If you have already paid, please keep the invoice or evidence of payment and contact OnePlus customer support as soon as possible. Το οποίο είναι ασαφές, καθώς αυτό που μα
 5. Γνωρίζει κάποιος αν στέλνει από αποθήκες ΕΕ η OnePlus ή θα πρέπει να υπολογίσουμε τελωνείο, κλπ;
 6. DrFreeman

  Μετανάστευση

  Γιατί απορρίπτεις τις BENELUX και την Εσθονία; Ειδικά οι 3 πρώτες έχουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και δεν διαφέρουν ουσιαστικά από τη Γερμανία ή τη Βόρεια Γαλλία (σε βαθμό απόρριψης...)
 7. Και λοιπόν; Η Μ.Ε. είναι κατώτερη υπηρεσία από το υπόλοιπο Δημόσιο όπου ισχύει ο διαχωρισμός ΠΕ/ΤΕ;
 8. Τα 3ετή ΚΑΤΕΕ δεν είναι στην ίδια κατηγορία, εγώ αναφέρομαι στα ελάχιστης διάρκειας 4ετή πρώην ΤΕΙ, μετά την θέσπιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης δύο τομέων (Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού), με τη Συνθήκη της Μπολόνια. Σαφώς και είμαι υπέρ της δυνατότητας απόκτησης των επαγγελματικών δικαιωμάτων μετά από εξετάσεις - το θεωρώ το καλύτερο μέτρο. Αυτοί που δεν το επιθυμούν είναι το ΤΕΕ και οι απόφοιτοι των ιδρυμάτων του πανεπιστημιακού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, διότι έτσι θα τους χαλάσει η αποκλειστικότητα στη συντεχνία (πέραν του ότι ανάμεσα στους αποτυχόντες των εξετάσεων θα υπάρχουν κ
 9. Τα συντεχνιακά στεγανά καλά κρατούν στην Ελλάδα, όσον αφορά ιδιαιτέρως τους μηχανικούς (βλ. ΤΕΕ). Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δίνεις σε συγκεκριμένους κλάδους υπερβολική ισχύ και εξουσία ελέγχου.
 10. DrFreeman

  Galaxy S20 PLUS 128GB Cosmic Gray

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/07/2021 09:36 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Αγορασμένο από μεγάλη ελληνική αλυσίδα τον Ιούλιο του 2020, εντός εγγύησης σε άριστη κατάσταση. Εχει ακόμα περιμετρική ζελατίνα και το original προστατευτικό οθόνης. Φοράει από την πρώτη μέρα Spigen Tough Armor θήκη. Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι, στέλνω εκτός κατόπιν κατάθεσης. Παρακαλώ όχι παζάρια.

  500 €

 11. Εχω ακούσει το "επιχείρημα" από εργολάβο, πως τα κόστη πιστής τήρησης του νεότερου αντισεισμικού κανονισμού είναι ιδιαιτέρως υψηλά - κι έχουν επίπτωση στις τιμές. Βεβαίως δεν γνωρίζω τα οικονομοτεχνικά της οικοδομής κι έτσι δεν έχω ιδία άποψη, μου φάνηκε απλώς ένας ενδιαφέρων παράγων.
 12. Δεν ξέρω σε αυτό ποσο σημαντικό ρόλο παίζει το «αντισεισμικό» του πράγματος, δηλαδή οι επιπλέον προδιαγραφές που επιφέρουν πρόσθετα κόστη στα ακίνητα μιας χώρας όπως η Ελλάδα. Για παράδειγμα το μέσο σπίτι στο Λονδίνο ή το Βερολίνο δεν έχει καμία αντισεισμική θωράκιση και χτίζεται χωρίς τα συγκεκριμένα κόστη, η τιμή του όμως (υψηλή) καθορίζεται προφανώς από την έντονη ζήτηση για κατοικία σε αυτά τα μέρη. Ισως κάποιος μηχανικός με γνώση των οικονομικών της οικοδομής μπορεί να μας διαφωτίσει.
 13. Τι σου φαίνεται ύποπτο; Νομίζω πως όσα αναφέρονται είναι βγαλμένα από τη ζωή (απ' όποια πλευρά της συζήτησης κι αν είσαι) - κι έχουν τη χρησιμότητα τους. Ασφαλές είναι (επαγγελματικά) πράγματι. Τα μειονεκτήματα του είναι ανησυχητικά όμως - τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ.
 14. Αυτό που λέει ο riskus το έχω ακούσει από στενούς φίλους που διαβιούν κι εργάζονται στο εξωτερικό, πως στα πλαίσια στρατηγικών "υποχρεωτικού" diversification, οι λευκοί άνδρες αντιμετωπίζονται πολύ αρνητικά σε αρκετές περιπτώσεις. Ειδικά σε χώρες που έχουν έντονες τάσεις σε τέτοια ζητήματα (Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Γερμανία...). Στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει σε αυτό το βαθμό (ακόμη). Μην ξεχνάμε πάντως, ότι σε πολλές αγγελίες (στην Ελλάδα αυτό) βλέπεις να ζητούν απευθείας γυναίκα. Διαβάζω συχνά τίτλους ή περιγραφές αγγελιών: "ζητείται κοπέλα..." ή "Εκπαιδεύτρια office", κ.α. Το οποίο
 15. Δεν θέλω να μπω σε μια συζήτηση για το ποιος βιώνει μεγαλύτερο ρατσισμό, διότι ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και τις απόψεις του επ' αυτού - δεν είναι δε το θέμα που απασχολεί τον TS. Oύτως ή άλλως, οι εταιρίες που έχουν τέτοια θέματα (με ηλικία, οικογένεια, κλπ) δεν θα εξετάσουν την αίτηση του, ούτε θα του παρουν συνέντευξη για τα περαιτέρω. Και καλύτερα, δεν είναι καλή ιδέα να μπλέκεις με εργοδότες που έχουν τέτοια κριτήρια και τέτοιες αγκυλώσεις. Προφανώς οι εταιρίες που κάλεσαν τον riskus δεν κολλάνε σε αυτά κι απ' ότι λέει ο ίδιος (θα το ανέφερε πιστεύω) δεν πρέπει να συζητήθηκε κ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.