Προς το περιεχόμενο

vali

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  257
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από vali

 1. Φαντάσου να αγοράσουν φανατικοί βίγκαν τη ΔΕΗ και να κόψουν το ρεύμα σε όλα τα κρεοπωλεία. Κάτι παρόμοιο θα καταντήσει και η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο. Ας μην γελιόμαστε, η δημοκρατία δεν έχει τίποτε να φοβηθεί από μερικές χιλιάδες ψεκασμένους και φανατικούς. Τα κράτη και ειδικά η Αμερική έχει τις υπηρεσίες και τη δύναμη να τους ελέγξει. Χωρίς ελευθερία του λόγου όμως, δεν υπάρχει δημοκρατία. Σίγουρα πολλοί πιστεύουν ότι επιβάλλεται να υπάρχει και κάποιος έλεγχος σε αυτά που λέγονται, αλλά ποιός και με τι κριτήρια θα κάνει αυτό τον έλεγχο; Σε παλαιότερες περιόδους πάντως σ
 2. "Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις." Βολταίρος μουστάκια. Το κακό είναι που τόσους αιώνες μετά, φτάσαμε όχι μόνο να υπάρχει λογοκρισία, αλλά μια μεγάλη μερίδα των πολιτών να την υπερασπίζεται γιατί δεν τους αρέσει αυτό που λέει ή θέλει να κάνει ο άλλος.
 3. Το άρθρο δεν γράφει πουθενά ότι θα φοράει τον 732g. Γράφει μόνο για φήμες και εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι ελπίζω να διαψεύτουν. Φήμες ενός Xiaomi γκρουπ μέσα από τοTelegram αναφέρουν πως το F2, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει την κωδική ονομασία Courbet, θα εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 732G, Εσύ διάβασες προσεκτικά το άρθρο και το ποστ μου;
 4. Δεν ξέρουμε με ποιο chipset θα κυκλοφορήσει το F2, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχει τουλάχιστον ανώτερες επιδόσεις από το F1 και σίγουρα να υποστηρίζει 5G.
 5. Εσύ έχεις κάνει συναλλαγή με το κατάστημα και μόνο εκείνο είναι υπεύθυνο προς εσένα. Από κει και πέρα το κατάστημα πρέπει να ασκήσει πιέσεις ή αιτήσεις προς αποζημίωση από την κούριερ.
 6. Το τι συνέβαινε με τις εταιρείες κούριερ τους τελευταίους δύο μήνες το βλέπαμε όλοι. Και όμως οι περισσότεροι και εγώ επίσης επιλέξαμε, από αμέλεια κυρίως, να κάνουμε τις παραγγελίες μας για τα Χριστούγεννα, μέσα στο Δεκέμβριο. Επίσης κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί οι εταιρείες κούριερ δεν επενδύουν σε προσωπικό, μέσα και εγκαταστάσεις. Απλά γιατί όλα αυτά κοστίζουν και αν με το καλό τελειώσει σύντομα η πανδημία, δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν απόσβεση του κόστους. Αν το Πάσχα λειτουργεί η αγορά κανονικά και η κίνηση στις κούριερ επανέλθει στα επίπεδα των προηγούμενων ετών, οι περισσότερες
 7. 1. Amazon UK standard 2. Order 26/11 3. Αποστολή 28/11 4. Estimated delivery 3-10/12 5. i-parcel από UK 6. Delivery 18/12 με ΕΛΤΑ courier Μόλις πέρασε η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στο Amazon μου έβγαλε μήνυμα ότι σε περίπτωση που δεν γινόταν η παράδοση μέχρι τις 24/12, θα μου επέστρεφαν όλο το ποσό.
 8. Με κούριερ σου ήρθε ή με ταχυδρομείο? Το δικό μου ακόμη δεν ήρθε αν και είχε προθεσμία παράδοσης μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.
 9. vali

  Alcatel 1S 2020 dual στα 99€

  Υπάρχει λόγος να προτιμήσω το Alcatel 1S από το Alcatel 3L? https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/alcatel-3l-2020-64gb-4g-smartphone-mple_3473783
 10. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Τα RKS είναι φθηνά ποδήλατα, με αντίστοιχη της τιμής τους ποιότητα κατασκευής. Και μόνο που είναι τούρκικα, για εμένα είναι λόγος μη αγοράς
 11. Αν έχεις βάλει Ινδία για χώρα, σου βγάζει χρέωση σε ινδικές ρούπιες. 129 ρούπιες είναι περίπου 1,47 ευρώ Γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο μπορούμε να αναβαθμιστεί, από ατομική σε οικογενειακή η συνδρομή;
 12. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Μετά από 3 ώρες μου ήρθε και το δεύτερο mail. Ναι πρέπει να αγοράσεις το ποδήλατο, να σου δώσει μια υπεύθυνη δήλωση ο έμπορος και το τιμολόγιο, να τα καταχωρίσεις στην εφαρμογή μαζί με έναν τραπεζικό λογαριασμό και περιμένεις να σου πιστωθεί η επιδότηση. Αν κάποιος έχει ήδη πάρει την επιδότηση, ας μας πει πόσο καιρό μετά την αγορά του πιστώθηκε.
 13. Τι νόημα έχει η αγορά ενός tvbox ειδικά 8Κ σήμερα; Ποια τηλεόραση 8Κ δεν σου δίνει από μόνη της τις δυνατότητές που θα σου δώσει ένα tvbox; Μόνο αν κάποιος σκοπεύει να το συνδέσει σε 8κ μόνιτορ έχει νόημα να το αγοράσει, για να μην ανάβει τον υπολογιστή αν θέλει να δει νετφλιξ ή γιουτιουμπ.
 14. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Όχι , μια αίτηση για ένα όχημα ανά αφμ. Επίσης αφού εγκριθεί η αίτηση, έχεις δικαίωμα να επιλέξεις και διαφορετικό έμπορο για την αγορά, αν επιλέξεις άλλο όχημα ίδιας κατηγορίας, πρέπει να κάνεις τροποποιητική αίτηση, αλλά αν είναι ακριβότερο θα πάρεις επιδότηση την αρχική που σου είχε εγκριθεί.
 15. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Αν εννοείς να έχει εγκριθεί η αίτηση, ναι πήρα θετική απάντηση. Την αίτηση την έκανα 29 Αυγούστου και απάντηση πήρα 23 Οκτωβρίου. Επίσης η σύζυγος έκανε αίτηση στις 31 Αυγούστου και απάντηση θετική πήρε στις 30 Οκτωβρίου. Δεν έχω ακόμη προχωρήσει στην αγορά ποδηλάτου, δίνουν 6 μήνες προθεσμία, σε επικοινωνία που είχα με υπάλληλο του κινούμαι ηλεκτρικά μου είπε ότι η πίστωση της επιδότησης γίνεται πολύ σύντομα μετά την ολοκλήρωση της αγοράς
 16. vali

  Βρέθηκα με γήπεδο στο Ε9

  Αφού υπάρχει ο Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου, δεν κάνεις μια ερώτηση στο κτηματολόγιο, μήπως ξέρουν να σε υποδείξουν, που είναι το γήπεδο σου;
 17. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Αν σκοπεύεις να κάνεις αποστάσεις μέχρι 15 χιλιόμετρα (με την επιστροφή) και σε άψογο οδόστρωμα, μιας και δεν υπάρχουν αναρτήσεις, είναι καλή επιλογή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι το μικρό μέγεθος που επιτρέπει να το κουβαλάς μαζί σου σχεδόν παντού. Αν δεν είναι πρόβλημα για σένα η μεταφορά και αποθήκευση του, κοίτα για κάτι μεγαλύτερο.
 18. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Όχι η διαδρομή ήταν σχετικά επίπεδη. Το μοντέλο που βλέπεις στο Σκρούτζ έχει 6Ah μπαταρία, ενώ αυτό που είχα εγώ είχε 4.4Αh
 19. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Το έχω χρησιμοποιήσει, το κύριο μειονέκτημα του είναι οι μικρές Ρόδες και η έλλειψη ανάρτησης. Κάθε μικρή ανωμαλία του οδοστρώματος θα την νιώθεις αρκετά. Αν σκοπεύεις να κινείσαι σε δρόμους με ανωμαλίες ξεχασέ το. Έχει αρκετή δύναμη ακόμη και για ελαφρός ανηφορικό δρόμο και υπέρβαρο αναβάτη. Η εμβέλεια του στην έκδοση με μπαταρία 4.4 Αh(υπάρχει και έκδοση με 10Ah) ήταν περίπου 10 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα με αναβάτη 120 κιλά τα 23 χιλιόμετρα σε επίπεδο δρόμο.
 20. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Υπάρχει ένα κενό τετραγωνάκι το οποίο πρέπει να τικάρεις και γράφει δίπλα ότι έχεις ενημερωθεί για τους όρους χρήσης του προγράμματος.
 21. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  48V * 10Ah= 480 Wh 36V * 13Ah= 468 Wh Εφόσον και στα 2 ποδήλατα το μοτέρ είναι 250watt δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά ούτε στην αυτονομία, ούτε στις θερμοκρασίες. Ναι ισχύει για αγορά από χώρες της ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει όμως ο προμηθευτής να σου στείλει ενυπόγραφη προσφορά για να καταθέσεις στην αίτηση.
 22. Η μέχρι τώρα πολιτική της ΕΑ είναι να βάζει το τελευταίο fifa στο ea access περίπου ένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία του. Δηλαδή το fifa 21 λογικά θα το δώσει στο gamepass την άνοιξη του 2021.
 23. vali

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα

  Κοίτα προφανώς τα 70χλμ απαιτούν αρκετό πετάλι από μεριάς αναβάτη. Σημαντικό στοιχείο στην αυτονομία είναι και το βάρος του αναβάτη, το οποίο συνήθως οι κατασκευαστές το υπολογίζουν στα 70 κιλά. Αν πάρω από προσωπική δοκιμή σε σκουτεράκι dyu d1 χωρίς πετάλια και με μπαταρία 36ν 4.4ah με αναβάτη 120 κιλά έβγαζε 13 χιλιόμετρα αυτονομία. Λογικά αυτό με 10.4ah μπαταρία θα προσεγγίσει τα 30 χιλιόμετρα αυτονομία. Με έναν ελαφρύ αναβάτη και πετάλι από μέρος του σίγουρα μπορεί να διπλασιαστεί αυτή η αυτονομία.
 24. Από ακυρώσεις που έχω κάνει σε gearbest και banggood την ίδια μέρα με ειδοποίησε το PayPal και τα λεφτά στην τράπεζα φάνηκαν σε 3 εργάσιμες
 25. vali

  Βενζίνη Shell V-Power

  Εγώ πάντως δεν είμαι πολύ σίγουρος για την ποιότητα των καθαριστικών που βάζουν στην Vpower. Σε Hyundai matrix με υγραέριο, έβαζα μόνο Vpower ,όχι την racing, τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος από Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο, πολλές φορές (σχεδόν 2-3 την εβδομάδα)το πρωί μου αναβόσβηνε το λαμπάκι του κινητήρα, έκανα ένα φουλάρισμα και έριξα στο ντεπόζιτο ένα καθαριστικό συστήματος τροφοδοσίας και ψεκασμού της wurth, έκτοτε δεν μου ξανάναψε το λαμπάκι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.